Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیکش از جی تی ای کمتر می زنه!
چرا تو این پست بالایی که کاور بازیه توش عکس شرکت rockstar هست؟همون مرده که داره با دوربین نگاه می کنه!؟ مگه راکستار ساخته!؟

ای بابا سرکار بودیم پس:laughing:
اینکه شخصیتو خودمون می تونیم بسازیم خیلی خوبه چون این نیکو بلیک تو جی تی ای خیلی بد ترکیب بود:laughing:
اره واقعا هم بد تركيب بود هم بد استيل خلاصه كلا اين قسمتش اشغال بود من كه دلم نيومد يه مرحلشم برم.

آرمین چه جور دلت می یاد به اون نیکو توهین کنی. استیلشم حرف نداشت. کاش استیل ALone in the dark (اسم یارو یادم نیس) رو می دی.

در ضمن اینکه میشه تو saint row 2 شخصیت خودتو بسازی خیلی وقته تائید شده. اما از اون مهمتر قابلیت coop بازی کردنه تمام بازیه.

آرمین چه جور دلت می یاد به اون نیکو توهین کنی. استیلشم حرف نداشت. کاش استیل ALone in the dark (اسم یارو یادم نیس) رو می دی.

در ضمن اینکه میشه تو saint row 2 شخصیت خودتو بسازی خیلی وقته تائید شده. اما از اون مهمتر قابلیت coop بازی کردنه تمام بازیه.

جدا از لحاظ تیپ و قیافه نیکو یه سور به ... محبوب زده بود
ولی تو داستان میشد گنجوندش;)
من به شخصه از ساختن کارکتر خوشم نمیاد:-"

جدا از لحاظ تیپ و قیافه نیکو یه سور به ... محبوب زده بود
ولی تو داستان میشد گنجوندش;)
من به شخصه از ساختن کارکتر خوشم نمیاد:-"
ميشه دليلشو بگي ؟
منم اول خوشم نميومد چون حال و حوصلشو نداشتم ولي وقتي يه ذره وقت گذاشتم اونطوري كه دوست داشتم درست كردم خيلي بهم مزه كرد .
اين كه تو اين شماره s e x portal داره و ميشه بازي رو با زن تموم كني به نظرم جالب مياد.

UP2i60k=.jpg
Partners in Crime100
gp-g.jpg
Complete all campaign missions in co-op

واسه ما كه انلاين بازي نميكنيم بد شد .
خيلي زور بزنيم شايد بتونيم 700 g بگيريم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or