S.T.A.L.K.E.R :Shadow of Chernobyl | PC

سلام نميدونم چرا كسي از اين بازي حرف نميرنه يعني واقا اين بازي رو نميشناسيد !؟ خيلي عجيبه !

اين بازي يكي از بهترين بازي هاي سبك Sci-Fi First-Person Shooter است (كه لازم به توضيح نيست) كه تا الان در تاريخه اين سبك نظير نداشته , البته ناگفته نماند اين بازي از سبك پرطرفداره RPG هم بهره ميبره يني ميشه دو سبك !!! واقا جاي تعجب داره.استالكر كه از كمپاني THQ منتشر ميشه از سال 2001 شروع به ساخت شده (تقريبا ميشه 5 سال) كه در نمايشگاه E3 2005 هم از طرف developed اين بازي يعني شركت GSC GameWorld اعلام شد كه با رودست زدن به بازيه half life 2 اين بازي رو به ارمغان در بيارن.ولي جاي تاسف داره كه بگم اين بازي بار ها و بار ها به تاخير افتاده به دليل تغيير يافتن نسخه DirectX 9 آن كه به 10 منتقل يافت.اين بازي كه قرار بود در فوريه 2006 به بازار عرضه بشه به اكتبر 2006 تغيير يافت ولي اين خبر هنوز قطعي نشده چون در هيچ سايت معتبري به طور رسمي اعلام نشده.

از محتويات بازي :

داستان اين بازي از واقعيت گرفته شده , از اينجا شروع ميشه كه: نزديك به 25 سال شهري بنام چرنوبيل كه در اكراين (روسيه) واقع هست يك نيروگاه اتمي وجود داشته كه در زير زمين واقع بوده.در سال 1985 اين نيروگاه به دليل ناامن بودن و مشكلاتي كه داشته منفجر ميشه و به دليل پخش مواد راديو اكتيو كه در شهر پخش ميشه به تعداد 30 ميليون نفر از افراد به گونه هاي مختلف از بين ميرن و در حال حاضر راديو اكتيو هنوز در 100 كيلومتري اون شهر وجود داره كه حتي نميشه نزديك اون شهر شد ! كه در كل يك شهر مطروكه ميمونه.

گيم پلي اين بازي در كل به سبك ترسناك ميباشد و از عمق صحنه ي بسيار بالايي برخوردار هست ميتونم بگم به اندازه يك شهر كه ميتونيد از تماميه امكانات اون شهر بهره ببريد از جمله : تماميه خيابانها_بيابانها_ساختمانها_خانه ها_پارك ها_حتي كوها و تپه ها_كه ميتونيد با استفاده از ماشين تماميه اون شهر رو گشت بزنيد ! عمق صحنه اين بازي اينقدر زياده كه فكر كنم يك شهر كامل رو توي اين بازي طراحي كردن.

از لحاظ موزيك اين بازي خيلي روش كار شده به سبك موسيقي هاي تاريك و ترسناك كه يك نمونه از اون رو ميتونيد توي official site اين بازي بشنويد www.stalker-game.com (حتما بريد توي سايتش).

گرافيك اين بازي فوق الاده عجيب هست به گفته THQ بعد از موتور گرافيكه قدرتمنده Unreal 3 , موتوره استالكر يعني x-ray engine رو ميتوان قويترين موتوره جهان شناخت ! جالب اينجاست كه اين موتور گرافيكي از كارايي بخصوصي برخوردار هست از جمله : روز و شب شدن اتوماتيك در بازي ! كه يكي از دلايل واقعي بودن اين بازي همين هست كه دقيقا مثل ساعات شبانه روز جلو ميره ! (سعي كنيد حتما تريلر هاي اين بازي رو ببينيد.)

علاقه مندان در اين بازي با 16 نمونه صلاح پيشرفته آشنا ميشوند كه 5 نمونه ي آن از دوربين دار و تك تير زن برخوردار هست ! كه بنده صلاح دونستم اين عكسها رو براي دوستان بزارم :

hrjybb.jpg
AKM Assault Rifle

hrjybp.jpg
AS (Val)

hrjyow.jpg
Fabrique Nationale Herstal FN2000

hrjyp4.jpg
Groza OC-14

hrjyqd.jpg
LM-300ML Assault Rifle

hrjz28.jpg
PMM (PM Makarov, Pistolet Makarova)

hrjz9k.jpg
SVD

hrk0wj.jpg
SVU Sniper Rifle (Snayperskaya Vintovka Ukorochennaya)

hrjzb4.jpg
TOZ-34 Shotgun

hrk12x.jpg
VSS

hrk4ly.jpg
RG-6

hrk4md.jpg
RPG-7

اينم يك نمونه عكس از جزييات گرافيك اين بازي (تعجب نكنيد !) :

