Multi Platform S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2024
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
با اینکه اینو دانلود نکردم به برسه به بازی...
چرا کنتراست بازی رو خراب کردن؟ امیدوارم برگردوننش وگرنه شدیدا دنبال بازی با پچ 1.9 هم که دانلود کنم سیو باشه حتی پوشش گیاهی یکجاهایی مرده ست که با پچ 2 زنده و سبزن بنظرم اصلا جالب نیست!
حالا مشکل من با مقایسه های ویدیویی مثل این (این چیزایی که گفتم ازین دیدم و بر اساس همین ویدیوست)
چون با یک بازی با چرخه روز شب (یعنی زمان دخیله و ساعت بازی توش نقش داره)
ایا این ویدیو که ضبط کرده طرف توی یک ساعت مشخصه؟ (یکجاهاییش یکم میخوره نباشه)
ولی اگر باشه من شدیدا اپدیت 1.9 رو میخوام از سایت ایرانی ک گذاشته باشه دانلود کنم
اونجا که اون ارتیفکت بود چی بود بالای برکه اب رو نگاه کنید حتی فیزیکش با فعل و انفعالای اون چیزه همخوانی داره حتی رنگ و انعکاس اب بهتره یکجای دیگه توی جاده بارون خورده اونجا هم کنتراست photorealistic هست اما اپدیت 2 :-&
بماند که من نصب کنم 5090 ندارم فول ار تی کنم:Dولی 1.9 رو میخوام شدید:-B

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: He!n3ger
چرا کنتراست بازی رو خراب کردن؟ امیدوارم برگردوننش وگرنه شدیدا دنبال بازی با پچ 1.9 هم که دانلود کنم سیو باشه حتی پوشش گیاهی یکجاهایی مرده ست که با پچ 2 زنده و سبزن بنظرم اصلا جالب نیست!
حالا مشکل من با مقایسه های ویدیویی مثل این (این چیزایی که گفتم ازین دیدم و بر اساس همین ویدیوست)
ولی اگر باشه من شدیدا اپدیت 1.9 رو میخوام از سایت ایرانی ک گذاشته باشه دانلود کنم
اونجا که اون ارتیفکت بود چی بود بالای برکه اب رو نگاه کنید حتی فیزیکش با فعل و انفعالای اون چیزه همخوانی داره حتی رنگ و انعکاس اب بهتره یکجای دیگه توی جاده بارون خورده اونجا هم کنتراست photorealistic هست اما اپدیت 2 :-&
حالا چه کاریه؟
اینطور هم نیست که GSC بعد از این آپدیت کل استودیو رو آتیش بزنن و فرار کنن.
خب بازخوردها رو میبینن و در ادامه هم چندتا فیکس ، آپدیت و... میدن.
نشد ، تهش با یه Reshade و... بیشتر این موارد رو میشه خیلی بهتر کرد.

تا حالا که بازی نکردی خب کمی دیگر هم صبر کن که اونطور که دوست داری بشه :D

حالا چه کاریه؟
اینطور هم نیست که GSC بعد از این آپدیت کل استودیو رو آتیش بزنن و فرار کنن.
خب بازخوردها رو میبینن و در ادامه هم چندتا فیکس ، آپدیت و... میدن.
نشد ، تهش با یه Reshade و... بیشتر این موارد رو میشه خیلی بهتر کرد.

تا حالا که بازی نکردی خب کمی دیگر هم صبر کن که اونطور که دوست داری بشه :D
شاید درستش نکنن ؟ اپدیت 1.9 میشه معادل چیه elamigos? مثلا این بروز نکرده داشتم میگشتم قبلا همه جا میموندند الان همه بروز شدن فل فورت اپدیت دادن :|

آپدیت 1.7.0 نسخه ElAmigos​

آپدیت v1.7.1.H1 نسخه ElAmigos​

یکی پیدا کردم 1.9 بود نوشته بود نصب خودکار wtfسایته لانچر اختصاصی داشت نصب کنی=))

تائید میشه !
من یکهفته قبل از این آپدیت مجدد بازی رو از ابتدا دانلود کردم !
160 گیگ !
دوباره اپدیت جدید رو گرفتم 116 گیگ !

افزایش فریم مشاهده میشه اما کرش ها همچنان هست !
مشکل دیگه ای که بهش اضافه شده اگر شما روی حالت full screen exclusive باشی اگر alt+tab کنی روی ویندوز سوئیچ نمی کنه و در این حالت مانیتور تصویر نمیده و میره روی power saving !
اگر هم Borderless کنی hdr فعال نمیشه !!!!
این shader catch ابتدای بازی هم هنوز فیکس نشده و هر بار باید محاسبه بشه !
این 4 مورد رسما ما رو ساییده !

