Sacred 2 : Fallen Angel

2a5gjkz.jpg

با توجه به اینکه بازی بزرگ و قشنگی هستش و تعداد بیشتری بزودی اینو بازی خواهند کرد ، فکر میکنم وجود تاپیکش بد نباشه .
این پست قبلی من تو تاپیک طرفداران RPG هست که با کمی ویرایش دوباره مینویسم

گرافیک بازی روون و عالی ، نقشه بسیار بسیار بزرگ ، که خیلی راحت load میشه و اصلاً مشکلی نداره ، در واقع از لحاظ تکنیکی خیلی عالی کار شده .

با اینکه نقشه خیلی بزرگه ولی اکثر جاهاش بدقت کار شده . تعداد ماموریتها خیلی زیاده تا حالا که من 50 تایی انجام دادم و فکر کنم 15% مفید نقشه رو رفته باشم .

[الان +300 ماموریت انجام دادم!]

آیتمهای بازی خیلی زیاده و مثل Diablo 2 تصادفی تولید میشه . ایتمهای بیخود خاکستری ؛ معمولی سفید ، جادویی آبی ، یونیک زرد ، legendary نخودی ؛ ست آیتم ها سبز .

مثل اینکه این درستره :

Grey- Junk
White- Common
Blue- Magic
Yellow- Rare
Gold- Unique
Green- Set item
Orange- Legendary/Epic

شش کلاس داره . Seraphim که تو sacred 1 هم بود. بقیه جدیدن . 3 تا female و 3 تا male .
High Elf , Shadow Warrior , Dryad , Temple Guardian , Inquisitor

سختی bronze و silver و gold داره که برای شروع میشه bronze یا silver انتخاب کرد .

OMG ؛ دو درجه دیگم داره Platinum and Niobium !:-"

هر کلاسی یه Mount اختصاصی داره و اسب ها هم عمومین .

[این Mount اختصاصی خیلی جالبه ؛ فرق مهمی گویا با اسب داره و اینه که میشه باهاش از combat art ها استفاده کرد ولی وقتی سوار اسب هستیم نمیشه . من الان Mount ام رو گرفتم . عکس بعداً میزارم]

از لحاظ info جالب کار شده . یک دگمه sigma تو Inventory هست که خلاصه تمام چیزها رو منویسه resistance ها ، % + ها به هر چی از experience تا halved healing و ..... .

یه سری mini boss و یکسری boss تو نقشه هستن . (چند تا dragon هم هستن)

نقشه کامل با جزییات بیشتر رو میتونید از این لینک بگیرید

http://www.mediafire.com/?jzztk2trydv
29 مگ و 9945x9945 pixel

کلاً یه جورایی میشه به sacred 2 گفت Offline MMORPG

بازی 200+ ساعت طول میکشه و شایدم خیلی بیشتر . بسته به اینکه چقدر از quest ها رو برید و چقدر از map و بگردید .

با توجه به آیتم ها و کلاسها و درجه سختی بالاتر gold و Platinum و Niobium ، بازی به شدت replayable هست و احتمالا دوست دارید دوباره بازیش کنید . تا level 200 هم میشه بالا رفت !

البته از لحاظ story تقریباً تعطیله ولی از لحاظ Hack & Slash ... :biggrin1:

خلاصه هرکی wow دوست داره / diablo دوست داره / titan quest دوست داره و یا dungeon siege دوست داره این بازی خوبی هستش که زمان زیادی شما رو سرگرم میکنه

;)Ancaria Awaits You

۞۩ محمد ۩۞

تو قسمت انتخاب کاراکتر یه قسمت هست به اسم campaign که دو گزینه داره ( خوب و بد باید باشه ) ...انتخاب هر کدوم چه تاثیری رو روند بازی داره و چه تغییراتی ایجاد میکنه؟!

آخرین ویرایش:
تو قسمت انتخاب کاراکتر یه قسمت هست به اسم campaign که دو گزینه داره ( خوب و بد باید باشه ) ...انتخاب هر کدوم چه تاثیری رو روند بازی داره و چه تغییراتی ایجاد میکنه؟!

