S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
ما در خدمت هستيم بهزاد جان ! هر وقت هم خواستي در مورد روش بازي كردن با بازيهاي ترسناك بيشتر بدوني منو صدا كن باشه

مثلا روشت مث هموني هست كه بالا گفتي.....ايول تفاهم....من مي ميرم برا بازي كردن اينطوري ( برا همين اتاقمو يه جوري درست كردم)

نزديك به 25 فوروم جدا و مخصوص درسايت هاي مختلف جهان داره ! كه تا چند روزه ديگه لينكش رو براتون ميزارم

معلومه كه علاقه زيادي به نشون دادن فعاليت هاشون دارن

مثلا روشت مث هموني هست كه بالا گفتي.....ايول تفاهم....من مي ميرم برا بازي كردن اينطوري ( برا همين اتاقمو يه جوري درست كردم)

دقيقا ! تازه به غير از اينها وقتي كه بازي رو در سطح بالا بازي ميكنيد سعي كنيد زياد بريد توي بعرش , مثلا افكت ها - نورپردازيها - افكت صدا - و موزيك هاي كه توش به كار بردن - وقتي تونستيد بريد توي خود بازي تازه ميشيد مثل من , مثلا من وقتي بازيه Doom3 رو بازي ميكنم ديوونه ميشم البته با يك هدفون خوب !
cool.gif

دقيقا ! تازه به غير از اينها وقتي كه بازي رو در سطح بالا بازي ميكنيد سعي كنيد زياد بريد توي بعرش , مثلا افكت ها - نورپردازيها - افكت صدا - و موزيك هاي كه توش به كار بردن - وقتي تونستيد بريد توي خود بازي تازه ميشيد مثل من

عين من

بازي كردن به نظر من تنها يه تفريح زود گذر نيست

سازنده هاي بازي ها هيچ وقت اتكا خودشونو روي صرف بازي كردن افراد نمي ذارن

بلكه نكات بسياري رو هم در نظر دارن

حالا اگه ما حين بازي كردن تنها به 50% اون نكات دقت كنيم نهايت لذت از يه بازي رو مي تونيم ببريم

دوستان من عینک 3d دارم - یک گوشی mp3 player و یک گوشی دیگر film - دلم میخواد باهاش بریم توی بازی منم امروز یک لبای زامبی میخرم ..... + آرایش مدل زامبی - موقع بازی کردن میپرم ..... :d

.........راجعون

دوستان , من در بازی Hl بیشتر بجای اینکه به روند بازی توجه کنم - به ساختار و محیط بازی توجه میکردم و به همه جا کنج کاو بودم - غالبان شما در مورد stalker هم همین روند رو ادامه خواهید داد ...... کلا سازندگان میخوان یک مطلبی رو به صورت غیر مستقیم به مخاطب برسونن که اگه آدم سیاست مداری باشید ( عین خود بنده ) سریع میگیرید و تحلیلش میکنید و اگه نه ......... reload کن زامبی اومد :D

hl در مورد تغیرات ژنتیکی که انجام میدند بیشتر تاکید میکنه - چون خودتون بهتر از من میدونید که پشت پرده چه خبره و چند موجودی که با همین اثرات به وجود آوردن در افریقا .......... آخر هم صداشو نزاشتن در بیاد .

Stalker هم در مورد قعالیت های هسته ای غیر لزومی تاکید داره که گه عواقبی رو برتی بشریت داره و بشر دستی دستی خودشو داره نابود میکنه .....
زیاد سیاسی نشه بحث بهتره قردا دیدی گرفتنمون بردن مارو برره :D

یک نکته جالب در مورد Xray :

1 - xray از بافتهای 3بعدی به جای 2 بعدی استفاده میکنه - مثلا در hl - شما جعبه ها رو با بافت های 2بعدی میدیدید ( اگه مثل من 3d کار باشید راحت میفهمید ) ولی در Xray اونطوری که پیداست حتی برای یک دونه برگ هم از بافت 3 بعدی و 500 عدد پالی گون متحرک و اثر پذیر استفاده شده - در مورد فیزیک بازی هم من به یک گشف جدیدی دست پیدا کردم که فیزیک بازی قوی تر از فیزیک hl کار شده و 12 فیزیک دان روش کار کردند . جالب اینجاست در Xray دشمنان طوری طراحی شدن که هم سطح شمان - مثلا اگر با یک انسان درگیر بشید و اگه سر پله با اون در گیر بشید و گلوله ای به پایش بزنید - احساس درد میکنه و خودشو با هزار زحمت از پله به پایین پرتاب میکنه و کشون کشون خودشو میبره یک جا مخفی میکنه .... reload میکنه - 4 تا فحش میده بعد به مبارزه ادامه میده ...... هوش مصنوعی بازی به قدری بالاستکه دشمنان دیوونتون میکنن - مثلا اگه شما به شکم دشمن شلیک کنید امکان داره نمیره زجر بگشه و بیحال بشه - 2 روز دیگه بمیره . ولی تنها مشکل بازی texture ]ا خون ریزی بازیست که بقدری افتضاح کار شده که واقعا آدم رو ناامید میکنه امیدوارم تا 4 ماه دیگه این مشکل رفع بشه

موفق باشید

آخرین ویرایش:
ممنمونم ازت آرين جان واقا اطلاعات مفيدي بود من كه حال كردم , فقط اگه ميشه در مورد قدرت و كارايي x-ray بيشتر توضيح بده .مرسي

ببخشید شرمنده من یه کم خنقم این xray چیه؟ بازیه؟ موتور گرافیکیه؟

نه بابا ! موتور گرافيكه

ُدوست من این یک انجین هست با نام xray که کل بازی برروی اون بنا شده - اگر قرار بود در بازی دیگه ای بکار بره دیگر نیاز نبود که 6 سال براش زحمت بکشند ! لیسانس xray در سال 2007 برای فروش آماده میشه که من خیلی دوست دارم از طریق پدرم لیسانس این انجین رو خریداری کنم و با avp engine خودمون مخلوطش کنم

علی جان , بازی استالکر هم زمان با انتشار directx10 میاد و کارتهای nvidia از کارت 6600 تا 7800 اون رو support میکنن .

قیمیت xray engine = 3 million $

موفق باشید

علی جان ؟؟؟؟؟؟؟؟ من اینو 2 سال پیش دیده بودم

نه بابا !!! حتما اشتباه ميكني چون از اين عكسا زياد داره.

راستي يه سوال : اگه 7800 داشته باشي ميتوني دقيقا مثل همون چيزي كه توي تريلر ميبينيم اجرا بشه يا 6800 هم كافيه ؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or