Rockstar: ما ایده های بیشتری برای Red Dead داریم

The Hoss

کاربر سایت
154857d1273523666-red-dead-redemption-thread-rdr_02.jpg

ایده، ایده، ایده! راک استار هم مثل اینکه قراره با ایده هاش گیمر ها رو بترکونه!
با اینکه راک استار همچنان درمورد ساخت دنباله ای برای بازی محبوب و مشهورش یعنی Red Dead Redemption سکوت میکنه ولی به نقل از منبع خبری CVG با توجه به مجله ی رسمی PlayStation، نایب رئیس شرکت راک استار یعنی Jeronimo Barrea گفته که: "استدیو ساخت بازی بسیار خوشحاله مخصوصاً به این خاطر که بازی به وسیله ی توصیه های گفتاری رشد عظیمی داشته است.
ما بیشتر از این خوشحالیم که افرادی که بازی را به اتمام رسانده اند و بازی مورد علاقه ی آنها بوده است دیگران را نیز تشویق کرده اند که بازی را امتحان کنند - که البته امیدواریم که داستان رو براشون Spoil نکرده باشند! یا حداقل مطالب خیلی پایه ای را گفته باشند - و به همین علت ما راضی هستیم که افراد زیادی علاقه داشته اند که یک بازی با ژانر غرب وحشی را بازی کنند."
وقتی که در مورد ساختن ادامه ای برای این بازی سخن به میان آورده شده، Barrea گفته که: "ما برای هر بازی که روشون کار میکنیم، توده ی عظیمی از ایده ها داریم که نمیتونیم همه شونو به کار ببریم!"
حتی کالکشن DLC های این بازی که روی یک دیسک عرضه شد، به تنهایی رتبه ی 12 رو در official UK All Format Christmas chart بدست آورد.
___
حتی بعضی افراد همچنان هم مشغول به RDR بازی کردن چه آنلاین و چه آفلاین به قصد Trophyها و یا Achievementها و یا هر قصد دیگه ای هستن.
به هر حال این ایده های جدید باز هم میتونه جالب باشه!
توصیه میکنم که به منبع اصلی سر بزنید و نظرات کاربران رو بخونید؛ مثلاً یکی از کاربران گفته که شاید بهتر باشه که موجودات فضایی رو توی بازی ها قرار بدن و ... !!
منبع: CVG

آخرین ویرایش:
یکی از کاربران گفته که شاید بهتر باشه که موجودات فضایی رو توی بازی ها قرار بدن
اینجوری که مسخره میشه.
همون ادامشو با پسرش بسازن و روال عادیش رو طی کنه بهتره

حتی بعضی افراد همچنان هم مشغول به RDR بازی کردن چه آنلاین و چه آفلاین به قصد Trophyها و یا Achievementها و یا هر قصد دیگه ای هستن.
من رو میگه :d

• Like
Reactions: SHePArd
RDR بازی ای بود که واقعا بعد از بازی کردنش متوجه میشدید که اون 2000 تومنی که دادید براش ارزششو داشته ...

من که امیدوارم که این بازی زیبا رو 70-80 تا نسخه ی دیگه بدن ... >:d<

اینجوری که مسخره میشه.
همون ادامشو با پسرش بسازن و روال عادیش رو طی کنه بهتره
چرا بابا! قشنگ میشه که!
مثلآً جان بیاد دوتا اسب ببنده به سفینه بعد سوار اسبا بشه و بره به Beacher's Hope و بعدش اونجا 10 تا کابوی سوار بر خر آهنی حمله کنن بهش !!!:d
چی میشه .....
من رو میگه :d
بعله!
هر دنباله ای برای GotY 2010 بیاد ازش استقبال میکنیم.
البته اوشون مزاح فرموده بودن شما جدی نگیر:دی
بذارید هرکی هرجوری دوست داره برداشت کنه!
اگه جدی بود، کیفشم بیشتر بود!
RDR بازی ای بود که واقعا بعد از بازی کردنش متوجه میشدید که اون 2000 تومنی که دادید براش ارزششو داشته ...

من که امیدوارم که این بازی زیبا رو 70-80 تا نسخه ی دیگه بدن ... >:d<
جان من، شما تاحالا 2000تومن به بازی دادید و بعدش برگشتید گفتید "ای بابا پولمو انداختم سطل آشغال"!!!:d
ماها که کپی بازی میکنیم پول کاور بازی رو هم نمیدیم! بعدش یه کاور به علاوه ی یه دیسک که توش یه سری انیمیشن هستش که چند سال روش کار کردن ارزشی به قدر دو تا هزاری نداره ؟!؟!
اگه سازنده میفهمید!!

ماها که کپی بازی میکنیم پول کاور بازی رو هم نمیدیم! بعدش یه کاور به علاوه ی یه دیسک که توش یه سری انیمیشن هستش که چند سال روش کار کردن ارزشی به قدر دو تا هزاری نداره ؟!؟!
اگه سازنده میفهمید!!

عیبی نداره داداش ...
وقتی تو هم خرج زن و بچه دادی اونوقت میفهمی که 2000 تومن هم برای یه سری انیمیشن که توش آدم میکشن زیاده ... :|

در کل من گفتم که کاملا موافق این اقدام ام ...

