Saint Row The Third | PS3

بخش مولتی بازی اینگونه هست که شما یا به یکی از دوستاتون که در حال بازی است متصل می شید یا توسط matchmakingیکی رو پیدا می کنید.کلا 2 نفر می شید و می تونید هر کاری خواستید بکنبد مثلا ماموریت های بازی رو با هم انجام بدین یا هر کار دوست دارید کنید!
اگر هم هنگام که سینگل بازی می کنید به اینترنت وصل شده باشید و وضعیت co-opرا به به حالت عمومی بگذارید بعضی وقتا وسط بازی می گه فلانی می خواد به شما متصل شه و شما می تونید قیول کنید و با یکی دیگه بازی رو ادامه بدید.

بازیش خیلی فان! یه سری اومدن با IV مقایسه کردن که کاملا مقایسه خنده داری بود هر open-world ای رو که نباید باهم مقایسه کرد!
با یه ماشین 2در بکوبی به یه تریلی یهو پرت میشه تو دیوار!:d یه سری مراحلش فوق تخیلی بود که جالبه کلا سبک خودش و داره
2 یا 3ماه زیاده ! کمتر

بازیش خیلی فان! یه سری اومدن با IV مقایسه کردن که کاملا مقایسه خنده داری بود هر open-world ای رو که نباید باهم مقایسه کرد!
با یه ماشین 2در بکوبی به یه تریلی یهو پرت میشه تو دیوار!:d یه سری مراحلش فوق تخیلی بود که جالبه کلا سبک خودش و داره
2 یا 3ماه زیاده ! کمتر

آنلاینش چطوره ؟؟ !

CO-OP هم آخه داره بریزیم توش شهر .. :)) !

من فردا می خرم ولی کنسول ندارم آخه لعنتی ... GR رو گرفتم !

---------- نوشته 31-05-2012 در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 30-05-2012 در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

بازیش حرف نداره مخصوصا با بروبکس ایرانی باشی میریزی بزن بزن بزن بزن هم دیگرو لت و پار می کنی چه حالی بده ;)

کسی داره مارو ادد کنه هفته دیگه میام سراغش ! !

من فردا می خرم ولی کنسول ندارم آخه لعنتی ... GR رو گرفتم !

---------- نوشته 31-05-2012 در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 30-05-2012 در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

بازیش حرف نداره مخصوصا با بروبکس ایرانی باشی میریزی بزن بزن بزن بزن هم دیگرو لت و پار می کنی چه حالی بده ;)

کسی داره مارو ادد کنه هفته دیگه میام سراغش ! !
من دارم خواستي بگو ميام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or