Rockstar: بازی Grand Thedt Auto V در 17 ماه سپتامبر عرضه می شود.

P.s.Y.c.H.o

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Rockstar: بازی Grand Theft Auto V در 17 ماه سپتامبر عرضه می شود.

p6awa5W9tr3cra9UWUsw.jpg

شرکت Rockstar، پس از شایعاتی که ساعاتی قبل منتشر شد مبنی بر مشخص شدن تاریخ عرضه ی بازی در چند روز آینده، بالاخره تاریخ عرضه ی نهایی بازی Grand Thedt Auto V را مشخص کرد.

این بازی که قرار بود در Spring 2013 عرضه شود، در تاریخ 17 سپتامبر عرضه می شود.

این شرکت درباره ی این تاریخ عرضه می گوید:

"ما می دانیم این تاریخ حدود 4 ماه دیرتر از تاریخی است که گفته بودیم و می دانیم این تاخیر، باعث ناامیدی بسیار از شما می شود. اما به ما اعتماد داشته باشید،

زیرا این تاخیر، بی نتیجه نخواهد ماند. GTA V یک بازی بلند بسیار جاه طلبانه و پیچیده را در بر خواهید داشت ولی ما نیاز به وقت بیشتری برای تکمیل آن داریم،

تا به استاندار های ما و استاندارد های لازم برای شما نزدیک باشد".

" شرکت Rockstar بابت این تاخیر از تمامی Fan های سری GTA، پوزش می طلبد. همانطور که وعده داده بودیم، همه ی تیم ما سخت بر روی این پروژه ی عظیم کار می کنیم.

شما کافی است فقط تا ماه سپتامبرصبر کنید".

" و در آخر، از حمایت های شما سپاس گذاری می کنیم".

بنابراین، بازی Grand Theft Auto V در تاریخ 17 September امسال مصادف با 26 شهریور ماه 1392 عرضه خواهد شد.

62vwypngu1eto6iadr.jpg

سلام به همه، ما درک می کنیم بسیاری از شما بچه ها با این خبر نا امید شدید. متاسفانه، گاهی اوقات تاخیر لازم برای رفع تمام اشکال های موجود در بازی،
به خصوص تجربه بازی به گستردگی و پیچیدگی GTAV لازم است.

شما می توانید نظرات خود را در زیر اعلام بفرمایید، اما کسی که ارسال نظرات توهین آمیز انجام دهد، امتیازات او به حالت تعلیق در می آید.
همچنین برای کسانی که از ما درباره Box Art رسمی می پرسند، در چند روز آینده منتشر خواهد شد. از همه ی شما به خاطر درک کردنتون ممنونیم.

منبع

آخرین ویرایش:
چی میگی تو ؟:-/
تئوری های توطئه ؟ ...
بازی تاخییر خورده که کنسول ها بیشتر بفروشن میشه تئوری توطئه ؟
راک استار پلانتیوم گیم نیست که برای ساخت یه بازی 10 سال زمان بزاره :|

تو چی میگی :-/ :دی
راکستار و T2 اول باید به فکر جیب خودشون باشن

پاییز نهایتا تعطیلات سال نو PS4 ریلیز میشه ...
این رو که همه قبول دارن ...
نکته بعدی ریلیز بزرگترین بازی نسل ـه تو کنسول های فعلی که باعث میشه ملت تصور نکنن که کار این نسل تمومه
وقتی ملت میبینن هنوز برای کنسول ها بازی میاد میرن میخرن ... خیلی ها هنوز PS2 میخریدن تو ژاپن !!!

چی میگی تو ؟:-/
تئوری های توطئه ؟ ...
بازی تاخییر خورده که کنسول ها بیشتر بفروشن میشه تئوری توطئه ؟
راک استار پلانتیوم گیم نیست که برای ساخت یه بازی 10 سال زمان بزاره :|

تئوری های توطئه خود راکستار گفته تو اون عکس که گذاشتم نوشته :d
احتمالا تعطیلات سال نو عرضه میشه چون اونطوری کلی ضرر میکنن

هرچی فکر میکنم نمیتونم نسبتی بین تاخیر V و نسل بعد پیدا نکنم !:d
مطمئنا Taketwo مناسباتی داره با مایکرو و سونی ....
اونا پیشنهاد میدن چه زمانی ریلیز کنید و ...
راک استار هم زیر موجموعه T2 ـه و نمیتونه تابعیت نکنه !
به نظر من کار ساخت V تموم شده با توجه به اینکه راک استار پشت کار ـه و این تاخیر فقط به خاطر سود بیشتر و حسن ختام نسل هفتم ـه که عاید ـه سونی و مایکرو میشه و مطمئنا اونا تو این مدت بیکار نمیشنن و شروع میکنن بازی رو برای کنسول ها نسل بعد پورت میکنن تا برای سال 2014 هم یک بازی برای لانچ کنسول های نسل بعد داشته باشن ..
این وسط فقط ما ضرر کردیم :|

