شایعه Rome 2: Total War در راه است

RattleSnake

کاربر سایت
1925_ROME_total_war_1.jpg
Rome 2: Total War شايد براي PC و MAC عرضه شود.

بازي RTS بعدي استديو Creative Assembly’s شايد .

در تيزري به نمايش دار امده از مجله استراليايي PC PowerPlay كه در مجله ماه بعد بنمايش درمي ايد عكسي بزرگ از بازي Rome ديده شده است. ما مشتاق به ديدن ادامه اين بازي محبوب هستيم كه در سال 2004 منتشر شد.

ماه بعد در نمايش Rezzed كه متخص به بازيهاي PC وIndie است در Brighton برگزار ميشود اطلاعات بيشتري از اين عنوان توسط استديو سازنده اش دريافت خواهيم كرد .

شايعه شده اين استديو در حال كار بر روي يك عنوان نسل بعدي از سري Aliens است.

http://www.vg247.com/2012/06/25/rome-2-total-war-announcement-teased-in-pc-mag/

آخرین ویرایش:
خوب طبق معموب نوبني هم باشه امسال نوبت يك نسخه جديد هستش.چون اينا هر دو سال يك نسخه جديد ميدن.با توجه به اينكه شماره دو شوگان عرضه شده باشه نوبتي هم باشه نوبت روم 2 هستش.

سال بعدش هم يك بسته الحاقي و سال بعدش هم امپاير 2 عرضه ميشه.كلا قابل پيش بيني هستش با توجه به فروش بازي.

ینی دیگه سر امتحان نهایی دیپلمم هم دست از سر این بازی ور نداشتم ...
کل دبیرستان با این بازی زندگی کردم ...
شده کلیه رو بفروشم هم باید یه سیستم جور کنم واسه شماره دو (البته اگه تایید رسمی شه!!)

پ.ن:یه سوال دارم خداییش کی بلده شورش شهر ها رو کنترل کنه ??6 سال بازیش کردم اخرش هی کنترل شهر ها از دستم در میرفت مردمش لا مصبا به هیچ صراطی مستقیم نبودن سرتقا:d
بنا براشون بساز ، دورشونو پر کن از نیروی نظامی ، هر شهر دست کم 3 ارتش دورشو علاوه بر ارتش داخل شهر باید بگیرن . اول به 5 شهر برس بعد برو سراغ 2 تا شهر دیگه ، گاماس گاماس :d

بنا براشون بساز ، دورشونو پر کن از نیروی نظامی ، هر شهر دست کم 3 ارتش دورشو علاوه بر ارتش داخل شهر باید بگیرن . اول به 5 شهر برس بعد برو سراغ 2 تا شهر دیگه ، گاماس گاماس :d

چیتر :d 4 تا ارتش واسه هر شهر بدونه چیت نمیشه :d

کلا بدون شورش که نمیشه ! البته اگه براساس خواست مردم و اینا بریم جلو و امنیت خوب باشه و هر نیروی شورشی که پیدا میشه رو بزنی، این شورش های میشه حداقل ! کلا تو واقعیت هم شورش زیاد بود :d
شهر های جدید هم که فتح میشن نباید زد سوزوند و ملت رو قتل عام کرد :d

آخرین ویرایش:
چیتر :d 4 تا ارتش واسه هر شهر بدونه چیت نمیشه :d
گاماس گاماس بری جلو راحته ، منتهی یه یک هفته ای روزی مثلا 6-7 ساعت فقط رو ایزی ! طول داره :d
شهر های جدید هم که فتح میشن نباید زد سوزوند و ملت رو قتل عام کرد :d
ماکیاولیسم رو زیر سوال میبری ؟ :d گرچه کلا زیر سوال هست اما سیستم بازی بر این اساس هاست :d
یا پایتختتو بکن اونجا یا مردمو بزن بترکون :d بعدم بهشون برس ، مشکلی پیش نمیاد :d سعیتم بر این باشه که بروتیای ( سبز ها بودن دیگه ؟ :d ) بر نداری بیشتر . چون بخوای بری سمت راست یه مقدار سخته از ایتالیا تا عراق و ایران و روسیه و قسمتی از مصر رو بخوای کنترل کنی ، پایتختو که نمیشه 2 تا کرد به هر حال :d با اسکیپیای رفتی پایتختت تونس ( کارتاژ ) باشه خوبه . با جولیای هم بری همون میلان ( مدیولانیوم ) اگر بریتانیا رو نخوای جواب میده ، اگرم نه که یکی از شهرای آلمانی جایی رو بردار برا پایتخت جواب میده .

