Rocksmith | PC

Rocksmith

75020644764018055633.jpg

تاريخ انتشار:10/16/12
سازنده:Ubisoft San Francisco
ناشر:UBISOFT
سبك بازي:Music
حجم بازي:6.8Gb
پلتفرم:X360-PS3-PC

Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.6 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
Memory: 4 Gb
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 9800 / ATI Radeon HD 4870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard
Mouse

تصاوير بازي:

آخرین ویرایش:
How to Build a USB Guitar

آقا به این رسیدم ! شاید بشه با یه هک بازی رو با این سازگار کرد ! :|
فکر نکنم خودتم راضی بشی که همچون کارایی با گیتارت بکنی.
یکی از بچه ها میگفت که داشته کابل رو درست میکرده اما نتیجه رو ننوشته. بهش پیغام دادم هنوز جواب نداده.
------------------
زیاد به خودتون امید ندین. 99% آدمای روی کره زمین میگن بدون کابل خود Ubisoft نمیشه.

بازی و تکنولوژیش فوق العادس با یه سری تنظیم گیتارو میتونین از همون ورودی میکروفون به بازی بشناسونین
لذتش اصلیش به اینه که آهنگارو با بالاترین لول یعنی نت های واقعی اون آهنگ بزنین
برای اینکارم باید یه چندوقت گیتار الکتریک حداقل کار کرده باشین
خیلی هم به یادگیری کمک میکنه
کسی Unnatural Selection Muse رو تونسته روی mastery 100 بدون خطا بزنه b-):d

بعد از 10 ساعت تلاش بلاخره این بازی و کرکش رو راه انداختم :d

اولا که فقط در ویستا و 7 اجرا میشه.
ترکیبی که برای من جواب داد، ترکیب زیر بود. اگر از کرک های دیگه استفاده کنید یا ارور MSVCR100.dll میگیرید که من راهی براش پیدا نکردم، یا ارور Stopped working میگیرید که این رو میشه با Run as Administrator رد کرد:
ویندوز 7 + بازی با setup اصلی + کرک TinyISO (که در پوشه ای جدا توی DVD من بود) + Rocksmith No cable DLC fix (که از سایت PirateBay دانلود کردمش. بعد از قرار دادن و اجرا کردنش در فولدر بازی، میتونید ارور مخصوص به کابل رو که در بازی میگرفتید رو رد کنید)
Steamappid باید Read Only بشه. از قسمت Sound در کنترل پنل باید همه ورودی های recording به غیر ورودی کابل گیتار (که با یک تبدیل به Mic Input کامپیوتر میتونید وصل کنید) disable کنید. به قسمت Propeties در ورودی مورد نظر برید و در تب Advanced، گزینه 48000 DVD را انتخاب کنید.
خیلی کارها باید کرد، اگر مشکل داشتید میتونید همینجا مطرح کنید تا من جواب بدم.
--------------------
اما در مورد خود بازی:
اولش که از من خواست تا سیم ها رو کوک کنم. قبل از اجرای هر آهنگ هم check میکنه کوک بودن رو.

سیم ها رو به ترتیب رنگ بندی کرده و برای هر Fret یه ستون جا گذاشته که نت ها درون اون ظاهر می شوند. Fret های شماره گذاری شده مثل 3 و 5 و 7 و 9 و 12 تنها راهنمای شما برای پیدا کردن Fret مورد نظر بازی هست. اعتراف میکنم که سیستم گیج کننده ای داره. هم اینکه مثلا بعضی اوقات تفاوت بین ستون 3 و 4 بسیار ناچیز هست، هم اینکه برخلاف Guitar Hero و Rock Band معلوم نیست که دقیقا کی باید pluck کنی چون صفحه به جای عمودی بودن یه حالت اریب داره (انگار 2 ثانیه قبل یا بعد از رسیدن نت بزنی هم کار میکنه حتی) هم اینکه ایده رنگ گذاری برای گیتار واقعی خیلی احمقانه هست. یه مشکل اساسی دیگه هم اینه که شما نمیتونید همزمان هم به دسته گیتار و هم به مانیتور نگاه کنید، برای همین عوض کردن جای انگشت ها مثلا از fret 12 به Fret 6 یه عذاب درست و حسابی هست. تنها راه حلش هم اینه که هر آهنگ رو انقدر برید که جای نت ها رو حفظ بشید و فقط به صفحه خیر بشید.
راستی این اطلاعات مال Guitar bass بود. خدا به شما گیتاریست های 6 سیمه کمک کنه :))
کسی میدونه کبالشو کجا میفروشن
هیچ جا. شما هم مثل من از کرک استفاده کن تا با 8 تومن رستگار بشی به جای اینکه 300$ پول کابل، 50$ پول بازی و 50$ پول DLC و مقداری هم پول گمرک بدی.

