Ryse: Son of Rome برنده بهترین گرافیک (Real-Time) از سوی فستیوال SIGGRAPH شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
newspic_press_siggraph2014.jpg

درود.

امروز سایت رسمی Crytek در خبری اذعان کرد که بازی جدید این شرکت یعنی Ryse: Son of Rome که چندی پیش برای X1 منتشر شده بود، برنده جایزه بهترین "Real-Time Graphics" از سوی کمیته SIGGRAPH شده است. این مرکز این جایزه را به خاطر خلق شخصیت‌هایی واقعی در Son of Rome و داستان سرایی خوب اهدا نموده که همین امر باعث شده است این عنوان در رتبه اول فستیوال Computer Animation قرار گیرد.
جشنواره SIGGRAPH همه ساله در کانادا برگزار می‌شود و یکی از پیشروها در زمینه گرافیک کامپیوتری و تکنیک‌ها تعاملی‌ست. امسال نیز از 10 تا 14 آگست، SIGGRAPH در شهر ونکور برقرار خواهد بود. ساعات این همایش:

• Monday, August 11, 9:00 AM – 12:15 PM: Advances in Real-Time Rendering in Games
  • Wednesday, August 13, 9:00 AM – 10:30 AM: Asset production in Ryse: Son of Rome
  • Wednesday, August 13, 10:45 AM – 12:15 PM: Real-Time Geometry Caches

خیلی باحاله بعضیا سعی میکنن siggraph کم اهمیت کنن :))
- - -ویرایش - - -

تو گرافیک رایز یه خورده کاریایی هست که آدم باید بازی کنه تا بفهمه و وقتی میره تو بحرش روانی میشه مثلا یکیش عبور نور خورشید از چیزای با ضخامت کمه که قسمتای بدن کاراکترا هم شاملش میشه

این مگه همون تکنیک Diffuse inter-reflection نیست ؟ :-?
البته دقیق یادم نیست اسمش همین بود یا نه ولی کارش این بود که وقتی نور به سطح پوست میتابه یه بخشیش منعکس میشه و یه بخشی هم از پوست عبور میکنه و یه بخشی از اون قسمتی که عبور کرده هم دوباره منعکس میشه. اگه اشتباه نکنم چند سال پیش تو همین Siggraph معرفی شده بود. weta digital هم برا پوست صورت گالم از همین تکنیک استفاده کرده بود. البته میگم اسمش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همین بود

پ.ن : خیلی جو ندید خواهشا. کی گفته Siggraph مهم نیست. من که ندیدم. مگه کسی مخش تاب برداشته که بخواد Siggraph رو زیر سوال ببره 8-|

شما هم که کشتی مارو با این gif هایی که درست میکنی:|8-|

هر چی من زور میزنم و تلاش میکنم نمیفهمم این حرفِ شما چه ربطی به تاپیک داره/:)

من به عشق gif ها وحید به سایت میام. وحید کارت حرف نداره! ادامه بده:dیعنی وقتی میخونم نهایت لذت را میبرم

اینکه با زبان فارسی مشکل دارید متاسفانه مشکل من نیست ، دقیقاً کجای دنیا این پست یعنی کم ارزش شدن سیگراف :
ماشاا... انقدر ترول کردین همه چیز رو ترول می بینید !
کسی اینجا از ترول حرف نزد :دی

تاپیک موضوعش اینه که Ryse اومده جایزه گرافیک رو برده! اوکی! حالا یک عده بیان بگن شاید همه بازی ها توش نامزد نبوده باشن یا چرا جایزه رو به این بازی داده یا نه و ... اینا گیر دادن به این فستیوال هست!
Ryse بازیی هست که پیشرو توی گرافیک بوده و هیچ کس نمیتونه اینو رد کنه که RYSE گرافیک فوق العاده ای نداره! حالا اینکه آدم بیاد دلیل و مدرک برای برنده شدن این عنوان بخواد کار درستیه؟ آیا شما موقعی که TLOU شونصد تا Goty برد رفتی از سایت فلانی که بهش Goty داده بپرسی معیارت از این انتخاب چی بوده؟ :دی

من نه سونی فنم نه مایکرو فن! هیچ طرفی نیستم که بخوام با کسی دعوا کنم! ولی چیزی که توی این چند سال توی انجمن دیدم این بوده که هر دفعه بازی مایکرو از این جور جوایز گرفته! همچین پستایی از طرف سونی فن ها مشاهده شده!