Last edited by a moderator:
محمدرضا جان.اون 4 تا شايعه اي که توي اون پست دربارشون بحث شده شايعاتي بودند که در زمان برگزاري نمايشگاه e3 براي اين بازي پخش شدند.که حالا يکي از مديران اومده درباره ي تک تک اون شايعه ها توضيحات کاملي داده و بعضي ها رو تکذيب کرده و بعضي ها رو هم درست اعلام کرده...

نوشته شده توسط ChaosTheory:
محمدرضا جان.اون 4 تا شايعه اي که توي اون پست دربارشون بحث شده شايعاتي بودند که در زمان برگزاري نمايشگاه e3 براي اين بازي پخش شدند.که حالا يکي از مديران اومده درباره ي تک تک اون شايعه ها توضيحات کاملي داده و بعضي ها رو تکذيب کرده و بعضي ها رو هم درست اعلام کرده...

سلام

بله اقا ارشام.درسته.اون 4 تا موردی بود که در E3 اعلام شده بودمنم اون سوالات و جواب رو خونمد.ولی خب یک سری از شایعاتی که اعلام شده بود حالا تایید شده و همون موردی که مثلا مثال زدم همچون حذف ماشین و Free Movement در بازی هست که تاییدم شده.

ممنون از اقا ارشام .لطف کردی.

خداحافظ

New calendar from S.T.A.L.K.E.R :

-----------------------------------------------------------

خب - من خیلی وقت پیش منتظر این خبر بودم که یه روزی میاد که یک تغییر و تحولی اساسی میخوان توی بازی بدن و این تازه اولشه ! تازه دارن شروع میکنن که بعضی از افکت ها و وسایل رو از بازی حذف کنن و بجاش بیشتر روی افکتهای گرافیکی بازی کار کنن.مثل وزش باد شدید - باران و رعدوبرق شدید (که پس از چند ساعتی باعث راه افتادن رودخانه در مناطق و چکه چکه کردن آب از سقف خانه ها و در و پنجره ها میشود!) - خونریزی افراد (به طور فجیعتر) و موارد دیگر...! که البته این موراد در بازی فقط در حالت فعال بودن dX10 کارتتون میتونید ازش استفاده کنید که قبلا هم آقای Oleg Yavorsky در فروم سایت اصلی این بازی توضیحاتی داده بودن که اگه قرار باشه استالکر از dx10 در W Vista استفاده بشه این موارد و خیلی افکتهای بزرگ و باورنکردنی دیگه رو میتونیم براتون به ارمغان دربیاریم.

در مورد شایعاتی هم که شده باید بگم واسه بازی مثل استالکر که مشکل فریم داشت دور از انتظار نبود ! هر چند شایعاتی که گفته شده هنوز هیچ کدوم صحت نداره و در حد یک شایعه قرار داره , که بعدها میتونیم این خبر رو توی سایت های معتبر دیگه مثل ign و gamespot مورد تایید قرار بدیم.;)
حالا شایعات گفته شده رو من بطور کامل براتون توضیح میدم...:

* Vehicles have been removed from the game.
وسایل نقلیه مانند : ماشین - تراک - تانک - مورد حذف قرار گرفته.

* Sleeping is gone.
خوابیدن , در بازی از بین رفته !

* Eating and hunger are gone.
لوازم خوراکی و گرسنگی ناپدید شده.

هر چند که این موارد شایعه هست ولی بنظر من در یک بازی FPS این موارد نباشه زیاد مهم نیست و نباشه هم بهتره.;)

به نظر من كه Diretx 9اين بازي رو نمي كشه و چون برا 2007؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! حتما Dx 10 داره كه با ويستا مياد البته به نظر من بعد از crysis بهترين بازي ميتونه استالكر باشه:p

نوشته شده توسط HL2-GF:
به نظر من كه Diretx 9اين بازي رو نمي كشه و چون برا 2007؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! حتما Dx 10 داره كه با ويستا مياد البته به نظر من بعد از crysis بهترين بازي ميتونه استالكر باشه:p
پس بهرته عکس هایی که ماله dx9 هست رو ببینی اونشم خیلی معرکه هست;)

