amindead
کاربر سایت
آره متاسفانه |:این بازی عالیه عاشق اتمسفر بازیم
راستی s.t.a.l.k.e.r 2 به طور کلی کنسل شد؟
اما اعضای سازندش بازی جدیدی بنام Survarium ساختن - در سبک MMOFPS (که خیلی ضد حال خوردم بخاطر MMOـش)
آره متاسفانه |:این بازی عالیه عاشق اتمسفر بازیم
راستی s.t.a.l.k.e.r 2 به طور کلی کنسل شد؟
آره متاسفانه |:
اما اعضای سازندش بازی جدیدی بنام Survarium ساختن - در سبک MMOFPS (که خیلی ضد حال خوردم بخاطر MMOـش)
Someday will releasedبعضی از هواداری 2 آتیشه استالکر هنوز امید به عرضه شدن این بازی دارن :
What is the fate of the Stalker 2? - Stalker 2
کسی مد misery 2 بازی کرده؟
ارزش دانلود داره؟
چه تغییراتی به بازی میده؟
ممکنه در آینده بازی stalker 2 توسط Vostok Games منتشر بشه؟
الآن امتیاز فرانچیز stalker در اختیار کیه؟
ببخشید اگه سوالام زیاد شد؟
ممکنه در آینده بازی stalker 2 توسط Vostok Games منتشر بشه؟
الآن امتیاز فرانچیز stalker در اختیار کیه؟
ببخشید اگه سوالام زیاد شد؟
این آقایVostok Games اجازه ساخت رو نداره چون امتیاز S.T.A.L.K.E.R برای GSC Game World هست یعنی آقای Sergey Grigorovich
مراحل جدید هم داره یا فقط اضافه شدن اسلحه و بهبود گرافیکه؟مد میزری بهترین و بی نظیر ترین مد این بازیه که میتونی از لینک زیر دانلودش کنی
ماد جدید MISERY 2.0 بازی معروف S.T.A.L.K.E.R منتشر شد + دانلود | Guard3d| بررسی سخت افزار | تست و بنچمارک | بررسی فنی بازی
ماد جدید MISERY 2.0 بازی معروف S.T.A.L.K.E.R منتشر شد + دانلود | Guard3d| بررسی سخت افزار | تست و بنچمارک | بررسی فنی بازیمن الان میخوام دانلود کنم بازی رو ...
این ماد روی هر سه کار میکنه ؟ میشه یه توضیح بدید ؟ ممنون.
این آقایSergey Grigorovich تصمیم به فروش stalker نداره؟چون تا جایی که می دونم GSC Game World ورشکست شده حد اقل مثل thq امتیاز فرانچیزارو بفروشه به بقیه ناشرا تا ما هم آرزو stalker 2 رو به گور نبریم
- - -ویرایش - - -
مراحل جدید هم داره یا فقط اضافه شدن اسلحه و بهبود گرافیکه؟
چرا به گور ببری! تیم ساخت ماد Misery سال دیگه بازی شون آماده میشه و مطمئنا خوراک طرفداران S.T.A.L.K.E.R ـهاین آقایSergey Grigorovich تصمیم به فروش stalker نداره؟چون تا جایی که می دونم GSC Game World ورشکست شده حد اقل مثل thq امتیاز فرانچیزارو بفروشه به بقیه ناشرا تا ما هم آرزو stalker 2 رو به گور نبریم
میشه یه کم اطلاعات بیشتر ی از این بازی بدی؟چرا به گور ببری! تیم ساخت ماد Misery سال دیگه بازی شون آماده میشه و مطمئنا خوراک طرفداران S.T.A.L.K.E.R ـه
چرا به گور ببری! تیم ساخت ماد Misery سال دیگه بازی شون آماده میشه و مطمئنا خوراک طرفداران S.T.A.L.K.E.R ـه
ما هم که بازی میکنیم همینطوریه! ولی اتمسفر بازی خارقالعاده هست!من مد miesry رو نصب کردم خیلی زیباست ولی خیلی هم سخته )x
راهی نداره یه کم ساده تر بشه ؟ چوم تو تنظیمات بازی من چیزی ندیدم
یه تیر می خوره شروع می کنه به خونریزی بعدشم زودی میمیره تا بخوای بانداژ کنی کار از کار گذشته
یه بطری آب 2500RU قیمت داره (آبم نمی تونی بخری)
ولی بازی خیلی وسیع تر و با جزییات بالایی ساخته شده اگه یه کم سختیش کمتر بود از S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat صد درصد بهتر بود
پست اول!ترتیب نسخه هایی که ازین بازی اومده رو میگید؟؟میخام دانلود کنم..اسماشون رو کامل بگید..مرسی
در مورد این ماد یه کم بیشتر توضیح بدید ببینیم چه خبره! یا لینک صفحه خبر و بدید!