من مطمئن نیستم که همه Electronic Drum ها را بشه وصل کرد ولی Ion یه درام کیت مخصوص برای Rock Band تولید کرده که کاملا مثل Electronic Drum های واقعی هست که می تونین به Xbox وصلش کنید, قیمتش هم حدود 300 دلار هست. اینم بگم که این درام با Guitar Hero: World Tour هم کار می کنه ولی باید اول یه patch مجانی را نصب کنید!دوستان میخام Electronic Drum به Rock Band وصل کنم Drum خود راک بند با یک حرکت جلف از بین رفت !
داخل Youtube هم خیلی ها دیدم مدل SD5K وصل کردن به Rock Band ممنون میشم دوستان کمی راهنماییم کنید .
درام RockBand که یدونه خرد شده دارم .یکم تو اینترنت search کردم و به نظر میاد که امکانش هست که یک E-Drum واقعی را به Rock Band وصل کرد ولی اصلا کار ساده و در حد وصل کردن چند تا سیم نیست!
در ضمن برای این کار به درام خود Rock Band , یه E-Drum و یه سری چیزای دیگه که طبق سایت زیر تقریبا 100 دلار خرجشونه نیاز دارین:
http://www.rkuo.com/blogs/rkuo_blog/pages/Using-an-electronic-drum-set-with-Rock-Band.aspx

گیتار رو چند میدی ؟ چند بار باهاش بازی شده ؟
خیر با دسته نمیشه هیچکدومببخشید Rock Band 2 رو نمیشه بدون گیتار بازی کرد؟
گیتار هیرو چطور؟اون رو میشه با دسته بازی کرد؟
فکر کنم اومده.یا j اومده یا free فکر کنم/من نمیدونم چطور این بازی باسه ریجن j نیومده .کسی خبر دا ره چرا واقا؟؟؟؟