خب وقتي ميگيم dx 10 برا نسل بعد pc هست براي همين crysis و stalker ميگيم ديگه . ولي اين دايركت 10 چه ويژگي هايي داره كه همين اولش يهبازي مثل crysisروش ساختن ببين دو سال ديگه چي برا pc مياد؟ خدابه ما رحم كنه با پول كارت گرافيك . مادر بورد . رم
خدايا يه پولي به ما به بده يه عقلي به برانكو( چه ربطي داشت):p

با سلام ميدونم اين حرفام باعث ناراحتي بعضي از دوستان ميشه اما پروژه استالکر يک پروژه شکست خورده است واين بازي ديگه اون بازاي نخواهد شد که منتظر بوديم در واقع تيم اين گروه بسيار بزرگ بين بود وقطعا هم به جايي نخواهد رسيد و نميرسد خوب شما ميتونيد منتظر يک بازي در سطح بازي igi باشيد !!!!!
مچکرم اميدوارم دوستان کمي منتقي تر باشند و بيش از حد اين بازي رو بزرگ نکنند

علی اینا گیم پلی هستن:eek: اینا رو dx9 هست یا dx10 ؟؟؟؟
این عکسها کاملا از گیم پلی گرفته شده و از dx9 هم هست.

خدا به دادمون برسه ! دیگه میخوان چیکار کنن با dx10 !!!

اون عکسی رو که شب گرفته شده بیرون ایستاده , خیلی خفنه نه ؟ :) نمیدونم توی اون اتاق چه خبره !!! خیلی عجیب غریبه یه جورایی هم ترسناک میزنه...
حتما Dx 10 داره كه با ويستا مياد البته به نظر من بعد از crysis بهترين بازي ميتونه استالكر باشه
راستش من که چشمام زیاد آب نمیخوره از دایرکت 10 استفاده کنن.البته خبرشو دادن و امتیازش رو هم گرفتن ولی نمیدونم چرا دیگه این روزا حرفی ازش زده نمیشه ! شاید در حال پورت کردن باشه.ولی بنظر من چون تاخیرشو انداختن 2007 100% به ویستا ربط داره و کاملا مشخصه که میخوان با dx10 منتشرش کنن. به غیر از این دلیلی هم نداره که 2007 بیاد چون همین الانشم این بازی آماده هستش و میتونن با دایرکت 9 عرضش کنن.;)

سلام دوستان

تبريك مي گم براي شكل و شمايل اين سايت عوض شده حال كردم بعد

يك خواهش داشتم اين بود كه داستان اين بازي از چه قرار بعد چي شد اين بازي كي قراره بياد

اسكرين شات ها ش هم خوب بود

با سلام ميدونم اين حرفام باعث ناراحتي بعضي از دوستان ميشه اما پروژه استالکر يک پروژه شکست خورده است واين بازي ديگه اون بازاي نخواهد شد که منتظر بوديم در واقع تيم اين گروه بسيار بزرگ بين بود وقطعا هم به جايي نخواهد رسيد و نميرسد خوب شما ميتونيد منتظر يک بازي در سطح بازي igi باشيد !!!!!
مچکرم اميدوارم دوستان کمي منتقي تر باشند و بيش از حد اين بازي رو بزرگ نکنند
فکر کنم چند وقت پیش چند صفحه قبل , شما بودی که باز همین حرفا رو زدی نه ?
آقا شما چی رو میخوای ثابت کنی ؟
اگه از این بازی بدت میاد خب نیا توی این تاپیک کسی که شما رو مجبور نکرده !
همین حرفو چند وقت پیش هم یه بار زدی حالا نمیدونم رو چه حساب بود و از کجا و چطوری به این نتیجه رسیدی که این بازی یک پروژه شکست خوردست !! لینکی چیزی داری ؟ اگه نداری میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی ببینیم شما چی میگی ؟! نکنه توی مجله ایرانی خوندی این خبرو ؟

این بازی الان نزدیک به 5 سال ساله که داره روش کار میشه و اگه خدا بخواد 2007 بیاد میشه 6 سال ! این عکسهایی رو هم که بالا گذاشتم از Dx9 هست و گفتن تا اومدن ویندوز بعدی مایکروسافت به احتمال خیلی زیاد از Dx10 استفاده میکنن ! اونوقت شما میگی این بازی در سطح igi هست !!! مثل اینکه شما اون عکسهای بالا رو ندیدی ؟؟؟!!!
من واقا از این طرز فکر و اطلاعات پیشرفته شما دارم نهایت کمال استفاده رو میبرم !!
نکنه شما یکی از مسئولان اصلی crytek هستید ؟

