Ryse درحال توسعه است اما شاید 2013 عرضه نشود.

RattleSnake

کاربر سایت
sv7zu65vz93kj5s3uj.jpg


شرکت Crytek در E3 سال 2011 بازی با جوء تاریخی و اول شخص مبتنی بر کینکت را به صورت انحصاری برای Xbox 360 به نمایش در آورد.
Cevat Yerli در این باره گفت:
این بازی یکی از بزرگترین پروژه های مبتنی بر Kinect است، که قرار است ساخته شود. طرفدارن Rome میتوانند مطمئن باشند که بازی به خوبی در حال توسعه است.

Cevat Yerli افزود:"
هم اکنون من فقط می توانم این جمله را بگوییم که، Ryse در بین بازی های در حال توسعه ما قرار دارد. روند ساخت بازی به خوبی پیش می رود.

در پاسخ به سوالی که گفته شده بود آیا Ryse سال 2013 عرضه خواهد شد یا خیر؟ او پاسخ داد:
برای من نیز هنوز مشخص نشده است که بازی در چه تاریخی عرضه خواهد شد.

طبق شایعات دلیل تاخیر در عرضه بازی Ryse توسط Crytek می تواند اضافه کردن بخش مولتی پلیر به این عنوان توسط استدیو سازنده Crackdown 2 یعنی Ruffian Games باشد. طبق گفته Cevat Yerli ممکن است این بازی برای کنسول نسل بعد مایکروسافت عرضه شود. Ryse قبل از معرفی رسمی با نام رمز Kingdoms شناخته می شد سبک بازی Hack & Slash است و با استفاده از CryEngine 3 ساخته می شود.

منبع:
1
2
 
آخرین ویرایش:
کینکت که سال پیش گفتن اجباری نیست و هنوز آماده نمایش نیست ولی فکر کنم E3 امسال نمایش داشته باشه
با این حرفش که معلوم نیست امسال آماده بشه یا نه معلومه که جز عناوین نسل بعد شده فقط ایکاش برای همین نسل هم عرضه کنند :|
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or