شایعه Rome 2: Total War در راه است

RattleSnake

کاربر سایت
1925_ROME_total_war_1.jpg
Rome 2: Total War شايد براي PC و MAC عرضه شود.

بازي RTS بعدي استديو Creative Assembly’s شايد .

در تيزري به نمايش دار امده از مجله استراليايي PC PowerPlay كه در مجله ماه بعد بنمايش درمي ايد عكسي بزرگ از بازي Rome ديده شده است. ما مشتاق به ديدن ادامه اين بازي محبوب هستيم كه در سال 2004 منتشر شد.

ماه بعد در نمايش Rezzed كه متخص به بازيهاي PC وIndie است در Brighton برگزار ميشود اطلاعات بيشتري از اين عنوان توسط استديو سازنده اش دريافت خواهيم كرد .

شايعه شده اين استديو در حال كار بر روي يك عنوان نسل بعدي از سري Aliens است.

http://www.vg247.com/2012/06/25/rome-2-total-war-announcement-teased-in-pc-mag/

آخرین ویرایش:
فقط لعنت برشون اگه دوباره برگردن بنویسن " Parthians Were Nomadic People "
خب بودند دیگه!پارتها کلا از پارس ها جدا زندگی میکردند و همچنین برخلاف پارسها کوچ نشین بودند!

کلا این دوره پتانسیل خوبی داره: d

یعنی واقعی باشه از خوشحالی بال در میارم >:d<
یعنی میشه بهترین نسخه کل بازی همین بود هرچی هم میزنی خسته نمیشی امیدوارم رو دست نسخه اول بلند بشه :d

دیگه مطمئن شدم creative assembly اصلا شجاعت و جرات ساخت چیز جدیدی رو نداره :/ همیشه دلم می خواست رومنس سه پادشاهی رو توی سری total war تجربه کنم.
تازه، بازیای قبلیش هنوز مشکل دارن و نیاز به ساپورت! من دیگه حوصله ی اوریجینال خریدن بازی "خراب" رو ندارم...

ببینم بالاخره میتونم با اومدن این ، Rome 1 رو ول کنم یا نه !:d

دقیقا :d هنوز همه چیش فوق العادس :d نمیشه ولش کرد :d

=============
فقط سیستم حمله به دژ و قلعه و شهر رو مثل Rome 1 و Medieval 2 کنن واقعا عالیه !
تو Shogun و Empire فوق العاده از این نظر افتضاح بودن (برخلاف جنگ تو زمین آزاد که عالی شده بودن)

تو Neogaf هم هنوز معرفی نشده، ملت کف و خون قاتی کردن :d

آخرین ویرایش:
همه توتال وار ها یطرف روم یه طرف دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه فکر نکنم جدیدش رو هم به خوبی نسخه اول بسازن خدا بود

**پ.ن:یه سوال دارم خداییش کی بلده شورش شهر ها رو کنترل کنه ??6 سال بازیش کردم اخرش هی کنترل شهر ها از دستم در میرفت مردمش لا مصبا به هیچ صراطی مستقیم نبودن سرتقا:d

واقعا نسخه اولش خیلی خوب بود ساعتها بازی میکردم و خسته نمی شدم ...امیدوارم نسخه 2 رو با جنگ دریایی هم بسازن و بهبود بدن در کل بازیرو...حال و هوای رم خیلی عالیه...فقط این شهرها واقعا منطق کنترلشو نفهمیدم هیچ وقت!همش سرباز میریختیم توشون که شورش نکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or