Rocksteady Studios بر روی Hitman 5 کار نمیکند !

koorosh

کاربر سایت
سلام

hitman1b.jpg

رئیس Eidos اقای Ian Livingstone در پی رد شایعات چند وقت پیش اعلام کرد که استودیوی سازنده ی بازی Batman: Arkham Asylum یعنی Rocksteady در حال ساخت Hitman 5 نیست !

Livingstone میگه: "این اولین باره که من در مورد این موضوع میشنوم، Hitman همیشه فرزنده IO Interactive بوده و در اینده نیز خواهد بود !!
و در یک کلام Rocksteady در ساخت بازی Hitman 5 جایی نداره !!"

سه شنبه ی گذشته شایعه ی کار این استودیو بر روی Hitman 5 به همراه اعلام Mark Sloan در رزومه ی خودش مبنی بر این که در بازی Hitman 5 کار motion capture رو انجام داده بخش شد !!
حداقل یاد گرفتیم در رزومه نباید دروغ گفت !! lol

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
Hitman همیشه فرزنده IO Interactive بوده و در اینده نیز خواهد بود !!
امیدوارم پدر این فرزند هرچه زودتر از بین بره تا فرزند بعدیش کمی بیشتر از 2 ساعت قابل تحمل باشه.

امیدوارم پدر این فرزند هرچه زودتر از بین بره تا فرزند بعدیش کمی بیشتر از 2 ساعت قابل تحمل باشه.
واقعا بازی 1 تا 4 عالی بود من نمیودنم رو چه حسابی همچین حرفی می زنی شرکت سازنده هم که بازیهاش عالی بوده همیشه پایین ترین نمره این شرکت هیتمت 1 بود که از GAMESPOT 5.5 گرفت
منتظر این بازی خفن میمانیم :biggrin1:

تمام شماره های هیتمن فوق العاده بودن . IO کارش رو خوب بلده و با شماره 4 اینو ثابت کرد.

آخرین ویرایش:
بسی حال کردیم. البته نظرت قابل احترامه به شرطی که به نظر دیگران توهین نشه.

پس از این به با اخلاق حرفه ای کامنت بدید.

هیتمن اصلا یه چیز دیگست جوش را توی هیچ بازی ندیدم عالی همه را تموم کردم و منتظر این هست ولی این قضیه رزومه را موندم رزومه این آقا دست ملت چیکار میکنه
در ضمن بهتره بجای نوشتن این کلمه به فارسی بگید
فرم پیشینه کاری resume

اولا روزمه چیزیه که خب ادم زیر بالشش قایم نمیکنه و برای نشون دادن تجارب و پیش زمینش در هر موضوعی نوشته میشه تا بقیه ی ملت ببین ثانیا روزمه اصلا یک کلمه ی فرانسویه که در هر دو زبان فارسی و انگلیسی یک کلمه ی رایج و شناخته شدست و نیازی به معنی مجدد نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or