ی سوال هم دارم این dlc رایگان هست ؟
quest اش رو چطور باید گرفت ؟
چون من از اول برای بار دوم شروع کردم تو منو بازی اون پایین زده dlc رو اما زده به نسخه delux آپگرید کن ! با اینکه من بازی رو پیش خرید کرده بودم هیچ bonus ای بهم نداد :(
هیچ کرشی بازی نداره اگر کرش داری اورکلاکی چیزی کردی سیستمت پایدار نیست من با 3 تا کارت گرافیک این بازی تست کردم کلی ایراد داشت از ابتدا تا الان اما کرش تا حالا برام نکرده
خوب مد ex full خیلی مواقع این مشکل براش پیش میاد مخصوصا اگه رنگ 10 بیتی یا 12 بیتی رو انتخاب کنی ربطی این موضوع به بازی نداره دیگه همه ی پی سی بازا اینو می دونن راه حلم داره که تصویرت برگرده
بردلس اسکرین هم همه می دونن که hdr نیتیو نمی ده باید یا قبل بازی فعالش کنی یا با ترکیب دکمه های ویندوز الت با بی فعالش کنی داخل بازی
شیدر کش های بعد از مرتبه اول هم خیلی سریع تر می شن اما همینه که هست این کار رو کردن تا مشابه نصف بازی های انریل بازی استاتر نداشته باشه که انصافا هم نداره پس ارزشش داره

لاقل ایراد می گیرید ایرادهای درست بگیرید

کنتراست بازی خراب نشده شما گزینه کالر اینکودینگ از srgb بذارش rec درست می شه یا برعکس
بازی هم کلی تنظیمات براتنس کنتراست اشباع رنگ اینا داره چرا غر الکی می زنید با اونا به دلخواه خودتون تنظیمش کنید
بازی اصلا ارتی نداره همین که متای 74 در نسخه 2 شده 85 گویا پیشرفت بازی هست
مگه دیگه خیلی مبتدی یا کم اطلاع یا بی منطق باشید که 1.9 به 2.0 ترجیح بدید نسخه 1.9 حتی نورهاش باگ داره یک جاهای خاصی سایه یا نورها بندری می زدن

هیچ کرشی بازی نداره اگر کرش داری اورکلاکی چیزی کردی سیستمت پایدار نیست من با 3 تا کارت گرافیک این بازی تست کردم کلی ایراد داشت از ابتدا تا الان اما کرش تا حالا برام نکرده
خوب مد ex full خیلی مواقع این مشکل براش پیش میاد مخصوصا اگه رنگ 10 بیتی یا 12 بیتی رو انتخاب کنی ربطی این موضوع به بازی نداره دیگه همه ی پی سی بازا اینو می دونن راه حلم داره که تصویرت برگرده
بردلس اسکرین هم همه می دونن که hdr نیتیو نمی ده باید یا قبل بازی فعالش کنی یا با ترکیب دکمه های ویندوز الت با بی فعالش کنی داخل بازی
شیدر کش های بعد از مرتبه اول هم خیلی سریع تر می شن اما همینه که هست این کار رو کردن تا مشابه نصف بازی های انریل بازی استاتر نداشته باشه که انصافا هم نداره پس ارزشش داره

لاقل ایراد می گیرید ایرادهای درست بگیرید

کنتراست بازی خراب نشده شما گزینه کالر اینکودینگ از srgb بذارش rec درست می شه یا برعکس
بازی هم کلی تنظیمات براتنس کنتراست اشباع رنگ اینا داره چرا غر الکی می زنید با اونا به دلخواه خودتون تنظیمش کنید
بازی اصلا ارتی نداره همین که متای 74 در نسخه 2 شده 85 گویا پیشرفت بازی هست
مگه دیگه خیلی مبتدی یا کم اطلاع یا بی منطق باشید که 1.9 به 2.0 ترجیح بدید نسخه 1.9 حتی نورهاش باگ داره یک جاهای خاصی سایه یا نورها بندری می زدن
نه هیچ اورکلاکی در کار نیست
کرش هم وسط بازی نیست بعد از اجرای بازی یعنی بار اول که از استیم اجرا میشه صفحه کرش ظاهر میشه و بعد وارد بازی میشه
یا بعضی مواقع موقع لود کردن سیو این اتفاق می افته
در رابطه با شیدرکش و برطرف کردن مشکل استاتر باید بهت بگم که خیر استاتر بعد از این آپدیت به بازی اضافه شده و بعد از یکی دو ساعت استاتر می گیره با اینکه روی nvm.2 990 pro داره اجرا میشه هیچ بهانه ای برای استاتر از لحاظ سخت افزاری وجود نداره !
دلیلی نداره که هر بار شیدرکش انجام بشه و میتونه داخل ی فایل ذخیره بشه و فقط از دفعات بعد بار گذاری بشه
در رابطه با رنگ 10 بیتی من صحبتی نکردم اما همین که exclusive full screen با alt+tab به ویندوز برنمیگرده و مانیتور تصویر نمیده قطعا مشکل بازیه
هر گیم ای بعد از اپدیت ی سری باگ های ریز و درشت بهش اضافه میشه
در مورد نورها هنوز هم مشکل flickering رو من میبینم و فیکس نشده در ضمن ی مشکل دیگه هم با این اپدیت به بازی اضافه شده که با فعال شدن dlss بازی دچار texture flickering میشه که روی fsr مشکل برطرف میشه
اینکه ایراد می گیریم چون ایراد داره شما خودتو ناراحت نکن .

