شایعه Rockstar مشغول کار بر روی پروژه‌ای عظیم

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
180px-rockstar_san_diego_logo_2002.jpg

طبق شایعات منتشر شده، تیم Rockstar San Diego که حالا دیگر او را با ابر بازی Red Dead Redemption می‌شناسیم در حال کار بر روی یک پروژه جدید می‌باشد. این پروژه قرار است " شما را شگفت‌زده کند".

به گفته AATG این بازی ربطی به Midnight Club یا CLDهای RDR ندارد و یک بازی کاملا جدید است که از موتور معروف Rage بهره می‌برد.

هنوز اطلاعاتی در مورد این بازی در دست نیست ولی وقتی San Diego بر روی یک بازی کار می‌کند، قطعا ارزش صبر کردن را خواهد داشت. از همین حالا منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه هستیم.

Source

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
فکر نکنم RDR با حضور ریچ ببره.ولی خوب به هر حال انتظارات بالاست!
چه جَلَب
Bully 2 خدا نکنه باشه!Bully اصلا در شَان سن دیگو نیست
یه IP جدید که پتانسیلی مثل RDR رو داشته باشه
RDR منو دیوانه کرد فکر کنم کامل ترین بازیه این نسل بود هیچ کمو کاستی نداشت اون نقشه بزرگ اون همه نوع حیوون مختلف که به بهترین شکل طراحی شده بودن-اون همه ماموریت جانبی اون همه چلنج هر لحظه ممکن بود یه کسی از یه جایی سر برسه کمک بخواد یا... اون شخصیت پردازی فوق العاده اون محیط و گرافیک و اون جزییات و اون صدا گذاری و...
ولی کی این بازیه جدیدو ببینیم دیگه با اجازتون اقا عالمه!
من موندم این San Diego خسته نشده واقعا؟! 5 سال روی پروژه ی RDR کار کردن حالا رفتن سراغ یکی دیگه...:x
اون تور که من یادمه *R پوسته سن دیگو رو کنده بود اخر سریا!همون که روز 15 ساعت بود 17 ساعت بود چقدر بود!:dکار میکردن بدونه استراحت های اخر هفته و حقوق اضافهو...حتی یادمه همه کریسمس ( یا بیشترش) مشغول ساخت RDR بودن که صدای منزل هاشون درومده بود:dبلاهایی که سره سن دیگو اومد کم از بلاهای که سره جان مارستن اومد نیست:d
حالا چرا دوباره انقدر زود شروع به کار کردن دیگه!که این در راستای همون عالم بودن اقاست

• Like
Reactions: ДядsЙ
اگه کسی بخواد Bully 2 بسازه Rockstar Vancouver یا نهایتا Rockstar New England می سازه نه سن دیگو. کلاس سن دیگو ساخت بازی هایی هست که 5-6 میلیون نسخه به بالا بفروشه.

• Like
Reactions: terminator
اگه کسی بخواد Bully 2 بسازه Rockstar Vancouver یا نهایتا Rockstar New England می سازه نه سن دیگو. کلاس سن دیگو ساخت بازی هایی هست که 5-6 میلیون نسخه به بالا بفروشه.
اولآ
بازی قبلی سن دیگو که 5-6میلیون فروخته چی بوده؟
اصلآ RDRچند میلیون فروخته؟ فکر نکنم 6میلیون فروخته باشه ها؟؟!

دومآ مگه Red Dead Revolverچند میلیون فروخته بود؟ که کلاسش به کلاس سن دیگو خورد و قسمت بعدی رو ساخت؟

Bullyپتانسیلش رو داره !

اولآ
بازی قبلی سن دیگو که 5-6میلیون فروخته چی بوده؟
اصلآ RDRچند میلیون فروخته؟ فکر نکنم 6میلیون فروخته باشه ها؟؟!

دومآ مگه Red Dead Revolverچند میلیون فروخته بود؟ که کلاسش به کلاس سن دیگو خورد و قسمت بعدی رو ساخت؟

Bullyپتانسیلش رو داره !
وقتی قسمت اول Bully استودیو Rockstar Vancouver ساخته چه دلیلی داره قسمت دوم سن دیگو بسازه ؟ اگه اینطوری GTA هم بدند دسته راکستار تورنتو !!
RDR توی ماه اول بیشتر از 5 میلیون نسخه شیپ کرد و با این وضع فروش 100 درصد 6 میلیون فروخته بازی تا حالا.

سری Midnight Club بعد از GTA پرفروش ترین سری تاریخ راکستار هست که همین سن دیگو می ساخته بازیش. Revolver هم فقط 10 ماه کار شد روش و با این حال 1.5 میلیون نسخه فروخت و شد جز سه تا فرنچایز بزرگ داخلی راکستار و زمان خودش پر فروش ترین بازی وسترن بود.
.....................
طبق گزارش مالی T2 تا اخر سه ماهه سوم مالی این شرکت که به 31 July منتهی میشه این بازی تقریبا 6.9 میلیون نسخه فروش داشته.
چه بهتر. ممنون به خاطر امار
خیلی دوست دارم یه شماره جدید از میدنایت کلاب توی این نسل ببینم.
احتمالش کمه چون کلا تیم سازنده اش بعد از MC:LA اخراج شدند

آخرین ویرایش:
حیف... دلم بدجوری واسه Midnight Club تنگ شده بود:(

متاسفانه هرچی بسازه من اصلا ازش خوشم نخواهد امد!:دی
چرا؟!:d

کلا از راک استار بدت میاد یا از این استودیو؟:d

آی پی هایی که این استودیو در اختیار داشته تا اینجا بد از آب در نیومدن.

حداقلش از لحاظ نمره دهی

آخرین ویرایش:
RDR توی ماه اول بیشتر از 5 میلیون نسخه شیپ کرد و با این وضع فروش 100 درصد 6 میلیون فروخته بازی تا حالا.
طبق گزارش مالی T2 تا اخر سه ماهه سوم مالی این شرکت که به 31 July منتهی میشه این بازی تقریبا 6.9 میلیون نسخه فروش داشته.

سری Midnight Club بعد از GTA پرفروش ترین سری تاریخ راکستار هست که همین سن دیگو می ساخته بازیش. Revolver هم فقط 10 ماه کار شد روش و با این حال 1.5 میلیون نسخه فروخت و شد جز سه تا فرنچایز بزرگ داخلی راکستار و زمان خودش پر فروش ترین بازی وسترن بود.
خیلی دوست دارم یه شماره جدید از میدنایت کلاب توی این نسل ببینم.
RDR که به نظر من نه تنها بهترین بازی امسال بلکه یکی از بهترین بازی های تاریخه.واقعا کلمه شاهکار برازنده این بازی زیباست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or