Rockstar: ما ایده های بیشتری برای Red Dead داریم

The Hoss

کاربر سایت
154857d1273523666-red-dead-redemption-thread-rdr_02.jpg

ایده، ایده، ایده! راک استار هم مثل اینکه قراره با ایده هاش گیمر ها رو بترکونه!
با اینکه راک استار همچنان درمورد ساخت دنباله ای برای بازی محبوب و مشهورش یعنی Red Dead Redemption سکوت میکنه ولی به نقل از منبع خبری CVG با توجه به مجله ی رسمی PlayStation، نایب رئیس شرکت راک استار یعنی Jeronimo Barrea گفته که: "استدیو ساخت بازی بسیار خوشحاله مخصوصاً به این خاطر که بازی به وسیله ی توصیه های گفتاری رشد عظیمی داشته است.
ما بیشتر از این خوشحالیم که افرادی که بازی را به اتمام رسانده اند و بازی مورد علاقه ی آنها بوده است دیگران را نیز تشویق کرده اند که بازی را امتحان کنند - که البته امیدواریم که داستان رو براشون Spoil نکرده باشند! یا حداقل مطالب خیلی پایه ای را گفته باشند - و به همین علت ما راضی هستیم که افراد زیادی علاقه داشته اند که یک بازی با ژانر غرب وحشی را بازی کنند."
وقتی که در مورد ساختن ادامه ای برای این بازی سخن به میان آورده شده، Barrea گفته که: "ما برای هر بازی که روشون کار میکنیم، توده ی عظیمی از ایده ها داریم که نمیتونیم همه شونو به کار ببریم!"
حتی کالکشن DLC های این بازی که روی یک دیسک عرضه شد، به تنهایی رتبه ی 12 رو در official UK All Format Christmas chart بدست آورد.
___
حتی بعضی افراد همچنان هم مشغول به RDR بازی کردن چه آنلاین و چه آفلاین به قصد Trophyها و یا Achievementها و یا هر قصد دیگه ای هستن.
به هر حال این ایده های جدید باز هم میتونه جالب باشه!
توصیه میکنم که به منبع اصلی سر بزنید و نظرات کاربران رو بخونید؛ مثلاً یکی از کاربران گفته که شاید بهتر باشه که موجودات فضایی رو توی بازی ها قرار بدن و ... !!
منبع: CVG

آخرین ویرایش:
کاشکی هر سال یدونه RDR بدن بیرون ... من نسخه اول بازی رو اریجینال گرفتم روی PS3 . نوش جونشون ... ارزشش رو داره این بازی حسابی .. البته نسخه های الحاقی و بعدی چندان جذابیت نسخه اولی رو نداشتن . اما به هر حال همون مود و اتمسفر و شخصیت های با مزه بازی تا ابد هم باشن باز هم جذاب و دوست داشتنی هستند .
هرچه از RockStar رسد نیکوست ... منتظر L.A Noir هستم .

بسیـــار بیجــا کردن بخــوان باز هم اچیومنت با اون DLC ـاشون بدن بیرون ! پدرمون در اومد سره این 95 تا اچیومنت ! تازه من جدیداً پرســتیژ کردم دوباره حوصلــه ندارم رنک 50 بشــم اسلحه آزاد کنم :دی

کی اینو گفته ؟ Spike انتخاباش افتضاح بود ! هیچ کس اونو قبول نداره ( یعنی کم اند کسایی که اونو قبول دارن ! )

:)) مقتدرانه ! خوبه n تا سایت ME2 رو انتخاب کردن ! جالبه ! باز خدا رو شکر میانگینه نمره های ME بیشتر شده !

میدونم اینجا جای این حرفا نبود ! و هیچ ربطی به تایپک نداشت ! پس اگه میخواین بحث کنیم بیاین تو پروفایلم ! و معذرت میخوام !
این عکس چه ربطی داشت ؟
نترکی عمویی
انقدر جِز نزن اخر عاقبت نداره#:-s
مس افکتم خوبه همه خوبن
RDR بازی ای بود که واقعا بعد از بازی کردنش متوجه میشدید که اون 2000 تومنی که دادید براش ارزششو داشته ...

آخرین ویرایش:
کاشکی هر سال یدونه RDR بدن بیرون ... من نسخه اول بازی رو اریجینال گرفتم روی PS3 . نوش جونشون ... ارزشش رو داره این بازی حسابی .. البته نسخه های الحاقی و بعدی چندان جذابیت نسخه اولی رو نداشتن . اما به هر حال همون مود و اتمسفر و شخصیت های با مزه بازی تا ابد هم باشن باز هم جذاب و دوست داشتنی هستند .
هرچه از RockStar رسد نیکوست ... منتظر L.A Noir هستم .
این Red Dead Redemption خودش یه Sequel برای Red Dead Revolver بود و شماره ی دوم حساب میشد.:)

من red dead revolver بازی نکردم!!! Redemption ادامه ی revolver بود؟
همونطور که این بالایی (:دی) گفت آره. درواقع در اصل اسم بازی Red Dead: Redemption هست. اونم Red Dead: Revolver بود. RD: Revolver و RD: Redemption جزء سری Red Dead هستن.

