Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من فکر نمیکنم دوستانی که شماره یک این بازی رو موقع ریلیزش بازی کرده باشن بخوان این بازی رو از دست بدن ، اشکال کار اینه که چند تا بازی باهم اومده و داره میاد و باعث شده بچه ها دست و پاشونو گم کنن ;)

من بازي رو گرفتم به نظر من بازي عاليه اونايي كه با اين سري از جي تي اي حال نكردن اين ميتونه جبران كنه بازي ايرد هايي رو داره يكيش هلي كوپتر سواريش كلا مذخرف هست ولي هواپيماش خدايي خوبه موتور سواريش هم كمي ايراد داره ماشينش هيچ ايرادي نداره ...
گرافيكش هم به نظرم عاليه
كسايي كه ميگن بازي اشغال هست لطفا دليلش رو هم بگن كه به نظر من اصلا بازي رو نگرفتن كه اين حرف رو ميزنن.
من بازي رو با زن شروع كردم يه چيزي ساختم :biggrin1: چون به نظرم خيلي جالبه با زنم بيشتر بهم حال ميده بري بكش بكش...
یکی از مجله های خارجی که این بازی رو نقد کرده بود نوشته بود که Saints Row 2 مثل یک جوک خوب می مونه !
ميشه بگي كدوم مجله؟

پس يعني نگيريم بهتر است ؟
ببین - اگر از Saints Row 1 خوشت اومده بگیر جون SR 2 خیلی بیشتر حال میکنی -
Saints Row 2 نسبت به قسمت قبل از نظر امکانات بازی پیشترفت بسیار عالی داشته و من این بازی رو به همه دوست داران Open World که علاقه به بازیی های این تیپی دارن پیشنهاد میکنم .
یکی از مجله های خارجی که این بازی رو نقد کرده بود نوشته بود که Saints Row 2 مثل یک جوک خوب می مونه !
شما مجله و نقد و امتیازات سایتها رو ول کن --- بهتر میانگین امتیازات رو ببینی --- و از اون بهتر خودت تجربه کنی --- ممکنه یک بازی 5/10 گرفته باشه اما شما خیلی خوشت بیاد !!!
در مورد Saints Row 2 احتمالا منظورش بیشتر به خیلی خیلی Fun بودن بازی است
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من دیروز 1 ساعت و نیم بازی کردم - در مورد بازی باید بگم که SR 2 از همون حالتهای شماره اولش طراحی شده و سازندگان امکانات قبل رو بسیار گسترده تر و پیشترفته تر کردن.
اولین چیزی که مورد توجه قرار گرفت خوشگزرانی در بازی بود !!!! به طوری که شما به کمی پیشترفت در بازی و به دست اوردن ایتمهای پیشترفته میتونید در جایی که هستید به یک تخریب پذیری بسیار Fun بپردازیدو یا اینکه مقدار زیادی کار برای انجام دادن تو سطح شهر است که شما رو بسیار سرگرم میکنه. ضمن ایکه مراحل بازی بهتر طراحی شدند - نقشه بازی خیلی بزرگتر شده و محیطهای خوبی هم طراحی شده اند و وسایل نقلیه هم در بازی از همه نوع وجود دارد و مثل نسخه قبل دیگر فقط ماشین نیست.

دوستانی که گرفتن , FPS بازی چطور هست ؟ توی صحنه های شلوغ کم نمیشه ؟ من یه گیم پلی چند وقت پیش دانلود کردم مربوط به ماشین سواری بود و FPS زیاد جالب نبود.

دوستان آيا ميشه اين بازي رو 2 نفره با 2 تا دسته بازي كرد ؟
هر كسي گرفته بياد بگه چون مساله مرگ و زندگي هست :D
آخه پشت كاور نوشته كه COOP 2 ميخواستم بدونم ميشه 2 نفره بازي كرد يا نه

آخه دوستان يكي ميگه بازي 2 نفره ميشه يكي ميگه نميشه
يكي بياد درست حسابي بگه كه آيا ميشه اين بازي رو 2 نفره با 2 دسته بازي كرد
آخه پشت كاور بازي نوشته CO-OP 2 وPLAYER 1-2 مگه اين ها براي 2 نفره بازي كردن نيست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or