در ضمن منظورم با شما نبود کلی گفتم :دی

کسی اینجا از ترول حرف نزد :دی

تاپیک موضوعش اینه که Ryse اومده جایزه گرافیک رو برده! اوکی! حالا یک عده بیان بگن شاید همه بازی ها توش نامزد نبوده باشن یا چرا جایزه رو به این بازی داده یا نه و ... اینا گیر دادن به این فستیوال هست!
Ryse بازیی هست که پیشرو توی گرافیک بوده و هیچ کس نمیتونه اینو رد کنه که RYSE گرافیک فوق العاده ای نداره! حالا اینکه آدم بیاد دلیل و مدرک برای برنده شدن این عنوان بخواد کار درستیه؟ آیا شما موقعی که TLOU شونصد تا Goty برد رفتی از سایت فلانی که بهش Goty داده بپرسی معیارت از این انتخاب چی بوده؟ :دی

من نه سونی فنم نه مایکرو فن! هیچ طرفی نیستم که بخوام با کسی دعوا کنم! ولی چیزی که توی این چند سال توی انجمن دیدم این بوده که هر دفعه بازی مایکرو از این جور جوایز گرفته! همچین پستایی از طرف سونی فن ها مشاهده شده!

در ضمن منظورم با شما نبود کلی گفتم :دی

کسی دلیل نخواست ! فقط گفتم جایی هست که بزنه شرکت کننده ها کیا بودن یا نه . این الان زیر سوال بردن گرافیک رایزه ؟ کم ارزش کردن این فستیواله ؟ بی ارزش نشون دادن جایزه ـس ؟ دلیل خواستن برای انتخاب هاست ؟ :دی یعنی توی هر دایره المعارفی بگردی اون سوال همچین معنی ای نمیده :دی

وضع عراق و سوریه هم خیلی داغونه ، چه ربطی داره به داستان رستم و سهراب :-??

این یک استعاره هست یعنی هنوز متوجه نشدی منظورشو؟؟؟ ادبیاتتم ضعیفه ها :d منظور اینه که با این اوضاع آشفته ی اونا این جایزه براشون اهمیتی نداره. گرفتی چی شد؟

آخرین ویرایش:
کسی که متوجه نمی شه شمایی که به زور می خوای توهماتت رو به این و اون بقبولونی ;)

این که میگم توهم نیست مهندس! من دارم فارسی حرف میزنم ولی اصلا توی یک فاز دیگه ای هستی و تو خیالت داری پرواز میکنی یه نگاه به دور و برت هم بنداری بد نیست.

http://forum.bazicenter.com/thread91217/

اگر خدا بخواهد و کارشناسان بازیسنتر یاری کنند ، کمر فستیوال SIGGRAPH رو هم به خاک می مالیم ! کمی به عقب برگردید و سایت IGN رو بخاطرتون بیارید که یک شبه از عرش به فرش رسید بخاطر بازی GT5 :|
همچین کسایی هستیم ما !

آخرین ویرایش:
من فن بازیهای کرایتک نیستم ولی از این شرکت خیلی خوشم میاد و عقیده دارم که پر قدرت ترین متور بازیسازی دنیا دست ایناس! اما منظور من اینه که خب اگه کرایتک این مشکلات مالی رو نداشت خب این موفقیت ها میتونست انرژی اونا رو برای ارتقا دادن حتی کیفیت بیشتر از چیزی که داریم میبینیم بازی هاشون افرایش بده و با تلاش و جدیت بیشتری کار کنند اما تو این موقعیت و وضعیت بحرانی که حتی مشخص نیست تا چند وقت دیگه این شرکت میتونه به کار خودش ادامه بده به خاطر مشکلاتی که براش پیش اومده این موفقیت به چه دردشون میخوره! درسته جز افتخاراتشون میشه اما وقتی یک علامت سوال بزرگ جلوی سرنوشت شرکتشون هست این موفقیت ها چه فایده ای میتونه داشته باشه! حرف من اینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or