Xbox S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2023
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
  3. Xbox Series X|S
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
بنده 2 ساعت ابتدای بازی رو تجربه کردم روی Series x
بازی بعد آخرین آپدیت که همون 138 گیگ بود، آنبالانسه، مکانیزم ها نسل قبلی و روند بازی بسیار کُنده.
باگ game breaking ندیدم اما تو حالت performance افت فریم داره و کیفیت تصویر زیاد جالب نیست. Draw distance مشکل داره و با حرکت بازیکن، جابجا میشه
شوتینگ بازی جالبه و حس رو منتقل میکنه
هوش مصنوعی خوبه.
کلن بازی شلخته است و زیاد لازم نمیبینه توضیح خاصی در مورد مکانیسماش بده.
به وضوح میشه دید که بازی آماده انتشار نبوده و حداقل 6 ماه دیگه باید عقب میفتاد.
فکر نمی‌کنم به این زودی سراغ ادامه اش برم حداقل تا زمانیکه فیکس بشه، که به نظر کار سخت و طولانی هست.
امتیازات بازی دقیقن نمایانگر وضعیت بازی هست.

مثل نسخه های اورجینال بنظر باگ و مشکلات فنی زیاد داره که حقیقتا با این وضعیتی که داشتن همین که بازی منتشر شد هم معجزه بود‌. موقع شروع جنگ و بعد آتش سوزی استودیو اخبار کنسل شدن بازی زیاد می اومد‌. در کل هم انتظار می‌رفت که منتقد های غربی با این بازی زیاد ارتباط نگیرن.
من از خود بازی ، بیشتر منتظر ماد هاشم. ببینیم یه Anomaly 2 از توش در میاد یا نه :D

من حدود یک ساعتی رو مود کوالیتی رو سری اکس بازی کردم. رو این مود گرافیک خیلی خوبی داره ولی یک جورایی انگار در حال سر خوردن هست وقتی راه می‌ره یا به عبارتی انگار تلو تلو میخوره. اتمسفر و صداگذاری واقعا عالیه. رو مد پرفورمنس گرافیک بازی اونقدر جالب نیست از اون بازی هاست که بین حالت کوالیتی و پرفورمنس از نظر گرافیکی خیلی فرق هست. مسلما بازی نیاز به آپدیت های اساسی داره ولی همین الانش هم قابل بازی هست. و واقعا بازی سخت یک مقدار . هیولاها به راحتی قابل مردن نیستن. جمع کردن آیتم و سرچ کردن اجساد یکم اذیت کننده هست و روون نیست. یک مقدار زمان می‌بره تا عادت کنیم. در کل از نظر فضا سازی بازی همونی هست که باید باشه

منم یه دو ساعتی زدم از نظر گیم پلی اینا خوبه تقریبا مثل استاکرای قبلیه ولی مدرن. از یه سری ماد هم الگو گرفتن مثل misery
اتمسفرم دقیقا مثل cop حتی یه سری افکت صداها واسه همون دورانه مثل زوزه کشیدن جک و جونورا یا بندیتا وقتی فحش میدن
ولی یه چیزی واسم عجیبه انگار بندیتا به انبار نارنجک بلوک شرق دست پیدا کردن چون تو هر گروه همیشه یکی هست بی نهایت نارنجک پرت میکنه جالبه بعد اینکه میزنیش میبینی تو جیبش خبری از نارنجک نیست فقط وودکا با یه تیکه نونه

درایور جدید انویدیا برای بازی

۵۶۶.۱۴
Game Ready for S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl and Microsoft Flight Simulator 2024

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 3 technology including S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl and Microsoft Flight Simulator 2024.

پیش خرید کردم ۱۴۴ گیگ دانلود کردم تا اجراش میکنی آنریل انجین اررور میده میپره بیرون ~X(:Wallbash:

بزار درایور انویدیا رو بریزم شاید اجرا شد
خدا لعنتت کنه
best game ever :)):Gunner:

155 گیگ رو دوباره verify کرد و ۱۵۵ گیگ رو patching کرد و 1.5 مگ دانلود کرد
نزدیک بود فحش های زشتی به سازنده بی تربیت این بازی بدم که رفت تو بازی :))

Stalker2-Win64-Shipping_2024_11_21_12_07_28_231.jpg Stalker2-Win64-Shipping_2024_11_21_12_08_03_207.jpg
Stalker2-Win64-Shipping_2024_11_21_12_08_17_664.jpg Stalker2-Win64-Shipping_2024_11_21_12_08_24_515.jpg Stalker2-Win64-Shipping_2024_11_21_12_08_11_290.jpg

ناظم محترم انجمن
لطفا این پست رو به تاپیک اصلی بازی منتقل کنید
با تشکر .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or