همین جور فقط بدون حساب بگید هی نسل بعد میخواد بده

راکستار اینکارو نمیکنه چون که باید کل بازی رو از اول ارتقا بده همه چی چه بافت ها و چه سایر چیزا و این کار خودش کلی وقت گیر و هزینه بره اون وقت میاد همچین کاری میکنه واسه کنسول هایی که تازه قراره یک سال بعد یا 6 ماه بعد بیان که تازه قراره تا کی 1 میلیون فروش کنن ؟ در نهایت اینی که میگی واسه سود بیشتر پورت کنن رو نسل بعد جز ضرر هیچی نیست براشون و اصلا نیازی هم به سود بیشتر ندارن صبر کن V عرضه شه بعد ببین :دی

در نهایتم با فرض اینکه بخوایم بگیم قصد چنین کاری دارن نمیان تو سال اول اینکارو بکنن حداقل میزارن یکی دو سال از لانچ کنسول ها بگذره ، که در این صورت هم R* شرکتی نیست که بخواد بازی دو سال پیشش رو باز رو کنسول نسل بعد بده.

تو چی میگی
:-/
:biggrin1:
راکستار و T2 اول باید به فکر جیب خودشون باشن
ضرر هم باشه متوجه راک استار نیست ...
Take two ـه که ضرر میبینه ....
مطئمن باش پاداش خوبی هم بابت این کار عاید V میشه
همون طور کلی پول از سمت مایکرو و سونی نصیب T2
تئوری های توطئه خود راکستار گفته تو اون عکس که گذاشتم نوشته
:d
احتمالا تعطیلات سال نو عرضه میشه چون اونطوری کلی ضرر میکنن
نه پس انتظار داشتی بیاد بنویسه ما با مایکرو و سونی جلسه گذاشتیم و برای رسیدن به سود بیشتر تصمیم گرفتیم بازی رو دیلی کنیم :d

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 PM ارسال شده بود ----------

اول قرار بود بازی بهار 2013 بیاد ..و کلی هم پیش فروش کردن کلی هم تبلیغ که بازی بهار 2013 میاد
به من بگید چه مشکلی پیش میاد که یکباره 4 ماه تاخییر میندازن برای ریلیز ؟
یعنی اون مشکل بعد از 3 ماه از گفتن تاریخ ریلیز خودش رو نشون داد ؟
مثلا بخشی از داستان مشکل داشته ؟
مولتی نداشته بازی ؟
کوچیک بوده ؟
راک استار به اون عظمت برنامه ریزی داره ... همه چی سرجاش و درسته ... تنها دلیل این تاخییر جنبه اقتصادی ـش بوده ...

ضرر هم باشه متوجه راک استار نیست ...
Take two ـه که ضرر میبینه ....
مطئمن باش پاداش خوبی هم بابت این کار عاید V میشه
همون طور کلی پول از سمت مایکرو و سونی نصیب T2

نه پس انتظار داشتی بیاد بنویسه ما با مایکرو و سونی جلسه گذاشتیم و برای رسیدن به سود بیشتر تصمیم گرفتیم بازی رو دیلی کنیم :d

خوب کاربرهای اونجام عقیده تورو داشتن *R گفت اینا تئوری توطئه هست :d
پس تئوری های توطئه رو کنر بگذارید :d
از طرفی بایو شاک قراره عرضه بشه به نظرت T2 دیوانست این دو تا رو با هم بده ؟
اگه نسل بعد عرضه شه خود T2 سونی - مایکرو ضرر میدن چون ملت میرن برا نسل بعد میخرن باز هم میگم تا تعطیلات 2014 خبری از عرضه کنسولهای نسل بعد نخواهد ولی رونمایی میشن

از طرفی بایو شاک قراره عرضه بشه به نظرت T2 دیوانست این دو تا رو با هم بده ؟
همنو گفتم منم :|:d
تنها دلیل این تاخییر جنبه اقتصادی ـش بوده ...
بعد من گفتم تو این مدت بیکاری میشنن بازی رو برای نسل بعد هم آماده میکنن :d
این الان توهم ـه ؟:d
همه بازی های راک استار که برای PS2 اومدن برای 360 و ps3 هم اومدن همون شکلی بدون تغییر
یه بار دیگه بگید توهم توطئنه فقط ... :-l:دی

