S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
اين قفل رو آپديت ميكنن ! و دوباره بدبختي شروع ميشه

تا اونجايي كه من مي دونم براي اين بازي بايد يه قفل حرفه اي هم بذارن

ولي اين جوري كه از عكس ها معلومه بيشتر مراحل بازي الان آماده هست.....يعني الان در حالت تست به سر مي بره

تا اونجايي كه من مي دونم براي اين بازي بايد يه قفل حرفه اي هم بذارن

دست شما درد نكنه آقا بهزاد :arrowl: [!]

قفل حرفه اي بزارن كه باز دوباره مثل sc3 يك سال ديرتر دستمون برسه ؟! ,,,بعدشم كه كرك كنن به گندش بزنن و بگن : [فقط بر روي سيستم 64 بيت قابل اجرا ميباشد].

اين بازي خودش به اندازه كافي تاخير خورده.

ولي اين جوري كه از عكس ها معلومه بيشتر مراحل بازي الان آماده هست.....يعني الان در حالت تست به سر مي بره

بله- اكتبر 2005 اين بازي آماده بود.

وقتي با Rpg ميزني به هليكپتر سقوط ميكنه اول توي آسمون چرخ ميخوره و احتمال داره بيوفته روتون بايد جاخالي بديد ! اينو هوش مصنوعي بازي هدايت ميكنه يني خلبان زماني كه در حال سقوط هست و ميفهمه كه ميخواد از بين بره خودشو به طرف شما هدايت ميكنه تا شما هم از بين بريد.

اينم يه عكس :

دست شما درد نكنه آقا بهزاد
arrowl.gif
[!]

قفل حرفه اي بزارن كه باز دوباره مثل sc3 يك سال ديرتر دستمون برسه ؟! ,,,بعدشم كه كرك كنن به گندش بزنن و بگن : [فقط بر روي سيستم 64 بيت قابل اجرا ميباشد].

اين بازي خودش به اندازه كافي تاخير خورده

من اين بازي رو فقط اورجينال مي گيرم...نمي خوام تجربه تلخ هاف لايف برام باز هم تكرار بشه....

وقتي با Rpg ميزني به هليكپتر سقوط ميكنه اول توي آسمون چرخ ميخوره و احتمال داره بيوفته روتون بايد جاخالي بديد ! اينو هوش مصنوعي بازي هدايت ميكنه يني خلبان زماني كه در حال سقوط هست و ميفهمه كه ميخواد از بين بره خودشو به طرف شما هدايت ميكنه تا شما هم از بين بريد

wow خيلي با حاله...خود آر پي جي هم عجب هيبتي داره

من اين بازي رو فقط اورجينال مي گيرم

بله - منم تصميم دارم اريجين بگيرم ! اين بازي بيشتر از اينا ارزش داره ,,, ولي خدا كنه قفلش رو بتونن باز كنن تا بقيه بچه ها بيچاره ها بتونن بازيش كنن.

بله - منم تصميم دارم اريجين بگيرم ! اين بازي بيشتر از اينا ارزش داره ,,, ولي خدا كنه قفلش رو بتونن باز كنن تا بقيه بچه ها بيچاره ها بتونن بازيش

ببين بازي به اين زيبايي هيچ وقت ارزش نداره هي بشيني و كد بزني تا اجسام حركت كنند يا خطوط سفيد در بازي ببيني يا هر مشكل جديد ديگه اي.....گرفتن بازي ارجينال بهترين خدمت با اعصاب آدم هست
wink.gif

استالكر : تبريك براي كريسمس

smile.gif
من از اين تبريك ها واسه پرنس ديدم....كلي هم خنديدم....البته كاري كه با پرنس كرده بودن لباس بابا نويل تنش كرده بودن....به موقعش مي ذارم تو تاپيكش

سلام

علي جان...چند تا عكس از بازي داري....بابا همه رو رو كن....(اين عكس واقعي هست ديگه)

راستي از عكس هات هم براي گالري سايت بفرست....معلومه عكس هاي خيلي توپي داري

اين عكس واقعي هست ديگه)

سلام

بله عكس واقعي چرنوبيل هست.

علي جان...چند تا عكس از بازي داري....بابا همه رو رو كن

باشه دونه دونه واستون ميزارم.

راستي اگه اين عكس از منطقه چرنوبيل هست و در اون افجار هسته اي رخ داده چرا ساختمانها سالم هست

بايد همه چي با خاك يكسان بشه

نه بهزاد جان ! انفجار در زير زمين بوده !,,, البته مقداري كمي هم از اين شهر هم خراب شده كه توي اين عكس مشخص نشده كه اونم بخاطر زمين لرزه بعد از انفجار بوده.

نه بهزاد جان ! انفجار در زير زمين بوده !,,, البته مقداري كمي هم از اين شهر هم خراب شده كه توي اين عكس مشخص نشده كه اونم بخاطر زمين لرزه بعد از انفجار بوده.

خوب براي همين مي گم همه رو توضيح بده...الان من نمي دونستم كه اين انفجار در زير زمين بوده.....تقريبا در چه عمقي؟

بهزاد جان - در چرنوبل فعالیت های هسته ای به صورت مخفی انجام میشده - به همین دلیل در عمق اندی در زیر زمین بوده که یکی از راکتورها منهدم میشه و این فاجعه رخ میده . یکی از خصوصیات فوق العاده استالکر این هستش که لودینگ نداره - یعنی یک لودینگ کل داره که تمام چرنوبل رو اجرا میکنه . خوبی استالکر این هست که مثل جی تی ای تو بازی راحت هستید میتونید کل چرنوبل رو دور بزنید و به گشف اسرار این سرزمین مشغول بشید و جدا از خط داستانی عمل کنید - مثلا یک ماشین بردارید 370 تا ...... بهش زهرا :d یک مژده بهتون بدم که قفل این بازی از الان شکسته شده .. باور ندارید ؟ 1 سال دیگه صبر کنید معلوم میشه !

خوب براي همين مي گم همه رو توضيح بده...الان من نمي دونستم كه اين انفجار در زير زمين بوده.....تقريبا در چه عمقي؟

توي اون پيش نمايشي كه اول تاپيك توضيح دادم همه رو گفتم,,,,چيزي جا نمونده الان هم كه آقا آرين زحمت كشيدن جوابتونو دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or