Dinosaur
Loyal Member
یه نگاه به لیست آهنگای RB3 کردم , رسمآ نصف آهنگا رو قبلآ توی نسخه های مختلف GH زدیم !
جالبه من هرکدوم از نسخه های GH رو حداقل 3,4 باری کامل زدم (بگذریم که GH 2,3 رو شاید هر آهنگش به 30 بار هم رسیده باشه
) ولی RB2 , Lego RB رو به خاطر این مکانیزم مسخرش یه بار هم تموم نکردم ! اول که باید خود آهنگ رو بزنی , بعد جلوت یه لیست میندازه که مجبوری دوباره همون آهنگ قبلی رو توش تکرار کنی ! دوباره یه کم جلوتر باید همون آهنگ رو برای بار سوم و چهارم و ... بزنی !
کلا برای این جور بازیها باید بی خیال امتیاز بشیم ! منتقدها اکثرآ از آهنگهای عامه پسند بیشتر خوششون میاد و RB هم پُر از این جور آهنگا هست !
این یکی هم مثل قبلی ها باید هر آهنگ رو 60 بار بزنیم تا به آهنگای جدید برسیم ؟!فقط این رو بگم اگه این pro mode رو نمی داد ، بالای 5 نمی گرفت یا این طور بگم ، در مقابل guitar hero wor هیچ شانسی نداشت !!!
جالبه من هرکدوم از نسخه های GH رو حداقل 3,4 باری کامل زدم (بگذریم که GH 2,3 رو شاید هر آهنگش به 30 بار هم رسیده باشه
کلا برای این جور بازیها باید بی خیال امتیاز بشیم ! منتقدها اکثرآ از آهنگهای عامه پسند بیشتر خوششون میاد و RB هم پُر از این جور آهنگا هست !

..گیتار هیرو متالیکا رو خریدم یه چند باری با میکروفونش بازی کردم این سری گذاشتمش به محض اینکه میرم تو منوی انتخاب اهنگ یهو میپره منوی اول بازی و باید مشخصات از اول بهش بدم هی همینطور این پروسه تکرار میشه نمیتونم دیگه همون میکروفونیشم بازی کنم