Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درسته زیاد گرافیک نداره و ماشیناش زیاد جالب رانندگی نمیشه کرد ولی ماموریتاش خیلی حال میده مخصوصا activity که یاد SR1 میفتم:دی:love:
چند تاشم شبیه به خوده SR1 هست activity)
بعضی اوقت افت فریم داره مال همه اینطوریه؟

من که گرفتم گرافیک بازی و انیمشن ها بسیار زد تو زوق ام مثلا vice city میمونه تازه به نظرم طراحی ماشین هاش مثل midtown maddness می میونه!!!! دوستان میگن تنوع ماموریت داره ولی من اصلا نتونستم بازی کنم!

امروز بازي رو گرفتم.درسته گرافيكش،طراحي ماشيناش و كنترل اونها چنگي به دل نميزنه و ضعيف كار شده. ولي تنوع كارهايي كه ميشه توش انجام بدي چندين برابره كارهاييه كه تو gta انجام ميدي.واقعا ارزش داره بازي كردنش.
البته من نسخه يكشو نديدم.ولي اين نسخه رو چون بچه ها (به خصوص فريدون) تعريف قسمت اولش و همين قسمتش رو كردند گرفتم.جدا بازي بسيار سرگرم كننده ايه.
در كل اگه نكات مثبت و منفيشو تو دوتا كفه ترازو بزاريم نكات مثبتش سنگيني ميكنه.

آخرین ویرایش:
خوب منم این بازی رو تموم کردم و درنهایت بهش امتیاز 8 میدم ---- با توجه به همه بازی های Open World توی سبک GTA که تا حالا عرضه شده میتونم بگم Saints ROW 2 بهترین بود با توجه به اینکه خودش از نظر زیبایی فاصله زیادی با GTA IV داره -

خوب منم این بازی رو تموم کردم و درنهایت بهش امتیاز 8 میدم ---- با توجه به همه بازی های Open World توی سبک GTA که تا حالا عرضه شده میتونم بگم Saints ROW 2 بهترین بود با توجه به اینکه خودش از نظر زیبایی فاصله زیادی با GTA IV داره -

کاملا تایید میشه :cheesygri
اگر ماموریت هارو منظم برید مثلا اول brother hood رو تا اخر برید بعد سایر ماموریت ها واقعا میبینید بازی خیلی جالبیه
اون یک تیکه که با ماشین او زنرو که تو صندوق عقب ماشین بود کوبید واقعا جالب بود:biggrin1::love:(بعد از بانک )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or