Rock Band 2

دوستان میخام Electronic Drum به Rock Band وصل کنم Drum خود راک بند با یک حرکت جلف از بین رفت !
داخل Youtube هم خیلی ها دیدم مدل SD5K وصل کردن به Rock Band ممنون میشم دوستان کمی راهنماییم کنید .

دوستان میخام Electronic Drum به Rock Band وصل کنم Drum خود راک بند با یک حرکت جلف از بین رفت !
داخل Youtube هم خیلی ها دیدم مدل SD5K وصل کردن به Rock Band ممنون میشم دوستان کمی راهنماییم کنید .
من مطمئن نیستم که همه Electronic Drum ها را بشه وصل کرد ولی Ion یه درام کیت مخصوص برای Rock Band تولید کرده که کاملا مثل Electronic Drum های واقعی هست که می تونین به Xbox وصلش کنید, قیمتش هم حدود 300 دلار هست. اینم بگم که این درام با Guitar Hero: World Tour هم کار می کنه ولی باید اول یه patch مجانی را نصب کنید!

البته این درام به تنهایی و بدون Xbox کارایی نداره ولی اگه یه Drum Brain Module یا "ماژول مغز درام" براش بخرین می تونین به عنوان یک Electronic Drum واقعی ازش استفاده کنید! البته قیمیت این ماژول هم اگه اشتباه نکنم باید طرفای 300 دلار باشه, یعنی در کل 600 دلار!

یکم تو اینترنت search کردم و به نظر میاد که امکانش هست که یک E-Drum واقعی را به Rock Band وصل کرد ولی اصلا کار ساده و در حد وصل کردن چند تا سیم نیست!

در ضمن برای این کار به درام خود Rock Band , یه E-Drum و یه سری چیزای دیگه که طبق سایت زیر تقریبا 100 دلار خرجشونه نیاز دارین:

http://www.rkuo.com/blogs/rkuo_blog/pages/Using-an-electronic-drum-set-with-Rock-Band.aspx

یکم تو اینترنت search کردم و به نظر میاد که امکانش هست که یک E-Drum واقعی را به Rock Band وصل کرد ولی اصلا کار ساده و در حد وصل کردن چند تا سیم نیست!

در ضمن برای این کار به درام خود Rock Band , یه E-Drum و یه سری چیزای دیگه که طبق سایت زیر تقریبا 100 دلار خرجشونه نیاز دارین:

http://www.rkuo.com/blogs/rkuo_blog/pages/Using-an-electronic-drum-set-with-Rock-Band.aspx
درام RockBand که یدونه خرد شده دارم .
این چند روز هم سرچ کردم مثل اینکه به برد درام راک بند باید یک سویچ وصل کنید که این سویچ بین Electronic Drum و برد درام راک بند قرار میگیره فعلا دارم روش کار میکنم ببینم به کجا میرسم !

اگر پست پاک میشه، نیازی به نقل قولش هم نیست..

-------------------

تو این چندوقت که راکبند رو داشتم، هنوز با گیتارش راحت نشدم، به نظرم گیتار بازی گیتار هیرو بهتره
اما درامز راک بند، تو بازی خودش فوق العاده هست،
با درامز راک بند، تو world tour خیلی سخته زدنش
اصلا در کل ، به نظر من مدل اومدن نت ها و گیم پلی راک بند خیلی بهتره

من نمیدونم چطور این بازی باسه ریجن j نیومده .کسی خبر دا ره چرا واقا؟؟؟؟
فکر کنم اومده.یا j اومده یا free فکر کنم/
اینجا تو کلوپ یکی گرفته بود گذاشته بود و بازی بالا هم اومد.بیچاره نمیدونس با گیتاره.:)کلی ذوق کرده بود:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or