Rockstar :Pachter پنج پروژه در حال ساخت دارد

.Evanescence.

کاربر سایت

02347110551418767626.jpg

بر اساس تحلیل آقای Michael Pachter او اعتقاد دارد شرکت Rockstar بازی‌هایی بیشتر از GTA V در آستین دارد. در حقیقت به نظر او پنج استودیو Rockstar مشغول ساخت پروژه‌های خود هستند. Pachter انتظار دارد یکی از آن‌ها در مارچ 2013 وارد بازار شود که آن بازی چیزی نیست جز Grand Theft Auto V. همچنین انتظار دارد شرکت Take Two در آخر تاریخ عرضه GTA V را ماه نوامبر اعلام کند.

Rockstar :Pachter پنج پروژه در حال ساخت دارد

آخرین ویرایش:
یعنی میشه تو این نسل یهbullyومیدنایت کلاب جدید ببینیم!!!!!اگه امسال راک استارgta vرو عرضه کنه احتمالش زیاده2013هم2بازی یا شایدبیشتر رو عرضه کنه:دی کنسول ها خوب فروختن دیگه سالی یک بازی عاقلانه نیست

خدا کنه اون پنج تا این ها باشه:(
L.A Noire 2
GTA V
Red Dead 2
New Bully
Max Payne 4
که به غیر از GTA V بقیش امکان نداره:|:دی:(
===============================
پست بالای هم عین مال من ــه که:دی
موقعی که داشتم مینوشتم ایشون هم نوشته بعد عین هم دراومده:دی

راک استار شرکت بزرگی و با هر بازیش بیشترین خدمات رو بازیبازان ارائه میده نمومش بازی فوق العاده RDR که هنوز که هنوز مالتی اون برام لذت بخشه.
به شخصه امیدوارم به غیر از ساخت IP ها جدید به روی بازی های محبوب قبلیش هم کار کنه که در کنار GTA میتونه بازی RDR رو هم شامل بشه.

آخرین ویرایش:
یعنی میدونستی راک* داره رو 5 تا پروژه کار میکنه؟ :d
نه :d ولی قابل پیش بینی یعنی GTA V بیاد به نظرت رو GTA VI کار نمیکنه :-/ Bully هم که خودشون بهش اشاره کردن Red Dead هم که مشخصه میسازند(فکر کنم براش استخدامی هم گذاشته بودن) بازی 5 کلا شک دارم فقط :d Agent هم که هست ترتون گفت بریم از راکستار بپرسیم :d
درکل همین میخواستم بگم بعضی چیزا همچین هم پیش بینی نمیخواد مثلا DICE الان کسی شک داره که روی BF4 داره کار میکنه و Bioware داره DA3 میسازه و ME جدید هم تو سرش :d
RED DEAD NEXT?
Revelations
Rises
.
.
.
.
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or