Saints Row 2

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توصیه میشه این بازی راقبل GTA بازی کنین.درسته گرافیکش به پای GTA نمی رسه ولی دارای یک داستان خوب وجذابیت بالایی هست.من اولش خیلی از بازی بدم اومد ولی رفته رفته ازش خوشم اومد وتا اخرش رفتم.
این بازی را به همه توصیه می کنم

توصیه میشه این بازی راقبل GTA بازی کنین.درسته گرافیکش به پای GTA نمی رسه ولی دارای یک داستان خوب وجذابیت بالایی هست.من اولش خیلی از بازی بدم اومد ولی رفته رفته ازش خوشم اومد وتا اخرش رفتم.
این بازی را به همه توصیه می کنم
همچين چيزي غير ممكن هست چون جي تي اي رو همه بازي كردن...

دوستان از کجا میشه فهمید بازی review copy هست با نه؟ کسی media id نسخه review رو داره؟!
من میخوام بازی رو بگیرم ولی نمیدونم کجا سالمش رو داره؟!

من وقتی میخوام لایو بازی کنم دیس کانکت میشه و دیگه نمیتونم به لایو وسل شم تا از بازی بیام بیرون .فقط این بازی انجوریی help............?!

من وقتی میخوام لایو بازی کنم دیس کانکت میشه و دیگه نمیتونم به لایو وسل شم تا از بازی بیام بیرون .فقط این بازی انجوریی help............?!
این بازی مشکل زیاد داره یکی Review copy بودن اونه و باعث شده خیلی ها بن بشن اصلا با این بازی به لایو وصل نشید

review copy به نسخه هایی میگن که دزدی شدن و قبل از تاریخ عرضه میان تو بازار که باعث شناسایی و بن شدن میشن و برای بن نشدن هم باید تا موقع عرضه بازی صبر کنید .
در واقع Review Copy معنی اسمش رو میده حدود چند روز قبل از عرضه سورس هایی برای سایتها و مجلات فرستاده میشه که معمولا دزیده میشن و زودتر از ریلیز اصلی بر روی نت قرار میگیرن که برای جلوگیری از سواستفاده چنین مشکلاتی که بالا اشاره شد در پی داره

دوستان من تو ماموریت BROTHER HOOD یکی از مامریت هاش هستم باید بری زیر زمین
با 2 تا از رفیقات اونجا من میام بیرون سوار ماشین میشم یکم جلو میرم بازی هنگ میکنه!
ولی ماموریتای دیگه ـش درسته:| مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or