کی اینو گفته ؟ Spike انتخاباش افتضاح بود ! هیچ کس اونو قبول نداره ( یعنی کم اند کسایی که اونو قبول دارن ! )

:)) مقتدرانه ! خوبه n تا سایت ME2 رو انتخاب کردن ! جالبه ! باز خدا رو شکر میانگینه نمره های ME بیشتر شده !

میدونم اینجا جای این حرفا نبود ! و هیچ ربطی به تایپک نداشت ! پس اگه میخواین بحث کنیم بیاین تو پروفایلم ! و معذرت میخوام !
این عکس چه ربطی داشت ؟
FAQ جان عزیز، قبول کن دیگه!
بابا Red Dead یه چیز دیگه بود، کسی نمیخواد بگه ME2 خوب نیست یا حتی کم خوبه!
خیلی خوبه ولی RDR خیلی خیلی خوبه!
در ضمن همونطور که بقیه ی دوستان هم گفتن Spike جزو معتبرترین هاست! شایدم معتبر ترین!
قرار نیست که شما از RDR خوشت نیومد برداری هرچی گیمر و بازی ساز و فلان و فلان رو که این بازی رو برترین میشناسن خراب کنی!:-q
در ضمن دقت کن که بحثمون خیلی دوستانه و البته جدی و همچنین منطقی بود، پس سعی کن جبهه نگیری؛ به قول یه نفر (!) "آقای FAQ، من به شما علاقه دارم!"(می دونید که کی رو میگم؟!):d
____
در مورد عکس هم باید بگم که مگه حتماً باید یه عکس مربوط بذارم اونجا، حیف که عکسی از ایده های راک استار که توی ذهن سازنده ش بود نداشتم وگرنه هرگز دریغ نمیکردم!!:neutral:
شما دیگه بیش از حد داری فضای فروم رو منور میکنی! معتبرترین جا Spike هست، هیشکی قبولش نداره؟!:)):)):)) چون ME2 رو GOTY نکرد؟!:))
دمت گرم سر ظهری مستفیض شدیم.
بله یه چیزی اونورتر از مقتدرانه! این همه سایت و مجمع GOTY کرد RDR رو شما ندیدی یا نخواستی ببینی؟! چند تا تاپیک تو همین سایت در مورد GOTY ِ امسال زده شد. برو بخش اخبار رو ببین. اگه n تا سایت ME2 رو GOTY کرده n+n تا سایت هم RDR رو GOTY کردن. ضمنا اگه هم قرار بود به نمره باشه انتخاب GOTY که الآن SMG2 با میانگین 97 باید GOTY میشد درحالیکه بیشتر جاها RDR با میانگین 95 (نه 94) رو بهترین بازی سال انتخاب کردن.

تو فروم حرف منو نقل قول کردی و منم تو فروم جوابتو میدم. حوصله ی بحث پروفایلی رو هم ندارم چون صحبت با کسی که معتقده ME2 بهترین بازی قرنه جز سردرد چیزی نصیبم نمیکنه.
از منبر بیا پایین باو ! :|
Spike tv معتبر ترینه :|
ME2 یکی از بهترین ها بود تو این نسل خوب اما نباید RDR رو هم دست کم گرفت :|

همونطور که این بالایی (:دی) گفت آره. درواقع در اصل اسم بازی Red Dead: Redemption هست. اونم Red Dead: Revolver بود. RD: Revolver و RD: Redemption جزء سری Red Dead هستن.

این Red Dead Redemption خودش یه Sequel برای Red Dead Revolver بود و شماره ی دوم حساب میشد.:)
برای همه تون: بلــــــــــــــــــــــــه .... بلـــــــــــــــــــــــه ... !

ME2 : بُت بزرگ...
حالا چی هست این سری مس افکت، مثل اون کلاغیه که میخواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره، از دوطرف سرش به سنگ خورده. نه آر پی جی کامله، نه اکشن کامله. گفتیم بایوویر بلده چجوری آر پی جی بسازه ولی متاسفانه تهیه کننده ها به قدری به سازنده ها فشار آوردن که زیرسبکی که زمانی روی کامپیوترهای ZXE و C64 با نمای ایزومتریک بازی میشد، به اسباب بازی بچه ها راه پیدا کنه (البته اگر جی آر پی جی هایی مثل فاینال فانتزی و فانتزی استار و SMRPG رو حساب نکنیم). و باعث شدن که بازی ای قر و قاطی به وجود بیاد که فقط کمکهای الکترونیک آرتز جهت هایپ بازی باعث فروش زیادش شده. مطمئنم جهودهای چاق الکترونیک آرتز به هر استدیوی بازی سازی ای در ابتدای کار میگن "مواظب باش بچه های 12 ساله که این بازی رو انجام میدن 2 بار در یک مرحله نمیرن وگرنه از همین ساختمون پرتت میکنم". دیگه همینه، فعلا باید تحمل کرد و تا جایی که میشه پایریت کرد تا سازنده ها به رو بیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or