Multi Platform S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2024
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
حقیقت میخام بازی رو بگیرم واسه آرشیو ولی روی جلدش نوشته اینترنت میخواد میترسم اگه یه روز سرورهاش خاموش بشه دیگه دیسکش به درد نخوره به خاطر همین سوال پرسیدم
گیرز آف وار هم دارم اونم روی جلدش نوشته اینترنت میخواد ولی بدون اینترنت هم میشه نصب کرد و بازی رو کامل اجرا کرد
خب دوستانی که کنسول دارن بهتر میتونن راهنماییت کنن.
ولی روی PC که نیاز نداره ، البته دیجیتالی بازی میکنیم و استیم خودش اتومات آپدیت ها رو میگیره.

ولی تا اونجایی که خبرها رو تو تاپیک دنبال کردم نسخه PS5 بازی کامله و دیسک خالی و... نیست.
حتما بعد از اون آپدیت اومده ولی فکر کنم خود دیسک به تنهایی قابل اجراست.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
حقیقت میخام بازی رو بگیرم واسه آرشیو ولی روی جلدش نوشته اینترنت میخواد میترسم اگه یه روز سرورهاش خاموش بشه دیگه دیسکش به درد نخوره به خاطر همین سوال پرسیدم
گیرز آف وار هم دارم اونم روی جلدش نوشته اینترنت میخواد ولی بدون اینترنت هم میشه نصب کرد و بازی رو کامل اجرا کرد
بازی آفلاین سرورش کجا بود

من یه سرچی کردم تو اینتزنت مثل اینکه اینترنت میخواد! هم از نظر اپدیت و پچ و هم از نظر اینکه بازی ناقصه رو دیسک. فقط مرحله اول قابل اجراست.

من یه سرچی کردم تو اینتزنت مثل اینکه اینترنت میخواد! هم از نظر اپدیت و پچ و هم از نظر اینکه بازی ناقصه رو دیسک. فقط مرحله اول قابل اجراست.
اون برای آپدیت و دیتای بازی هستش که خیلی از بازیهای جدید همینن. دوستمون فکر میکنه بازی نیاز داره که همیشه آنلاین باشه، وقتی بازی کرک شده یعنی برای اجرا شدن به نت نیازی نیست. به شرطی که دیتای بازی رو داشته باشی.
دانلود آپدیت و دیتا هم که کلا ربطی به خاموش شدن سرور بازی نداره و همیشه روی دیتاسنتر سونی هستش

خب دوستانی که کنسول دارن بهتر میتونن راهنماییت کنن.
ولی روی PC که نیاز نداره ، البته دیجیتالی بازی میکنیم و استیم خودش اتومات آپدیت ها رو میگیره.

ولی تا اونجایی که خبرها رو تو تاپیک دنبال کردم نسخه PS5 بازی کامله و دیسک خالی و... نیست.
حتما بعد از اون آپدیت اومده ولی فکر کنم خود دیسک به تنهایی قابل اجراست.
من با وجود اینکه سبک اصلی بازیم شوتر اول شخص هست اما هنوز این بازی را تجربه نکردم.
از یک طرف میگم صبر کنم اپدیت ارتقا موتور گرافیکی پاییز بیاد اما وقتی که میاد یا دارم gta6 میزنم یا MW4 پس اصلا وقتش را اون موقع ندارم ، از یک‌ طرف میگم همین الان بازیشو بگیرم اما میگم نکنه باگ هاش بزنه توی ذوقم یا گرافیک آیندش بعد ارتقا بصورت چشم گیر با الانش فرق کنه بعد بگم چه کاری بود عجله کردم !
حتی این اپدیت 2.0 که گفتن تابستان میاد هم نیومدش.موندم چه کنم.شاید معقولتر این باشه فعلا بیخیالش شم مثلا بزارمش تعطیلات نوروز بعدی بازیش کنم

• Like
Reactions: Jack cooper
من با وجود اینکه سبک اصلی بازیم شوتر اول شخص هست اما هنوز این بازی را تجربه نکردم.
از یک طرف میگم صبر کنم اپدیت ارتقا موتور گرافیکی پاییز بیاد اما وقتی که میاد یا دارم gta6 میزنم یا MW4 پس اصلا وقتش را اون موقع ندارم ، از یک‌ طرف میگم همین الان بازیشو بگیرم اما میگم نکنه باگ هاش بزنه توی ذوقم یا گرافیک آیندش بعد ارتقا بصورت چشم گیر با الانش فرق کنه بعد بگم چه کاری بود عجله کردم !
حتی این اپدیت 2.0 که گفتن تابستان میاد هم نیومدش.موندم چه کنم.شاید معقولتر این باشه فعلا بیخیالش شم مثلا بزارمش تعطیلات نوروز بعدی بازیش کنم
من که با همون باگها همون ماههای اول به هر حال تمومش کردم هرچند چند تایی اپدیت اومد که که بازی رو قابل بازی کرد و کرش ها و باگهای کوئست ها رو رفع کرد اما همچنان پرفورمنس داغون بود
برای بازی باید ی 70 الی 80 ساعتی وقت بزاری و ازش لذت ببری
امیدوارم ی مکانیسم یا راه حلی برای تله پورت کردن یا سفر به نقاط مختلف نقشه ایجاد بشه چون واقعا راه رفتن از این سر تا اون سر مپ عذاب الهی هست
حتی با باز کردن چک پوینتها و دادن پول به اون افراد بابت تله پورت اما نقاط تله پورت کمه

حالا این اپدیت موتور گرافیکی جدید چیه و چقدر تو کیفیت بصری بازی تاثیر میزاره مشخص نیست

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and ps34
آپدیت v2.0 هنوز نیومده ؟
نه ولی تو همین یکی دوماهه میاد.

حالا این اپدیت موتور گرافیکی جدید چیه و چقدر تو کیفیت بصری بازی تاثیر میزاره مشخص نیست
هدف این آپدیت بیشتر برای پایداری و بهینه شدن بازیه تا گرافیک.
کنارش کلی ویژگیهای بازی هم به روز میشه .
یکیش Alife.
اکسپنشن/DLC هم هست که یا باهاش میاد یا کمی بعد از اون.

اگه روزهای اول بازی کردی ، همین الانش هم بازی کلی تغییر کرده.
اون روزهای اول اگه پرفورمنس ، باگ و... رو هم باهاش کنار میومدی ولی باز عملا هوش مصنوعی خیلی داغون بود.
الان A-Life خیلی پیشرفته تر شده که انصافا کل جذابیت بازی ایشونه.
با این آپدیت اگه بتونن UE رو از لحاظ بهینه بودن طوری گولش بزنن که بتونیم شبیه سازی A-Life رو تو کل نقشه داشته باشیم عالی میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or