اینترنت رو روشون قطع کنی تمومه :> . من استراتژی بازی میکنم و زیاد هم بازی کردم ولی تو این سری این میشه اولین تجربم اگر تایید رسمی بشه . قبلا هم کی Total Wat : Napoleon بازی کردم (فقط به خاطر اون ویدیوی اول بازی .... )

بازی اینقدر خوب بوده من بازیش نکردم ؟ :|
خاک تو سر من ! چند روز پیش والو مفتی داده بود بم دانلود کنم نکردم :|
برم کرک شدشو بخرم بازی کنم :دی

گاماس گاماس بری جلو راحته ، منتهی یه یک هفته ای روزی مثلا 6-7 ساعت فقط رو ایزی ! طول داره :d

ماکیاولیسم رو زیر سوال میبری ؟ :d گرچه کلا زیر سوال هست اما سیستم بازی بر این اساس هاست :d
یا پایتختتو بکن اونجا یا مردمو بزن بترکون :d بعدم بهشون برس ، مشکلی پیش نمیاد :d سعیتم بر این باشه که بروتیای ( سبز ها بودن دیگه ؟ :d ) بر نداری بیشتر . چون بخوای بری سمت راست یه مقدار سخته از ایتالیا تا عراق و ایران و روسیه و قسمتی از مصر رو بخوای کنترل کنی ، پایتختو که نمیشه 2 تا کرد به هر حال :d با اسکیپیای رفتی پایتختت تونس ( کارتاژ ) باشه خوبه . با جولیای هم بری همون میلان ( مدیولانیوم ) اگر بریتانیا رو نخوای جواب میده ، اگرم نه که یکی از شهرای آلمانی جایی رو بردار برا پایتخت جواب میده .
چیزایی که این مردک ماکیاولی نوشته تو دوتا کتاب اصلی هاش (شهریار و گفتارها)، ماله زمانیه که مردم یه چیزی حالیشونه و ته هنر و فرهنگن :d داریم زمان رم حرف میزنیم که کلا اگر کسی چیزی میفهمید باید تعجب میکردیم :d ! در نتیجه کلا مقابل گل و ژرمن های وحشی این چیزا جواب نمیده :d !
هر دوره ش قشنگ برای اداره کشور، از همون جمله های آدم هایی که پایین Loading مینویسه پیروی میکنه.

===================
ولی از Medieval 2 بازی سیستم جنگ هاش شد کاملا مطابق Art of War ! یعنی اگه کتاب رو بری جلو کلا جنگ هاش آسون میشه. میشد با یه تعداد کم یه Citadel رو گرفت یا ....
بعد از Empire به بعد کلا گند زدن به این مورد رفت :d یعنی اصلا نمیدونم چه فکری کردن که شهر ها و قلعه ها رو اونجوری حذف کردن. دیگه استراتژی تو فتح دژ ها کاربرد نداره. یعنی تعداد افرادت کمتر یا حتی برابر هم باشه اصلا نمیشه گرفت :d ! این مورد رو واقعا امیدوارم درست کنن و برگردونن به حالت قبل

آخرین ویرایش:
بستگی داره من رو ایزی شونصد بار رفتم تمام دنیا رو بدون مشکل گرفتم*

*روی اخرین درجه سختی برای جنگ ها رو هم بزاری رو اخرش چیت هم نزن بعد میفهمی دنیا دست کیه منظورم این بود نه رو ایزی یا نورمال یا هارد روی وری هارد نمیشه کنترل کرد حقیقت

البته یه چیز خیلی مهم تجارته *باید خوب باشه :1-نظاری بندرات رو ببندن 2-نذاری نیروی دشمن راه های شهرات رو ببنده وگرنه ناجور دچار معضل بدهکاری میشی کلا خیلی رو مردم تاثیر داره