اصلاً انتظار نداشتم بازی اون موقع و یه کم مونده به عرضه کنسول های نسل بعد بیاد ! :دی
ولی از یه طرف بد هم نشد. 3،4 ماه اول امسال موج عظیمی از بازی های بزرگ دارن میان و این طوری میشه تا چند ماه از این بازی ها لذت برد و بعدش نوبت بازی عظیمی مثل GTA V میرسه. یعنی حداقل یه بازی خیلی بزرگ برای اون زمان داریم و بیکار نمی مونیم.
90% بچه ها واقعاً توانایی پرداخت 1.5 تا 2 میلیون برای یه کنسول رو ندارن و تعداد خیلی کمی هستن که تا اراده کنن یه کنسول نسل بعد توی خونه ـشون هست و 10 تا بازی هم باهاش میخرن. این طوری ماهایی که نمیتونیم کنسول های نسل بعد رو به این زودی ها تهیه کنیم ، توی فقر بازی های اون موقع حداقل GTA V رو داریم و برای مدت ها سرگرمش هستیم.

همنو گفتم منم :|:d

بعد من گفتم تو این مدت بیکاری میشنن بازی رو برای نسل بعد هم آماده میکنن :d
این الان توهم ـه ؟:d
همه بازی های راک استار که برای PS2 اومدن برای 360 و ps3 هم اومدن همون شکلی بدون تغییر
یه بار دیگه بگید توهم توطئنه فقط ... :-l:دی

علیرضا منم قبلا گفتم احتمالا مثل SA که رو استور به اومد شاید 5 هم به همون صورت بیاد ولی ریلیز و تمرکز اصلیش رو همین نسله :d
مثلا الان VICE CITY اومده رو استور :d

من توی بحث شرکت نمی کنم چون میدونم اصلا نمیشه نظر داد، مثل دیورز صبح که اون شخص گفته بود تاریخ عرضه 5 فبریه مشخص میشه .... که دیدیم 7 ساعت بعدش راک استار رگفت خودش :d

بازم باید منتظر شایعات باشیم و ببینیم چی میشه اما ....

اما ناراحتی خودم رو کنترل می کنم، چون عقیده دارم Rockstar به حرف PC داران توجه نموده و خواسته همراه با کنسول ها عرضش کنه، حداقل امیدم اینگونه هست

به امید تایید و عرضه ی PC، در تاریخ کنسول ها

اصلاً انتظار نداشتم بازی اون موقع و یه کم مونده به عرضه کنسول های نسل بعد بیاد ! :دی
ولی از یه طرف بد هم نشد. 3،4 ماه اول امسال موج عظیمی از بازی های بزرگ دارن میان و این طوری میشه تا چند ماه از این بازی ها لذت برد و بعدش نوبت بازی عظیمی مثل GTA V میرسه. یعنی حداقل یه بازی خیلی بزرگ برای اون زمان داریم و بیکار نمی مونیم.
90% بچه ها واقعاً توانایی پرداخت 1.5 تا 2 میلیون برای یه کنسول رو ندارن و تعداد خیلی کمی هستن که تا اراده کنن یه کنسول نسل بعد توی خونه ـشون هست و 10 تا بازی هم باهاش میخرن. این طوری ماهایی که نمیتونیم کنسول های نسل بعد رو به این زودی ها تهیه کنیم ، توی فقر بازی های اون موقع حداقل GTA V رو داریم و برای مدت ها سرگرمش هستیم.

کاملا موافقم، از یه طرف وقتی برای تابستون می افته خیلی خوبه.
ولی می ترسم برای نسل بعدی کنسول ها عرضه شه. اینا که قولشون قول نیست! هر روز یه خبر رو انتشار می کنن.

کاملا موافقم، از یه طرف وقتی برای تابستون می افته خیلی خوبه.
ولی می ترسم برای نسل بعدی کنسول ها عرضه شه. اینا که قولشون قول نیست! هر روز یه خبر رو انتشار می کنن.

من دیگه خسته شدم یکم فکر کنید بعد نظریه صادر کنید ...... 8-|

حالا کی بیاد و نیاد چه فرقی میکنه ...همون بازی قبلی هستش با همون ماموریت های تکراری و انجین جدید ... یه بسته رو برو برسون و برگرد،یه ماشین بدزد،ماشین رو اسکورت کن،به ماشین ضربه وارد نشه،مسابقات شهری،برو یکی رو بکش،یکی رو ادب کن،بانک بزن، و هزاران کلیشه مزخرف جی تی ای ای دیگه...8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or