Rockstar: ما ایده های بیشتری برای Red Dead داریم

The Hoss

کاربر سایت
154857d1273523666-red-dead-redemption-thread-rdr_02.jpg

ایده، ایده، ایده! راک استار هم مثل اینکه قراره با ایده هاش گیمر ها رو بترکونه!
با اینکه راک استار همچنان درمورد ساخت دنباله ای برای بازی محبوب و مشهورش یعنی Red Dead Redemption سکوت میکنه ولی به نقل از منبع خبری CVG با توجه به مجله ی رسمی PlayStation، نایب رئیس شرکت راک استار یعنی Jeronimo Barrea گفته که: "استدیو ساخت بازی بسیار خوشحاله مخصوصاً به این خاطر که بازی به وسیله ی توصیه های گفتاری رشد عظیمی داشته است.
ما بیشتر از این خوشحالیم که افرادی که بازی را به اتمام رسانده اند و بازی مورد علاقه ی آنها بوده است دیگران را نیز تشویق کرده اند که بازی را امتحان کنند - که البته امیدواریم که داستان رو براشون Spoil نکرده باشند! یا حداقل مطالب خیلی پایه ای را گفته باشند - و به همین علت ما راضی هستیم که افراد زیادی علاقه داشته اند که یک بازی با ژانر غرب وحشی را بازی کنند."
وقتی که در مورد ساختن ادامه ای برای این بازی سخن به میان آورده شده، Barrea گفته که: "ما برای هر بازی که روشون کار میکنیم، توده ی عظیمی از ایده ها داریم که نمیتونیم همه شونو به کار ببریم!"
حتی کالکشن DLC های این بازی که روی یک دیسک عرضه شد، به تنهایی رتبه ی 12 رو در official UK All Format Christmas chart بدست آورد.
___
حتی بعضی افراد همچنان هم مشغول به RDR بازی کردن چه آنلاین و چه آفلاین به قصد Trophyها و یا Achievementها و یا هر قصد دیگه ای هستن.
به هر حال این ایده های جدید باز هم میتونه جالب باشه!
توصیه میکنم که به منبع اصلی سر بزنید و نظرات کاربران رو بخونید؛ مثلاً یکی از کاربران گفته که شاید بهتر باشه که موجودات فضایی رو توی بازی ها قرار بدن و ... !!
منبع: CVG

آخرین ویرایش:
شما دیگه بیش از حد داری فضای فروم رو منور میکنی! معتبرترین جا Spike هست، هیشکی قبولش نداره؟!:)):)):)) چون ME2 رو GOTY نکرد؟!:))
دمت گرم سر ظهری مستفیض شدیم.
بله یه چیزی اونورتر از مقتدرانه! این همه سایت و مجمع GOTY کرد RDR رو شما ندیدی یا نخواستی ببینی؟! چند تا تاپیک تو همین سایت در مورد GOTY ِ امسال زده شد. برو بخش اخبار رو ببین. اگه n تا سایت ME2 رو GOTY کرده n+n تا سایت هم RDR رو GOTY کردن. ضمنا اگه هم قرار بود به نمره باشه انتخاب GOTY که الآن SMG2 با میانگین 97 باید GOTY میشد درحالیکه بیشتر جاها RDR با میانگین 95 (نه 94) رو بهترین بازی سال انتخاب کردن.

تو فروم حرف منو نقل قول کردی و منم تو فروم جوابتو میدم. حوصله ی بحث پروفایلی رو هم ندارم چون صحبت با کسی که معتقده ME2 بهترین بازی قرنه جز سردرد چیزی نصیبم نمیکنه.

نه هیچکی قبولش نداره ! انتخاباش اصلا خوب نبود ! نامزدهاش هم فاجعه بود .
میشه بگی کجا گفتن که این معتبر ترینه ؟!

از منبر بیا پایین باو ! :|
Spike tv معتبر ترینه :|
ME2 یکی از بهترین ها بود تو این نسل خوب اما نباید RDR رو هم دست کم گرفت :|

/:)بابا کجا این معتبره ؟! توی همین سایت تایپکشو دیدی چقدر بچه ها ازش بد میگفتن ؟

FAQ جان عزیز، قبول کن دیگه!
بابا Red Dead یه چیز دیگه بود، کسی نمیخواد بگه ME2 خوب نیست یا حتی کم خوبه!
خیلی خوبه ولی RDR خیلی خیلی خوبه!
در ضمن همونطور که بقیه ی دوستان هم گفتن Spike جزو معتبرترین هاست! شایدم معتبر ترین!
قرار نیست که شما از RDR خوشت نیومد برداری هرچی گیمر و بازی ساز و فلان و فلان رو که این بازی رو برترین میشناسن خراب کنی!:-q
در ضمن دقت کن که بحثمون خیلی دوستانه و البته جدی و همچنین منطقی بود، پس سعی کن جبهه نگیری؛ به قول یه نفر (!) "آقای FAQ، من به شما علاقه دارم!"(می دونید که کی رو میگم؟!):d
____
در مورد عکس هم باید بگم که مگه حتماً باید یه عکس مربوط بذارم اونجا، حیف که عکسی از ایده های راک استار که توی ذهن سازنده ش بود نداشتم وگرنه هرگز دریغ نمیکردم!!:neutral:

و اما تو دوست من !
قبول دارم RDR خیلی خوب بود ولی ME2 بهتر بود !
اصلا نمی خوام جبهه بگیرم !
ولی .... شما دوستان الکی خودتونو گول بزنین که RDR از ME2 بهتره ! باشه راحت باشن ! اصلا RDR بهترین بازیه قرنه .