به خدا اگه نسخه ی بعدیش بیاد چشمم رو روی 2000 تومن میبندم و میخرمش :d

عیبی نداره داداش ...
وقتی تو هم خرج زن و بچه دادی اونوقت میفهمی که 2000 تومن هم برای یه سری انیمیشن که توش آدم میکشن زیاده ... :|

در کل من گفتم که کاملا موافق این اقدام ام ...

به خدا اگه نسخه ی بعدیش بیاد چشمم رو روی 2000 تومن میبندم و میخرمش :d
عجب!
اونوقته که باید 2000 تومن از پول تو جیبی بچه کم کنید و بذاریدش پای آدم کشی!

هر دنباله ای برای GotY 2010 بیاد ازش استقبال میکنیم.
البته اوشون مزاح فرموده بودن شما جدی نگیر:دی

:)) جوک سال !

ادامش با جک جالب میشه...!:x
به هر حال ما که هر چی راکستار بسازه میپرستیمش.^:)^

نه بابا ! جک باحال نبود . کلا اگه شخصیت بازی رو عوض کنن خوب میشه !

آخرین ویرایش:
بذارید هرکی هرجوری دوست داره برداشت کنه!
اگه جدی بود، کیفشم بیشتر بود!
حالا مگه من گفتم برداشت نکنه؟!:دی آخه دیگه خیلی شیرین زده:دی
:)) جوک سال !
patrick.jpg

معمولا کسی جُک میگه که ME2 رو بهترین بازی قرن میدونه! البته این دیگه جک سال نمیشه، میشه جک قرن.

خوشبختانه RDR مقتدرانه امسال GOTY شد و بازهای دیگه کاملا مقابلش له شدن.
شما هم اگه خیلی بهت فشار اومده از این بابت، میتونی یه لیوان آب سرد بنوشی.

• Like
Reactions: r0ss0neri
کسی نگفت GOTY سال از نظر FAQ.معمولا GOTY سال را Spike tv مشخص می کنه که RDR شد.

کی اینو گفته ؟ Spike انتخاباش افتضاح بود ! هیچ کس اونو قبول نداره ( یعنی کم اند کسایی که اونو قبول دارن ! )

حالا مگه من گفتم برداشت نکنه؟!:دی آخه دیگه خیلی شیرین زده:دی

patrick.jpg

معمولا کسی جُک میگه که ME2 رو بهترین بازی قرن میدونه! البته این دیگه جک سال نمیشه، میشه جک قرن.

خوشبختانه RDR مقتدرانه امسال GOTY شد و بازهای دیگه کاملا مقابلش له شدن.
شما هم اگه خیلی بهت فشار اومده از این بابت، میتونی یه لیوان آب سرد بنوشی.

:)) مقتدرانه ! خوبه n تا سایت ME2 رو انتخاب کردن ! جالبه ! باز خدا رو شکر میانگینه نمره های ME بیشتر شده !

میدونم اینجا جای این حرفا نبود ! و هیچ ربطی به تایپک نداشت ! پس اگه میخواین بحث کنیم بیاین تو پروفایلم ! و معذرت میخوام !
این عکس چه ربطی داشت ؟

کی اینو گفته ؟ Spike انتخاباش افتضاح بود ! هیچ کس اونو قبول نداره ( یعنی کم اند کسایی که اونو قبول دارن ! )

:)) مقتدرانه ! خوبه n تا سایت ME2 رو انتخاب کردن ! جالبه ! باز خدا رو شکر میانگینه نمره های ME بهتر شده !

میدونم اینجا جای این حرفا نبود ! و هیچ ربطی به تایپک نداشت ! پس اگه میخواین بحث کنیم بیاین تو پروفایلم ! و معذرت میخوام !
این عکس چه ربطی داشت ؟
شما دیگه بیش از حد داری فضای فروم رو منور میکنی! معتبرترین جا Spike هست، هیشکی قبولش نداره؟!:)):)):)) چون ME2 رو GOTY نکرد؟!:))
دمت گرم سر ظهری مستفیض شدیم.
بله یه چیزی اونورتر از مقتدرانه! این همه سایت و مجمع GOTY کرد RDR رو شما ندیدی یا نخواستی ببینی؟! چند تا تاپیک تو همین سایت در مورد GOTY ِ امسال زده شد. برو بخش اخبار رو ببین. اگه n تا سایت ME2 رو GOTY کرده n+n تا سایت هم RDR رو GOTY کردن. ضمنا اگه هم قرار بود به نمره باشه انتخاب GOTY که الآن SMG2 با میانگین 97 باید GOTY میشد درحالیکه بیشتر جاها RDR با میانگین 95 (نه 94) رو بهترین بازی سال انتخاب کردن.

تو فروم حرف منو نقل قول کردی و منم تو فروم جوابتو میدم. حوصله ی بحث پروفایلی رو هم ندارم چون صحبت با کسی که معتقده ME2 بهترین بازی قرنه جز سردرد چیزی نصیبم نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or