تو انتخاب کاراکتر seraphim فقط برای خوبه و inquisitor برای بد

همچنین انتخاب خدا هم به خوب یا بد بستگی داره ؛ هر چند مهم نیست

بعضی از quest ها هم حالتش و کاری که باید انجام بدی عوض میشه .

سلام دوستان ... خسته نباشید...
ببخشید من بازی sacred 2 fallen angel که 4 DVD هستش رو بهمراه sacred 2 ice & blood که 2 DVD هست خریدم و روی ویندوز 7 نصبش کردم اما موقع اجرای بازی یه پنجره ی کوچیک باز میشه که سه تا گزینه داره start game , activate , cancel که وقتی start game رو میزنم و به بازی میرم میره تو بازی ولی بعد از چند ساعت بازی کردن وقتی که تقریبا به level 12 میرسه مثل اینکه خودش save and exit میکنه و از بازی خارج میشه و به منوی بازی بر میگرده و پس از اینکه چند بار میریم تو بازی و خودش خارج میشه وقتی از بازی کلا خارج میشم و دوباره رو آیکنش کلیک می کنم توی اون سه گزینه start game غیر فعال میشه و میگه باید بازی رو activate کنی ...
میشه منو راهنمایی کنید که چطور میشه مشکلم رو حل کنم؟؟؟

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

البته یادم رفت بگم که ice & blood نصب نمیشه و اینکه فکر کنم مشکل بازی اینه که وقتی میرم به activate دو تا محل کد هست که تو یکی کد نوشته و بالاش نوشته unlock request code و دیگری خالیه که بالاش نوشته unlock code
و من اینطور فهمیدم که نوشته باید برم به سایت sacred 2 و unlock request code و یه کد دیگه که نوشته تو جعبه بازی هست رو بدم و unlock code رو دریافت کنم و بعد وارد محلش کنم تا بازی active بشه.......
اما بازی که تو جعبه نیست توی یه کیسه نایلونی هست و توش هم همچین کدی ننوشته ....
میشه منو راهنمایی کنید دوستان؟؟....

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ... خسته نباشید...
ببخشید من بازی sacred 2 fallen angel که 4 DVD هستش رو بهمراه sacred 2 ice & blood که 2 DVD هست خریدم و روی ویندوز 7 نصبش کردم اما موقع اجرای بازی یه پنجره ی کوچیک باز میشه که سه تا گزینه داره start game , activate , cancel که وقتی start game رو میزنم و به بازی میرم میره تو بازی ولی بعد از چند ساعت بازی کردن وقتی که تقریبا به level 12 میرسه مثل اینکه خودش save and exit میکنه و از بازی خارج میشه و به منوی بازی بر میگرده و پس از اینکه چند بار میریم تو بازی و خودش خارج میشه وقتی از بازی کلا خارج میشم و دوباره رو آیکنش کلیک می کنم توی اون سه گزینه start game غیر فعال میشه و میگه باید بازی رو activate کنی ...
میشه منو راهنمایی کنید که چطور میشه مشکلم رو حل کنم؟؟؟

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

البته یادم رفت بگم که ice & blood نصب نمیشه و اینکه فکر کنم مشکل بازی اینه که وقتی میرم به activate دو تا محل کد هست که تو یکی کد نوشته و بالاش نوشته unlock request code و دیگری خالیه که بالاش نوشته unlock code
و من اینطور فهمیدم که نوشته باید برم به سایت sacred 2 و unlock request code و یه کد دیگه که نوشته تو جعبه بازی هست رو بدم و unlock code رو دریافت کنم و بعد وارد محلش کنم تا بازی active بشه.......
اما بازی که تو جعبه نیست توی یه کیسه نایلونی هست و توش هم همچین کدی ننوشته ....
میشه منو راهنمایی کنید دوستان؟؟....

مشکل از کرک شماست. متاسفانه فکر نکنم نسخه درست حسابیشو بتونید جایی پیدا کنید . حجم بازیشم خیلی زیاده . 3 سال پیش من دانلود کردم به چند تا از بچه ها دادم ؛ الان خودم ندارم . البته در کل کرکش دردسر بود.

• Like
Reactions: Quantic Dream

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or