ماکیاولیسم رو زیر سوال میبری ؟ گرچه کلا زیر سوال هست اما سیستم بازی بر این اساس هاست
یا پایتختتو بکن اونجا یا مردمو بزن بترکون بعدم بهشون برس ، مشکلی پیش نمیاد سعیتم بر این باشه که بروتیای ( سبز ها بودن دیگه ؟ ) بر نداری بیشتر . چون بخوای بری سمت راست یه مقدار سخته از ایتالیا تا عراق و ایران و روسیه و قسمتی از مصر رو بخوای کنترل کنی ، پایتختو که نمیشه 2 تا کرد به هر حال با اسکیپیای رفتی پایتختت تونس ( کارتاژ ) باشه خوبه . با جولیای هم بری همون میلان ( مدیولانیوم ) اگر بریتانیا رو نخوای جواب میده ، اگرم نه که یکی از شهرای آلمانی جایی رو بردار برا پایتخت جواب میده .
کلا یه بار دنیا رو بگیری اکثر کشور ها رو میتونی بگیری مثلا یونانی ها که اسب سوارارو میترکونن یا مصری ها که قدرتشون وحشتناک یکی از سخترین دشمنان*
ولی با گل ها دنیا رو بگیری یه لذت دیگه داره:d

آخرین ویرایش:
به جد میگم برای من بهترین بازی استراتژیک تاریخ زندگیم بود >:d<
هر موقع از بازی های استراتژیک مزخرف که هر ساله عرضه میشد خسته میشدم
دوباره میشستم بازی میکردمش
خبر بسیار خوبی بود:x

همه توتال وار ها یطرف روم یه طرف دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه فکر نکنم جدیدش رو هم به خوبی نسخه اول بسازن خدا بود

**پ.ن:یه سوال دارم خداییش کی بلده شورش شهر ها رو کنترل کنه ??6 سال بازیش کردم اخرش هی کنترل شهر ها از دستم در میرفت مردمش لا مصبا به هیچ صراطی مستقیم نبودن سرتقا:d

دلیل اصلیش pollution (آلودگی) ـه.
farm ها هرچه بزرگتر میشن pollution شهر هم زیادتر میشه. حدالامکان باید بی دلیل farm ها رو upgrade نکنی یا اگه کردی، با فاضل آب و معابد و حمام ها pollution رو تحت کنترل نگه داری.
توی rome و medieval 2 همچین سیستمی وجود داشت.

ولی از Medieval 2 بازی سیستم جنگ هاش شد کاملا مطابق Art of War ! یعنی اگه کتاب رو بری جلو کلا جنگ هاش آسون میشه. میشد با یه تعداد کم یه Citadel رو گرفت یا ....
بعد از Empire به بعد کلا گند زدن به این مورد رفت :d یعنی اصلا نمیدونم چه فکری کردن که شهر ها و قلعه ها رو اونجوری حذف کردن. دیگه استراتژی تو فتح دژ ها کاربرد نداره. یعنی تعداد افرادت کمتر یا حتی برابر هم باشه اصلا نمیشه گرفت :d ! این مورد رو واقعا امیدوارم درست کنن و برگردونن به حالت قبل

ریزه کاری ها زیادتر شده والا چیز خاصی حذف نشده. هنوز هم میشه با تعداد کم نبرد ها رو پیروز شد. همین دیروز بود که توی شوگون 2 من با یک چهارم مقدار نیرو نسبت به دشمن تونستم close victory داشته باشم. همش بخاطر این که مواضع من توی کوه جا گرفته بود... این باعث میشد که کماندارام بهتر نشونه گیری بکنن، سرعت حرکت و charge دشمن پایین بیاد و charge نیرو های من بالاتر بره (مخصوصا با yari samurai) ضمن این که یونیت های من charge bonus هم داشتن!
spear wall های yari ashigaru هم ممکنه به خوبی spear wall های اسپارتان های rome کار نکنه ولی بازم خیلی tool ـه مناسبیه! (باز هم همین دیروز با سه تا یونیت yari ashigaru تونستم 7 تا یونیت yari samurai رو براحتی شکست بدم.
یادش بخیر! با چندتا long spear unit توی rome و medieval به راحتی میتونستم از شهر هام دفاع کنم! مهم نبود که دشمن چقدر نیرو داره، مهم این بود که اونا از سد نیزه نمیتونستن عبور بکنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or