فصل الخطاب

Epic lol x 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

چون ME2 رو GOTY نکرده دیگه؟! نظر و عقیده ی خودت رو به همه نسبت نده.
بابا کجا این معتبره ؟!
میخوام ببینم تا امسال اصلاً اسم Spike به گوشت خورده بوده که اینطوری ما رو مستفیض میکنی با حرفات؟
توی همین سایت تایپکشو دیدی چقدر بچه ها ازش بد میگفتن ؟
مهم نیست بچه ها چی میگفتن. بچه ها هم یکی هستن عین شما دیگه.
اگه تا الآن اسمی از Spike نشنیدی و دفعه ی اول هست که به گوشت میخوره میتونی بری لینک زیر و یه کم اطلاعات کسب کنی. VGAs از سال 2003 کارش رو تو زمینه ی انتخاب بهترین بازی های هر سال آغاز کرده. فکر نکنم 7 سال زمان کمی باشه و کاملاً شناخته شده دیگه تو این 7 سال.
احتیاج به زبان انگلیسی خیلی قوی هم برای فهم نداره:
http://en.wikipedia.org/wiki/Spike_Video_Game_Awards
ولی .... شما دوستان الکی خودتونو گول بزنین که RDR از ME2 بهتره !
حقیقتیه که کاملاً مشخصه و احتیاجی نیست خودمون رو گول بزنیم. کسی که داره خودش رو گول میزنه شما هستی.
اصلا RDR بهترین بازیه قرنه .
ما خوشبختانه مثل شما نیستیم که با 360 دوره ی گیمریمون شروع شده باشه و جز این کنسول دستمون به کنسول دیگه ای نخورده باشه و جز ME2 بازی دیگه ای بازی نکرده باشیم که بخوایم به راحتی این لقب رو به هر بازی ای بدیم.

خوش باشی با بهترین بازی قرن.

بس کنید آقایون!زشته!!

همه میدونیم هر دو استودیو تلاش خودشونو کردن،و هر دو بازی هم لیاقت GOTY شدن رو داشتن.هیشکی هم نگفته حالا چون RDR توجه بیشتری بهش شد از ارزش های ME2 کم میشه! حالا بقیه بازی هایی که امسال اومدنم کم چیزی نبودن انصافا!

Bioware امسال رو هم با دو عنوان بسیار عالی شروع خواهد کرد.

به شخصه از هر دو بازی لذت کافی بردم،خندیدم،اشک ریختم و در کل زندگی کردم نه فقط من همگی ما!

R* San Diego از همون اول کلی حرفو حدیث سرش درآوردن که آره تقلید از GTA IV و فلانو بهمان!سایت های مختلف تا قبل از عرضه بازی و حتی بعد از عرضه بازی هم دست از سرش برنداشتن.ولی...امسال واقعا ... واقعا RDR به حقش رسید و با این بازی San Diego به همه نشون داد که چقدر با استعداده!

ME2 هم به همچنین.به شخصه حدودا 200 تا 250 ساعت و حتما بیشتر بعد از عرضه نسخه PS3 البته ،باهاش خواهم گذراند!

قبلا وضعیت فعلی این سه گانه رو توی همون تاپیک VGA Awards گفتم...و به نظر من باید این سه گانه رو با هم در نظر گرفت نه تک تک.کاری که متاسفانه کمتر انجام میشه در مورد بازی های دنباله دار.ME2 از هر لحاظ نسبت به قبل پیشرفت کرده بود،حالا به غیر از بعضی تغییرات که به قول بعضی کل بازی رو به شوتر تبدیل کرده بود...ولی این پایان کار ME نیست.پس نگران نباشید.:d

Spike TV هم شبکه غولیه برای خودش...هر چند VGAs به نظر من حالا حالاها کار داره!به قول یه بنده خدایی تو X360A.org میگفت ما به یه چیزی نیاز داریم در حد اسکار...ما باید آکادمی خودمونو داشته باشیم،که من کاملا باهاش موافقم.VGAs باید جدی تر و بهتر بشه که به نظرم داره این کارو میکنه.امسال و پارسال واقعا کارشون خوب بود،هم نحوه اجرای مراسم هم انتخابها.

در نهایت به نظر من باید خوشحال باشیم که فرصت اینو پیدا کردیم تا دوباره هنر گیم رو این بار، در دستان دو استودیو خوش ذوق و باهوش لمس کنیم.من که از این بابت به خودم و گیمر بودنم افتخار میکنم و میدونم که شما هم همینطور احساس میکنید.