• Like
Reactions: noorihamid99
بعد از هر آپدیت بزرگی حتما یکسری مشکل ریز و درشت پیش میاد.
اینطور هم نیست که بازی روی همه سیستمها یه جور اجرا بشه و چون شما مشکلی نمیبینین مابقی هم نباید ببینن.
یه سر به تاپیک استیم بازی بزنین ، تو همون ۲صفحه اخیر چندتا تاپیک با موضوع کرش هست.

@Annunaki ™
کارت Amd داری؟
بعد این آپدیت اکثر اونهایی که کرش میکنن amd دارن.

بعد از هر آپدیت بزرگی حتما یکسری مشکل ریز و درشت پیش میاد.
اینطور هم نیست که بازی روی همه سیستمها یه جور اجرا بشه و چون شما مشکلی نمیبینین مابقی هم نباید ببینن.
یه سر به تاپیک استیم بازی بزنین ، تو همون ۲صفحه اخیر چندتا تاپیک با موضوع کرش هست.

@Annunaki ™
کارت Amd داری؟
بعد این آپدیت اکثر اونهایی که کرش میکنن amd دارن.
نه rtx4070 هست
فروم های استیم قشنگ از خجالت بازی در اومدن منتها راه حل واضحی برای رفع کرش و یا این شیدر کش عنوان نشده !
بازی خوبیه و من برای بار دوم دارم میرم تا انتخاب ها رو عوض کنم البته داخل یوتیوب همش هست اما خواستم خودم ببینم و اینکه با این آپدیت بزرگی که اینقدر روش مانور دادن واقعا فریم دهی بهتر شده اما هنوز بازی مشکل داره !

نه rtx4070 هست
فروم های استیم قشنگ از خجالت بازی در اومدن منتها راه حل واضحی برای رفع کرش و یا این شیدر کش عنوان نشده !
بازی خوبیه و من برای بار دوم دارم میرم تا انتخاب ها رو عوض کنم البته داخل یوتیوب همش هست اما خواستم خودم ببینم و اینکه با این آپدیت بزرگی که اینقدر روش مانور دادن واقعا فریم دهی بهتر شده اما هنوز بازی مشکل داره !
اره يه تحقيقى كردم تو استيم الان ديدم اين مشكلاتى كه ميگيد اكثرا اكثرا دارن ميتونم بگم ٩٠ درصد پليرا ' خاك تو سرشون من همين ديروز توى استيم خريدمش منتظر ميمونم اپديتاى فيكس رو بدن

میبینم هی تکرار میشه که چرا شیدر ها هر بار دارن کامپایل میشن، ولی چنین چیزی نیست.
بار اول پردازش شیدر کش ها انجام میشه که طولانی هست (بسته به سی پی یو از 5 دقیقه تا 20 دقیقه)، ولی بار های دیگه اگر کارت گرافیک آپدیت نشده باشه و بازی آپدیت جدیدی نگرفته باشه فقط کش های قبلی اسکن میشن تا بازی از درست بودنشون اطمینان حاصل کنه که سریع و حدود 30 ثانیه انجام میشه.
نکته اینجاست که چه برای کامپایل شدن شیدر کش ها و چه برای اسکن شدن، UI یکسانی گذاشته شده و هر بار نوشته میشه Compiling shaders، به همین دلیل بعضی ها خیال میکنن واقعاً شیدر داره مجدد کامپایل میشه.
Gears of War E-Day هم همین وضعیت بود و خیلی از بازی های دیگه هم همین هست.
قبل از این که یکی بیاد بگه خوب چرا باید شیدر ها هر بار اسکن بشن هم بگم که درستش همینه، وگرنه یه سناریویی مثل Dead Space Remake خواهیم داشت که شیدر ها رو بعد از بار اول کامپایل شدن چک نمیکنه و شما اگر بعد از مدتی بازی رو مجدد روی سیستمی نصب کنی که مثلاً درایورش رو آپدیت کردی، مجبوری بری دستی مکان شیدر ها رو پیدا کنی و پاکشون کنی تا بازی حالیش بشه مجدد باید شیدر بسازه.

آقا چندتا ویدیو دیدم کرک و پرم ریخت! انصافن دمشون گرم انگار بازی و کوبیدن از نو ساختن٬ بازی اصلی که به خاطر باگ های وحشتناک عملن امکان ادامه و پیشروی و از شما میگرفت٬ اکثر مشکلات بازی برطرف شده و بعیده ولش کنن ازین به بعد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or