Rockstar: فعلا هیچ خبری از Agent نداریم

RattleSnake

کاربر سایت
agentps3reveal.jpg

در قسمت Rockstar Newswire بعد از به نمایش درآمدن تصاویر جدید بازی Grand Theft Auto V یکی از طرفداران سوالی از Rockstar Games درمورد عنوان معرفی شده Agent انحصاری PlayStation 3 که در E3 سال 2009 معرفی شد. در حالی که Rockstar یکی از انحصاری‌های PS3 را مولتی پلتفرم اعلام کرد. این طرفدار پرسید آیا ممکن است جزئیاتی از این بازی Agent را بیان کرد

Rockstar در پاسخ به سوال گفت:"
با عرض پوزش، فعلا هیچ گونه اطلاعاتی درمورد این بازی را نمی‌توان بیان کرد."

فقط یک تصویر از بازی Agent که به نظر open world می‌آید تا به حال به بیرون درز کرده است. با این وجود به از گذشت 6 سال هیچ گونه جزئیاتی از بازی بیان نشده و اخبار آن بروز نشده است. با این حال از Final Fantasy Versus XIII اطلاعاتی بیشتر از این بازی منتشر شده است،

با این وجود امیدواریم Agent برای کنسول‌های نسل بعد از جمله PS4 و Xbox جدید منتشر شود.

2 تصویر از Agent:

منبع

آخرین ویرایش:
یا مولتی پلتفرم نسل بعد میشه یا اصلا نمیاد ! چون ظاهرا خود r* هم خبری نداره از بازیش :دی البته خوب طبیعتا دلیل این سکوت ساخت ابر بازیه gta 5 ـه !

یکی بود شرط بسته بود این بازی انحصاری PS3 عرضه می شه:دی! بیاد بگه شکر خوردم ما می بخشیمش!:دی
از همون اولش هم معلوم بود ازین خبرا نیست. راکستاره، نمیشه به این راحتیا سیرش کرد که از سر یه پلتفرم بگذره.

با یکی از دوستان دیشب تو پروفایل در مورد همین بازی حرف می زدیم امروز خبرش اومد :-o :d
در حال و هوای جنگ سرد هم بود کاش تکلیفش مشخص بشه 8->
در مورد Eight Days هم حرف زدیم :d

میشه به جای تیتر خوندن و نظر دادن یکم توجه کنید چی گفته ؟

No News to Report

میگه خبر جدیدی وجود نداره که اعلام بشه نه اینکه خودشون هم خبری از این IP نداشته باشن .
استاد کسی از روی تیتر حرف نزد ! معمولا برای جلو گیری از ضایع شدن یه نفر خبرو میخونه بعد نظر میده ! شما رو نمیدوم ولی من اینجوریم ! به پست من مراجعه کنی (!) میبینی که نوشتم "ظاهرا" خبری نداره خودشم + یک عدد شکلک خنده => :دی یعنی شوخی کردم !
یا مولتی پلتفرم نسل بعد میشه یا اصلا نمیاد ! چون ظاهرا خود r* هم خبری نداره از بازیش :biggrin1: البته خوب طبیعتا دلیل این سکوت ساخت ابر بازیه gta 5 ـه !​

آقا به خدا پستم یک پست کلی بود به هیچ کس خاصی هم ربطی نداشت یک مقدارش گله بود که احساس میکردم کسی ترجمه که شده رو نخونده همین مورد بعدی صحبت اشتباه نویسنده اصلی مطلب نه ترجمه بوده .

----------------
میشه به جای تیتر خوندن و نظر دادن یکم توجه کنید چی گفته ؟

No News to Report

میگه خبر جدیدی وجود نداره که اعلام بشه نه اینکه خودشون هم خبری از این IP نداشته باشن .

این خبر هم هیچ چیز جدیدی نداره حتی اطلاعات عمومی طرف در این مورد افتضاح هستش AGENT بعد از مولتی شدن L.A.Noire به صورت انحصاری برای PS3 معرفی شد اون L.A.Noire بود که سال 2007 معرفی شد نه AGENT برعکس حتی خبر ساخت این بازی هم سال 2009 گفته شد بعد از اینکه راکستار اعلام کرد بازی L.A.Noire مولتی شده .

حالا اگه مولتی هم شده باشه چیزی از اطلاعات افتضاح این طرف که خبر رو زده کم نمیکنه .(منظور منبع است .)
استاد کسی از روی تیتر حرف نزد ! معمولا برای جلو گیری از ضایع شدن یه نفر خبرو میخونه بعد نظر میده ! شما رو نمیدوم ولی من اینجوریم ! به پست من مراجعه کنی (!) میبینی که نوشتم "ظاهرا" خبری نداره خودشم + یک عدد شکلک خنده => :دی یعنی شوخی کردم !

احساس نمیکنم با کس خاصی صحبت کرده باشه :| اگه کس خاصی مد نظرم بود 100% پستش رو نقل قول میکردم . فکر کنم شما از پست من بد برداشت کردی .;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or