Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخه دوستان يكي ميگه بازي 2 نفره ميشه يكي ميگه نميشه
يكي بياد درست حسابي بگه كه آيا ميشه اين بازي رو 2 نفره با 2 دسته بازي كرد
آخه پشت كاور بازي نوشته CO-OP 2 وPLAYER 1-2 مگه اين ها براي 2 نفره بازي كردن نيست ؟
نه نمی شه. برای بازی کردن دو نفره یا باید دو تا کنسول داشته باشید یا آنلاین بازی کنید. راه دیگری نداره.

توسبک جی تی ای هست؟:confused:

آره.بازی قشنگیه...به نظر من اول نسخه 1 این بازی رو بگیر استفاده کن اگر خوشت اومد برو تو کار نسخه 2.به نظر من یه سری برتری هایی نسبت به GTA داره.ولی خوب باز هم GTA یه چیز دیگست :دی

به نظر من اونای که SR 1 رو بازی نکردن میگن حال نمیده ولی هرکی 1 رو بازی کرده 100% حال میکنه مخصوصا فرار و گریزهای خدای این بازی که اصله حاله:biggrin1:
من که سفارش دادم از شنبه ولی چون الان خونه نیستم نمیتونم بازی کنم

بازی بدی نیستش ...
کلا نصبت به شماره ی یکیش مخصوصا با توجه به زمان عرضشو اینا کمتر حال میده و بازم بازی خوبه...
از نظر گرافیکی خیلی باید دقیق شد تا فرقاشونو فهمید ولی وسعت مپ , گیملی و...ش خیلی بهتر شده
ولی یه بدیی که مثل یکش حد اقل از نظر من داره همون ماجرای رسپکت باره که ادم مجبوره ماموریت های فرعی رو هم به زور انجام بده...

اقا این بازی چطوریه قشنگه یا نه؟
من خودم شماره یکیش رو بازی کردم خیلی بهم حال داد میخواستم بدونم شماره 2هم همونطوره یا نه؟
بخرم؟

من که بعد از 1 ساعت بازی کردن بی خیال شدم گرافیکش معمولیه و نمی دونم چرا کنترل وسایل نقلیه این قدر خشکه شاید gta توقع منو بالا برده(کلا از این سبک بازی ها خوشم نمی یاد)

به نظر من که بازی خوبیه
البته تو کنترل وسایل نقلیه یه ذره خشکه ( به قول دستمون چون GTA بازی کردیم توقعمون رفته بالا )
گرافیکش هم متوسطه ولی قابل تحمله( میتونم بگم نسبتا خوبه گرافیکش)
ولی اصلش گیم پلی باحالش هستش
( یارو این دوستش اول بازی رو زمین افتاد داشت جون میداد رفت با اب شنگولی درمانش کرد :laughing:)
ارزش یه بار بازی کردن رو داره( 5تومن که دیگه مسئله ای نیست برین حالشو ببرین:biggrin1: )

quote=dante360360;527878]اقا این بازی چطوریه قشنگه یا نه؟
من خودم شماره یکیش رو بازی کردم خیلی بهم حال داد میخواستم بدونم شماره 2هم همونطوره یا نه؟
بخرم؟[/quote]
سلام
بله اقا همونطوری هست اگه 1یکش بهت حال داده حتما بگیر چون این بیشتر حال میده:biggrin1: تازه خوب از یکش بهتر هم شده ی چیز جالب اینکه وقتی میری رو سر ماشینا با yمثل اسکیت باید تعادلت رو حفظ منی بعد دوباره باy با دستاش رو ماشین وای میسه:eek: بعد اگه اون جا هم ی ذره ای تعادلت رو حفظ کنی ی اچیوشوکول میگیری:biggrin1:
ولی در کل من چون یکش هم بازی کرده بودم بهم حال داد و پیشنهاد میکنم که تهیه کنید گرافیکش هم بهتر شده کنترل وسایل هم بدک نیست کلن از نسخهی قبلیش بهتر شده
ممنون

quote=dante360360;527878]اقا این بازی چطوریه قشنگه یا نه؟
بخرم؟
سلام
بله اقا همونطوری هست اگه 1یکش بهت حال داده حتما بگیر چون این بیشتر حال میده:biggrin1: تازه خوب از یکش بهتر هم شده ی چیز جالب اینکه وقتی میری رو سر ماشینا با yمثل اسکیت باید تعادلت رو حفظ منی بعد دوباره باy با دستاش رو ماشین وای میسه:eek: بعد اگه اون جا هم ی ذره ای تعادلت رو حفظ کنی ی اچیوشوکول میگیری:biggrin1:
ولی در کل من چون یکش هم بازی کرده بودم بهم حال داد و پیشنهاد میکنم که تهیه کنید گرافیکش هم بهتر شده کنترل وسایل هم بدک نیست کلن از نسخهی قبلیش بهتر شده
ممنون[/QUOTE]

بازیو فردا حتما میرم میخرم تازه من هنوز جی تی ای رو بازی نکردم تا این اپدیت پایئزی بیاد پس زیاد هم مشکلی بابات ماشینها خداروشکر ندارم:love::biggrin1:

درود
دوستانی که همیشه خدا "گرافیک" دیالوگ اصلیشون ـه، میخواستم بدونم با گرافیکش بازی میکنید؟ گرافیک زیاد ( خیلی زیاد ها ! ) تو گیم پلی تنوع و جذابیت ایجاد میکنه؟
پس خواهشا میخ مبارکتون رو از ماتحت این جریان بکشید بیرون.
ماموریت فرعی های چی هست؟ تعداد و تنوع اسلحه چطور؟ وضعیت و تعداد ماشین ها؟ میشه یه دستی به سروگوششون کشید یا نه :دی؟
ممنون

من که تا این جاش یه ماموریت فرعی جدید بیشتر ندیدم...
اسلحه ها هم همون بوده ولی احتمالا 1 یا دو نوع جدید هست تو بازی
ماشین هم همون قبلی ها + 3 یا چهار نوع که بقیه ی وسایل نقلیه بسیار تو چش ترن !! بعله اونم چه طورش !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or