نوشته شده توسط vahid_persia:
دوستان درست که بازي استالکر يه بازي مرموز و هنوز خيلي به صورت سري ساخته ميشه و خيلي از مجله ها اين بازي رو به عنوان يه بازي پرقدرتمند در زمينه گرافيک محيط و.. معرفي کردند ولي بزرگ کردن بيش از حد اين بازي دور از منطق است لطف کنيد بيش از اين از اين بازي تعريف و تمجيد نکنيد اگر بازي مشکلي نداشت اين همه به عقب نمافتاد
این پست شماست که دقیقا صفحه 5 هم یکبار توضیح دادی ! ولی این پست شما رو من نمیدونم واسه چی بوده !
نمیدونم اون مجله ایرانی بوده یا خارجی.اگه ایرانی بوده که دیگه لازم نمیبینم توضیح بدم...:) اگه هم که خارجی بوده من اون مجله رو به هر قیمتی که باشه میخوام ! ولی لطف کن اون مجله جدید باشه یعنی اون خبری که میگی جدید باشه نه اینکه ماله 3 سال پیش باشه ! اصلا اون مجله اسم نداره مشخصات نداره...!!!؟؟؟
در ضمن اون مجله ای که شما خوندی رو من فکر نمیکنم معتبرتر از سایتهایی مثل GS و IGN باشه ! ولی جالب اینجاست که اونا هیچ حرفی از این جریانی که شما میگی نزدن !! چیه جریان بنظر شما ؟؟؟

من دیگه بیشتر از این لازم نمیبینم واست توضیح بدم.شما هر جور که میخوای فکر کن.میخوای stalker رو یک بازی بزرگ بدون میخوای هم یک بازی در سطح igi بدون !
فقط اگه میشه کاری به بقیه نداشته باش !
حوصلم سر رفت خداحافظ.

نوشته شده توسط Ali_Amini:
فکر کنم چند وقت پیش چند صفحه قبل , شما بودی که باز همین حرفا رو زدی نه ?
آقا شما چی رو میخوای ثابت کنی ؟
اگه از این بازی بدت میاد خب نیا توی این تاپیک کسی که شما رو مجبور نکرده !
همین حرفو چند وقت پیش هم یه بار زدی حالا نمیدونم رو چه حساب بود و از کجا و چطوری به این نتیجه رسیدی که این بازی یک پروژه شکست خوردست !! لینکی چیزی داری ؟ اگه نداری میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی ببینیم شما چی میگی ؟! نکنه توی مجله ایرانی خوندی این خبرو ؟

این بازی الان نزدیک به 5 سال ساله که داره روش کار میشه و اگه خدا بخواد 2007 بیاد میشه 6 سال ! این عکسهایی رو هم که بالا گذاشتم از Dx9 هست و گفتن تا اومدن ویندوز بعدی مایکروسافت به احتمال خیلی زیاد از Dx10 استفاده میکنن ! اونوقت شما میگی این بازی در سطح igi هست !!! مثل اینکه شما اون عکسهای بالا رو ندیدی ؟؟؟!!!
من واقا از این طرز فکر و اطلاعات پیشرفته شما دارم نهایت کمال استفاده رو میبرم !!
نکنه شما یکی از مسئولان اصلی crytek هستید ؟

این پست شماست که دقیقا صفحه 5 هم یکبار توضیح دادی ! ولی این پست شما رو من نمیدونم واسه چی بوده !
نمیدونم اون مجله ایرانی بوده یا خارجی.اگه ایرانی بوده که دیگه لازم نمیبینم توضیح بدم...:) اگه هم که خارجی بوده من اون مجله رو به هر قیمتی که باشه میخوام ! ولی لطف کن اون مجله جدید باشه یعنی اون خبری که میگی جدید باشه نه اینکه ماله 3 سال پیش باشه ! اصلا اون مجله اسم نداره مشخصات نداره...!!!؟؟؟

من دیگه بیشتر از این لازم نمیبینم واست توضیح بدم.شما هر جور که میخوای فکر کن.میخوای stalker رو یک بازی بزرگ بدون میخوای هم یک بازی در سطح igi بدون !
فقط اگه میشه کاری به بقیه نداشته باش !
حوصلم سر رفت خداحافظ.