حرفایی که توی این پست زدم شاید یه کم دقت میخوان...
دوستان لطف کنن عنوان رو فارسی بزنن نمیخواد نشون بدید کلاس زبان میرید!
شما فکر کنم که فهمیده باشید که با این حرفتون یه کمی منو ناراحت کردید؟ (خیلی نه ولی یه کمی متاسفم کردید!) نه؟!
لطف کن و یه کمی موضوع رو چند جانبه نگاه کن، همونطوری که احتمالاً دیده باشی عنوان فارسی رو قبول نمیکرد سایت، منم که اگه به آخرین ویرایش نگا کنی قبل از پست شما عنوانو به فارسی تغییر داده بودم...
ولی حرکتتون در حالت کلی اصلاً خوب نبود و باید بگم:
صوفی چو تو رسم رهروان میدانی / بر مردم رند نکته بسیار مگیر!

/:)بابا کجا این معتبره ؟! توی همین سایت تایپکشو دیدی چقدر بچه ها ازش بد میگفتن ؟

و اما تو دوست من !
قبول دارم RDR خیلی خوب بود ولی ME2 بهتر بود !
اصلا نمی خوام جبهه بگیرم !
ولی .... شما دوستان الکی خودتونو گول بزنین که RDR از ME2 بهتره ! باشه راحت باشن ! اصلا RDR بهترین بازیه قرنه .
دیدی زدی توی فاز غیر منطقی؟ دیدی واقعاً؟ من که گفتم غیر منطقی برخورد نکن.
به هر حال مهم نیست که کی میگه چی بهترینه ! مهم اینه که آدم خودش میگه چی بهترینه!
و برای یه آدم نه به گفته ی شما ME2 بهترین بازی میشه و نه به گفته ی من RDR ! والسلام!
بس کنید آقایون!زشته!!

همه میدونیم هر دو استودیو تلاش خودشونو کردن،و هر دو بازی هم لیاقت GOTY شدن رو داشتن.هیشکی هم نگفته حالا چون RDR توجه بیشتری بهش شد از ارزش های ME2 کم میشه! حالا بقیه بازی هایی که امسال اومدنم کم چیزی نبودن انصافا!

Bioware امسال رو هم با دو عنوان بسیار عالی شروع خواهد کرد.

به شخصه از هر دو بازی لذت کافی بردم،خندیدم،اشک ریختم و در کل زندگی کردم نه فقط من همگی ما!

R* San Diego از همون اول کلی حرفو حدیث سرش درآوردن که آره تقلید از GTA IV و فلانو بهمان!سایت های مختلف تا قبل از عرضه بازی و حتی بعد از عرضه بازی هم دست از سرش برنداشتن.ولی...امسال واقعا ... واقعا RDR به حقش رسید و با این بازی San Diego به همه نشون داد که چقدر با استعداده!

ME2 هم به همچنین.به شخصه حدودا 200 تا 250 ساعت و حتما بیشتر بعد از عرضه نسخه PS3 البته ،باهاش خواهم گذراند!

قبلا وضعیت فعلی این سه گانه رو توی همون تاپیک VGA Awards گفتم...و به نظر من باید این سه گانه رو با هم در نظر گرفت نه تک تک.کاری که متاسفانه کمتر انجام میشه در مورد بازی های دنباله دار.ME2 از هر لحاظ نسبت به قبل پیشرفت کرده بود،حالا به غیر از بعضی تغییرات که به قول بعضی کل بازی رو به شوتر تبدیل کرده بود...ولی این پایان کار ME نیست.پس نگران نباشید.:d

Spike TV هم شبکه غولیه برای خودش...هر چند VGAs به نظر من حالا حالاها کار داره!به قول یه بنده خدایی تو X360A.org میگفت ما به یه چیزی نیاز داریم در حد اسکار...ما باید آکادمی خودمونو داشته باشیم،که من کاملا باهاش موافقم.VGAs باید جدی تر و بهتر بشه که به نظرم داره این کارو میکنه.امسال و پارسال واقعا کارشون خوب بود،هم نحوه اجرای مراسم هم انتخابها.

در نهایت به نظر من باید خوشحال باشیم که فرصت اینو پیدا کردیم تا دوباره هنر گیم رو این بار، در دستان دو استودیو خوش ذوق و باهوش لمس کنیم.من که از این بابت به خودم و گیمر بودنم افتخار میکنم و میدونم که شما هم همینطور احساس میکنید.
سلام علیک، دلمون برات تنگ شده بود! سراغتو میگرفتم! به هرحال خوشحالم از دوباره دیدن نظرت!
هیچوقت نظر نمیدی، بلکه همیشه حرف حق میزنی!
بازم گفتی و گل گفتی! و منم با نظرت موافقم.
خدا حفظت کنه که گاهی اوقات آدم به آدمای معنا گرا هم برخورد میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or