Rockstar Games Announces Grand Theft Auto IV for the PC

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

امروز Rockstar Games رسما اعلام كرد كه بازي Grand Theft Auto IV براي PC در تاريخ November 18 براي امريكا و براي اروپا در تاريخ November 21 عرضه خواهد شد . Sam Houser بنيان گذار Rockstar Games در اين مورد ميگويد ما ار امدن Grand Theft Auto IV براي PC بسيار هيجان زده هستيم . تمام تيم خودشون وقف كردن تا يك تجربه عالي از بازي رو روي PC به ارمغان بياورند . بازي بر روي PC فوق العاده به نظر ميايد و ما نميتوانيم منتظر بمانيم تا مردم بازي رو بر روي PC بازي كنند .

Grand+Theft+Auto+IV+Logo.jpg

آخرین ویرایش:
چی می گید بابا تازه اگه برای PC هم بیاد توایران خیلی سخت می شه پیدا کرد این نامردا همه GTA ها رو ممنوع کردن!!
:(
خیالت راحت باشه موقعی که اومد همه برای 360 و PS3 رو راحت میفروختن;)

جلوی انتشارش رو بگیرن، فروشنده هاش رو دار هم بزنن به علت اینکه اسم کشور ایرانه بچه ی 5 ساله هم تاریخ عرضه ی پورت برای پی سی میتونه بازی رو سریع تهیه کنه نگران نباشید.

مثل mass efect برای نسخه x-360 مشکلی نبود اما تا نوبت به پی سی رسید ممنونع شد انگار این احمقها فقط پی سی رو می شناسن:evil:
مطمئنا برای نسخه 4 جی تی ای هم مشکلاتی ایجاد میکنن اما .... تو بازار ایران :cheesygri

ممنوع= عدم فروش در دو فروشگاه وست و نکست جن
هم مس افکت از اول اینجوری بود، هم جی تی ا چهار اما همه بازیش کردن و خریدند نه؟

خواهش میکنم دیگه ازین بحث فاصله بگیرید چون تعداد بچه های نامشروع طی چند دهه ی گذشته در کشور افزایش یافته.

آخرین ویرایش:
مثل mass efect برای نسخه x-360 مشکلی نبود اما تا نوبت به پی سی رسید ممنونع شد انگار این احمقها فقط پی سی رو می شناسن:evil:
مطمئنا برای نسخه 4 جی تی ای هم مشکلاتی ایجاد میکنن اما .... تو بازار ایران :cheesygri

ممنوع= عدم فروش در دو فروشگاه وست و نکست جن
هم مس افکت از اول اینجوری بود، هم جی تی ا چهار اما همه بازیش کردن و خریدند نه؟

خواهش میکنم دیگه ازین بحث فاصله بگیرید چون تعداد بچه های نامشروع طی چند دهه ی گذشته در کشور افزایش یافته.
البته Mass Effect نسخه PC اش بد گير مياد. نسخه PS3 بازي رو هم اگر مي رفتيد توي سايت وست گيم ميديد خيلي راحت ميفروختن ولي نسخه X360 رو كه خودشون مثلا توليد مي كردن! اجازه فروش نداشتند.

اما نكته جالب اين كه GTA IV رو شبي كه من رفتم بگيرم NexGen اجازه فروشش نداشت ولي دقيقا يك خيابون بالاتر داشت ميفروخت و اگر DVD اش مشكل نداشت همون روز بازيش ميكردم!!!

مطمئن باشيد فروشنده ها از سود GTA IV نمي گذرند درضمن انگار جديدا رده سني گذاشتن افراد بالغ و پيش از 17 سال ...

البته Mass Effect نسخه PC اش بد گير مياد. نسخه PS3 بازي رو هم اگر مي رفتيد توي سايت وست گيم ميديد خيلي راحت ميفروختن ولي نسخه X360 رو كه خودشون مثلا توليد مي كردن! اجازه فروش نداشتند.

اما نكته جالب اين كه GTA IV رو شبي كه من رفتم بگيرم NexGen اجازه فروشش نداشت ولي دقيقا يك خيابون بالاتر داشت ميفروخت و اگر DVD اش مشكل نداشت همون روز بازيش ميكردم!!!

مطمئن باشيد فروشنده ها از سود GTA IV نمي گذرند درضمن انگار جديدا رده سني گذاشتن افراد بالغ و پيش از 17 سال ...

منظورت از یه خیابون بالاتر اون دوقلوهایه افسانهایه کلاهبرداره؟
دیسکه خراب بهت انداختن؟:biggrin1:
عجب...هستن:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or