آخرین ویرایش:
بچه ها توی بازی مودی داره که بشه لید و بیس رو دوتاشو همزمان وصل کرد و یه جورایی مولتی پلیر زد؟
بعد قضیه دیگه اینکه لید گیتار که هیچی ولی برای بیس مود مخصوص خودش رو داره دیگه؟؟ و اگه آره بیس 4 استرینگ رو از 5 تشخیص میده یا نه؟
به برند گیتار گیر نمیده که از چه نوعی باشه؟ در مورد سختی بازی هم کسی که نوازنده باشه با توجه به واقعی بودن نت های آهنگ در لول بالا هر آهنگ رو اول چند بار با نت و تب های واقعیش تمرین کنه حله. در مورد بیس که ساز تخصصیم هست مشکلی نیست ولی خدا میدونه سولو های سخت لیدش رو چه افتضاحی میزنم :d

یکی به من کمک کن، این لعنتی من هر تبدیلی براش میگیرم، فایده نداره، مشکل نرم افزاری داره.
وسط آهنگ دیگه صدای گیتار منو تشخیص نمیده و هیچ نتی رو نمیزنه تا آخرش. اما توی قسمت Tuning قبل اجرا، هنوز صداش میاد.
بچه ها توی بازی مودی داره که بشه لید و بیس رو دوتاشو همزمان وصل کرد و یه جورایی مولتی پلیر زد؟
بعد قضیه دیگه اینکه لید گیتار که هیچی ولی برای بیس مود مخصوص خودش رو داره دیگه؟؟ و اگه آره بیس 4 استرینگ رو از 5 تشخیص میده یا نه؟
به برند گیتار گیر نمیده که از چه نوعی باشه؟ در مورد سختی بازی هم کسی که نوازنده باشه با توجه به واقعی بودن نت های آهنگ در لول بالا هر آهنگ رو اول چند بار با نت و تب های واقعیش تمرین کنه حله. در مورد بیس که ساز تخصصیم هست مشکلی نیست ولی خدا میدونه سولو های سخت لیدش رو چه افتضاحی میزنم :d
بازی یه Multiplayer داره که باید بازی اوریجینال رو خریده باشی. (مجموعا با کابلش 400$ درمیاد) آخرش هم فقط میتونی یه ساز رو ورداری و بری با گیتار یا بیس های دیگه بازی کنی.
اما کلا نمی ارزه دیگه. هم اینکه عملا برای یار پیدا کردن باید شبها بازی کنی، که حسابی دردسره. قیمتش از یه طرف و ساخت UBI بودنش از طرف دیگه، قشنگ پشیمونت میکنه.
------------
همون اول بازی ازت میپرسه که بیس هستی یا گیتار. باز اگر بیس رو انتخاب کنی 2-3 تا سوال دیگه میکنه، مثلا نوع کوک های سازت چه شکلیه، بیس اصلی داری یا داری با گیتار بیس میزنی (4 سیم اول گیتار رو بیس حساب میکنه در اون صورت) اما فکر نکنم چیزی برای 5 سیمه یا 6 سیمه ها تعبیه شده باشه. (اینو راحت میتونی سرچ کنی)
برند مهم نیست. هر کوفتی باشه، فقط بیس یا گیتار باشه :d
واقعا difficulty آشغالی داره :d فرض کن برای من که skill معمولی دارم، هیچ وقت نمیتونم درجه سختی معمولی رو تکرار کنم.
ببین اینطوریه که اگر مثلا قسمت اول آهنگ رو روی Low عالی بزنی، دفعه بعدی اونو میبره رو Medium. باز بهتر بزنی میره روی High. برعکسشم هست، اگر خوب نزنی یه قسمت دیگه از آهنگو، درجه سختی رو نگه میداره. اگرم بخوای دستی براش درجه سختی بزاری، یا low میتونی بزاری یا High، میانه نداره.
مثلا اول آهنگ پدرتو درمیاره، بعد 4 تا نت پرت و پلا میاد (چون خوب نزده بودی)، دوباره پدرتو درمیاره و ...

یه بدبختی دیگه هم داریم اونم اینه که یا چشت باید به دسته باشه یا به مانیتور :d فکر نکن بری تب واقعیش رو بگیری، میتونی چشم بسته بزنی، پرت و پلا ممکنه بیاد اون وسط.
-----
در آخر، ID یاهو منو ادد کن در تماس باشیم در مورد گیتار بیس. :d

من اصلا هر جا توی شیراز گشتم بازی گیرم نیومد:((
فکر کنم با این مشکلاتی هم که آقا امیر در مورد کابل گفت باید بی خیالش بشم.:-s
امیر آیدیتو اد میکنم:d

یکی به من کمک کن، این لعنتی من هر تبدیلی براش میگیرم، فایده نداره، مشکل نرم افزاری داره.
وسط آهنگ دیگه صدای گیتار منو تشخیص نمیده و هیچ نتی رو نمیزنه تا آخرش. اما توی قسمت Tuning قبل اجرا، هنوز صداش میاد.

شاید از کرکته ! گشتی ببینی کرک بهتر چی هست ؟

retsamfo

منم خودم شیرازم ، به یکی سپردم برام بازی رو گیر بیاره . بیا تو پروفایلم تا بهت بگم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or