اره من بودم ولي خيلي جالب من اون پست رو چند ماه پيش فکر کنم ۷ماه پيش بود دادم هنوز تو اين تايپيک صفحه هاش ماه به ماه جلو ميره منتظر انتقادهاي جديد هم باشيد
دوست عزيز شما چرا حرص و جوش اين بازيرو ميخوري نمدونتم ايا در قبال ايراني بودنتم اين همه تعصب داري!!!
ببينم مگه بايد دليل بيارم همين که پروژه داره ۱۰ ساله ميشه خودش گوياي مسعله هست همين که خيلي از چيزهارو حذف کردن کاش ما ايرانيها در خيلي از مساعل هم اينطوري حساسيت به خرج ميداديم!!!:(

دوست عزيز سعي کن هميشه احترام طرف مقابلتو نگه داري من هم هر کجا که بخوام سر ميزنم و اين موضوع به کسي ....;)

عکس که هيچ ترايلري هم نميتونه قدرت گرافيکي بازاي رو مشخص کنه اين موضوع تو خيلي از بازيها مشخص شد مثل بازي دوم و شاهزاده ايراني و...
من اخبار اين بازيرو از سال ۲۰۰۲ دنبال ميکنم و اميدوارم هر چه زودتر ريليز شه چيزي که به احتمال فراوان نشدني است :-"

ببينم مگه بايد دليل بيارم همين که پروژه داره ۱۰ ساله ميشه خودش گوياي مسعله هست همين که خيلي از چيزهارو حذف کردن کاش ما ايرانيها در خيلي از مساعل هم اينطوري حساسيت به خرج ميداديم!!!

10 سال !!؟؟
از زمانی که اسم بازی هنوز Oblivion Lost بود هنوز 5 سال هم نگذشته
شما 10 سال رو از کجا آوردی ؟

از وقتی که این بازی ساختش اعلام شد و سایتها شروع کردن به صحبت دربارش هنوز 5 سالم نگذشته
اگه طبق اعلام Q1 2007 بازی منتشر شه جمعا ساخت بازی زیر 6 سال طول کشیده

پروژه Half Life 2 اگه اشتباه نکنم حدود 6 سال طول کشید و بعد از این همه صبر و انتظار چیزی که منتشر شد یک شاهکار به تمام معنا بود

شما اگه از این بازی خوشت نمیاد هیچ لزومی نداره بیای توی این تاپیک و پست بزنی
حتی اگه این بازی 5 سال دیگم منتشر بشه و شکست هم بخوره بازم ضرری به حال من و شما
نداره ... یه بازی اومده و رفته مثه این همه بازی ای که میان و میرن

این کاری که شما انجام میدی فقط باعث میشه تا تاپیک از مسیرش منحرف بشه

دوست عزيز سعي کن هميشه احترام طرف مقابلتو نگه داري من هم هر کجا که بخوام سر ميزنم و اين موضوع به کسي ....

بله هرکجا که دلتون بخواد میتونید سر بزنید ، ولی هرپستی رو هرجایی که دلتون خواست نمیتونید ارسال کنید ... ;)

دوست عزيز شما چرا حرص و جوش اين بازيرو ميخوري نمدونتم ايا در قبال ايراني بودنتم اين همه تعصب داري!!!
یعنی چی چه ربطی داشت ؟ تعصب کجا بود؟! مگه من سازنده این بازی هستم که تعصب داشته باشم ! من خیلی این بازی رو دوست دارم و مثل بقیه تاپیک های دیگه خیلی عادی داریم از این بازی صحبت میکنیم (اگه شما پارازیت نندازی.) اگه از این بازی حرف نزنیم پس میتونم بپرسم این تاپیک واسه چی زده شده ؟؟
شما هم که بدون هیچ دلیل و مدرکی همینطور میای میگی استالکر یک پروژه شکست خوردست ! تا هم که یه چیزی میگیم میگید تعصب دارید و ...
همين که پروژه داره ۱۰ ساله ميشه خودش گوياي مسعله هست همين که خيلي از چيزهارو حذف کردن
یعنی اگه بازی 10 سال روش کار بشه شکست میخوره ؟!!!!!!!:eek:
half life 2 هم 6 سال تاخیر خورد ! شکست خورده یعنی ؟!!!!
اون قضیه حذف هم فعلا شاعیه هست زیاد جدی نگیر شما.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or