Rockstar: نسخه نسل بعدیِ GTA 5 تاخیر نخواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

βrαγαπ

کاربر سایت
54954043752606345947.jpg

به دنبال شایعه ای که در اوایل این هفته درمورد تاخیر عنوان GTA 5 برای PlayStation 4 و Xbox One و PC تا 2015 پراکنده شده بود، راکستار این شایعه را تکذیب کرد و گفت هنوز هم در پاییز سال جاری شاهد آن خواهیم بود و این تاریخ هیچ تغییری نخواهد کرد.

با وجود این که تاریخی فراتر از " پاییز 2014 " اعلام نشده ، توسعه دهنده این بازی توسط درخواست یکی از هواداران در صفحه ی پشتیبانی Rockstar نظری بر این شایعه داد. بعد از آن Rockstar جواب داد که تاریخ انتشار پایدار است و تغییری در آن حاصل نشده و برای اطمینان به صفحه پشتیبانی ما مراجعه کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
کیا میگفتن GTA V برای PC نمیاد؟ :d

جوک میگفتن :))

یعنی اینقدررررررررررررررررررر mod خدا برای gtav میاد که خوده راک استارم عمرا بازی برا PC کنسل کنه .

این لامصب تو GTA IV چیکار میکنه =))

53565422660755898271.jpg

اصلا زندگی تو مادهای gta خلاصه میشه :d

آخرین ویرایش:
کلا این سکوت راک استار همیشه باعث میشه ملت شایعه درست کنن :d
منکه حدس می زنم توی این هفته تاریخ دقیق رو مشخص می کنن (احتمالا اواسط نوامبر)

دیروز یه خبر از همین GTA نسل بعدی (یا همون فعلی :دی) اومد اونم اینکه Cara Delevingne، کسی که اداره کردن ایستگاه رادیویی "Non-stop Pop FM" در بازی رو بر عهده داشت بطور غیرمستقیم تایید کرده که ایستگاه های رادیویی نسخه های PC، PS4 و One بازی ترک های جدید به همراه خواهند داشت.
"Back with @rockstargames to update my #GTAV radio station Non Stop Pop FM for new versions coming this Fall!" - @caradelevingne at Instagram

همیشه سیاست راکستار اینطوری بوده که چند ماه بعد از انتشارش رو کنسولا رو PC هم می ده ! :biggrin1:
من فقط تقاضای سرخپوست مرده دارم :( :x

من فقط تقاضای سرخپوست مرده دارم :( :x
من جای شما بودم نا الان ی 360 کرایه یا میخریدم فقط اینو تمومش کنم ، 4 سال انتظار کشیدین ...
ارزشش نداره انتظتر کشیدن واقعا این بازی ارزش خرید یا کرایه یا قرض گرفتن کنسول داره فارق از هر Ultra tex و...

همیشه سیاست راکستار اینطوری بوده که چند ماه بعد از انتشارش رو کنسولا رو PC هم می ده ! :biggrin1:
درست مثه red dead :-/

بحث سر اومدن نیست بحث سر اینه که تا چند ماه بعد روی پی سی با هزار تا پچ قابل بازی خواهد بود

تاخیرش چقد میشه. فک کنم بیشتر از 1 سال میشه

نسبت به نسخه نسل قبل رو میگم :|

آخرین ویرایش:
مهم اینه که میاد بازی های پی سی به نظر من ذخیره ای برای آیندن مثلا بازی های ps2 رو الان نمیشه روی اون بازی کرد اما رو پی سی میشه 1080 بازی شون کرد با فریم زیاد

از فریمو گرافیک آیندش لطفا صحبت نکنید . این بازی از اون جمله موارد خاصه که توی نسل قبل گولاخی با فریمو گرافیکش به پا کرد . توی این نسل که مث آب خوردنه برای راک استار . توی کنفرانس سونی تکسچرائو افکت بارونو هم دیدیم . تنها چیزی که میمونه کانتنته که برا PS4 میاد . بقیشم ماد ه ، ما که نسل قبل بازی کردیم حالشو بردیم ، حالا هر موقع هم بیاد بازم بازی میکنیم با کاتنتها . تنها مسئله ای که میمونه این سالهاییه که با مشقت دوستان گذروندن تا بالاخره داره میاد . ایشا.. همه بازیش کنن حالشو ببرن .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or