Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
خب ما هم بازی کردیم .. در کل جمع بندی بنده

نکات مثبت :

- گرافیک فوق العاده
- ExeCution های جالب ... کمبو های خیلی جالب تر ...
- داستان نسبتا خوب

نکات منفی :

قابلیت شخصی سازی بسیار ضعیف

Upgrade ها نه چندان جالب

داشتن چندین باگ در حال کمبو زدن

هوش مصنوعی تا حدی ضعیف !

آخرین ویرایش:
آخر بازی وقتی اسامی سازنده ها میاد من هواسم نشد SKIP کردم و اومد تو منوی اصلی بازی! اگه اسکیپ نمی کردم بعد اسامی سازنده های کات سینی نشون داده میشد؟!

خوب این بازی هم تموم شد،فقط میتونم بگم چجوری دلشون اومد همچین نمره های گندی بهش بدن؟؟
همچین گرافیکی،صدا گذاری عالی
گیم پلی خوب و داستان بسیار زیبا واقعا مثل فیلم بود داستانش
تک و توک مشکل و باگ داشت ولی کاملا قابل چشم پوشی بود
خلاصه من یکی خیلی حال کردم باهاش

آخر بازی وقتی اسامی سازنده ها میاد من هواسم نشد SKIP کردم و اومد تو منوی اصلی بازی! اگه اسکیپ نمی کردم بعد اسامی سازنده های کات سینی نشون داده میشد؟!

بخش معرفی سازندگان همیشه در منوهای بازی هست(نیازی به اتمام بازی به اسم credit هم هست.) بله هر کسی هر کاری کرده باشه رو اسمش رو می زنه

دوستان این QTE ها و حرکات نمایشی زمان کشتن چه جوریه ؟
ما که تا الان دفاع کردیم و ضربه زدیم

ابتدای بازی اموزش می ده. با دسته باید زمانی دشمن بلاش عکس میاد RT بزنی بعد ابی نماد X رنگ زرد هم نماد Y که همون دو تا دکمه ی موس هست باید بزنی اگر درست بزنی XP دریافت می کنید

سلام
یکی از دوستان می تونه که پایان بازی رو برای بنده بگه
متاسفانه آخرین کات سین بازی رو اشتباهی اسکیپ کردم و یکدفعه لیست سازندگان بازی رو برای من نمایش داد
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
کل عشق بازی به کات سیناش بود
والا اون پادشاهی که اول بازی بود کل بازی ماریوس داشت داستان زندگیشو تعریف میکرد
که خانواده و پدربزرگش به دستور اون کشته شدن
خلاصه آخر بازی انتقام میگیره ولی بعد معلوم میشه همش زیر سر اون یارو مو بلوند لباس آبیه بوده
بنظرم شیطان بوده که حرفشو به خورد بقیه میداده
من همین قدر فهمیدم!!
کاری نداره از آخرین چک پویت بازی کن دوباره ببین آخرشو

خیلی ممنون از پاسختون
ولی کاش اسپویل رو تویی متن پنهان شده می گذاشتید
وقتی از آخرین چک پوینت لود می کنم لیست سازندگان میاد برام

دوستان من این بازی رو تموم کردم خدایی توقع چنین بازی ردیفی از ماکروسافت نداشتم کارش درست بود دوستان سوال داشتید برام پ.خ کنید دوستان این بازی به صورت انلاین میشه بازی کرد اگه یه مقدار تو بخش های اینجا میتونید یاد بگیرید یا نه میتونید تو اینترنت بزنید ایدی من mohamadali00 تو استیم هست سوال داشتید پ.خ کنید بیاین استیم بازی کنیم حال کنیم

دوستان من این بازی رو تموم کردم خدایی توقع چنین بازی ردیفی از ماکروسافت نداشتم کارش درست بود دوستان سوال داشتید برام پ.خ کنید دوستان این بازی به صورت انلاین میشه بازی کرد اگه یه مقدار تو بخش های اینجا میتونید یاد بگیرید یا نه میتونید تو اینترنت بزنید ایدی من mohamadali00 تو استیم هست سوال داشتید پ.خ کنید بیاین استیم بازی کنیم حال کنیم

دوست عزیز فکر کنم مرحله های آخر باشه یک فیل هستش باید با تیر بزنیش هر چی میزنم نمیمیره باید چطور بکشمش ؟؟

- - -ویرایش - - -

خوب این بازی هم تموم شد،فقط میتونم بگم چجوری دلشون اومد همچین نمره های گندی بهش بدن؟؟
همچین گرافیکی،صدا گذاری عالی
گیم پلی خوب و داستان بسیار زیبا واقعا مثل فیلم بود داستانش
تک و توک مشکل و باگ داشت ولی کاملا قابل چشم پوشی بود
خلاصه من یکی خیلی حال کردم باهاش

سلام مرحله فیل رو چطوری فیل رو باید کشت ؟

من بازی رو تموم کردم بازی خوبی بود اصلا فکر نمی کردم با این نقدها بخوام تمومش کنم اما بازی خوبی بود پورت خوبی هم شده بود در کل به بازی 7.5 می دم. با پایان بازی هم زیاد حال نکردم کلا گنگ بود

بازی تموم شد. و باید بگم بازی بدی نیود . از بس از بازی ایراد الکی گرفته بودند . فکر میکردم با یه فاجعه طرف هستم . ولی واقعا بازی بدی نبود.
گرافیک و جلو های بصری که خیلی خوب بودند.
موسیقی بازی حرف نداشت
فضاسازی و محیط های بازی متنوع بود و خسته کننده نمیشد
داستان بازی هم قابل قبول بود و روند داستان هم کاملا خوب بود. تا پایان ادم رو میکشوند
گیم پلی بازی بسیار ساده بود و یکنواخت که از نقاط ضعفش محسوب میشه
دشمن ها تکراری و یکنواخت بودند
ولی در کل بازی خوبی بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or