Multi Platform RoboCop: Rogue City

EGS_RoboCopRogueCity_Teyon_S1_2560x1440-0e2b89ec6e73db0690475fc02db38a50.jpg

سازنده: Teyon
ناشر: Nacon
سبک: شوتر اول شخص, RPG
پلتفرم: PC, Switch, PS5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: 2 نوامبر 2023

"زنده یا مرده, تو بامن میای!"
پس از گذشت سالها, روبوکاپ با Auto-9 محبوب خود به خیابان های شهر Detriot بازگشته تا آن را از جرم و جنایت و فساد کورپوریشن ها پاکسازی کند.
RoboCop: Rogue City عنوانی به سبک شوتر اول شخص با المان های آر پی جی است که توسط Teyon, سازنده های عنوان معمولی اما محبوب Terminator: Resistance توسعه سافته است.

اطلاعات:

"شما این قدرت را دارید که چگونه ماموریت را به روش خود پیش ببرید, اما با گسترش داستان باید با احتیاط پیش بروید چرا که فساد و طمع هیچ محدودیتی نمی شناسد."

1. پیتر ولر, بازیگر فیلم های روبوکاپ به ایفای این نقش بازگشته.
2.داستان بازی بین قسمت دوم و سوم سری فیلم بوده و تیم توسعه قول داده تا جواب هایی که بینندگان قسمت دوم دباره شخصیت الکس مورفی نگرفتند را در این بازی دریافت کنند.
3. بازی بین 20 تا 30 ساعت گیم پلی با پایان های مختلف خواهد داشت.
4. المان های آر پی جی بازی شامل سیستم دیالوگ و آپگریدهایی برای روبوکاپ خواهد بود.
5. انتخاب دیالوگ ها برروی داستان و شرنوشت شخصیت ها تاثیر گذار خواهد بود.
6. بازی شامل محیطی جهان باز شده که ماموریت های فرعی در این محیط وجود دارد.

آخرین ویرایش:
مشکل اینه که بعضی از گیمرها به بازی فرصت نمیدن.
نمیدونم از یه بازی با تم روبوکاپ چه انتظاری دارن؟

پیشنهادم اینه که بشینین فیلم اول و دوم رو دوباره ببینین و بعد بازی رو شروع کنین.
برای من بازی با اینکه AA با داستان نه چندان قوی و پایانی آبکی طور بود ولی باهاش عشق کردم.
این بازی رو انگاری خود فن ها برای فن های فیلمها ساختن.
کاری که Teyon درش استاده.

با احترام به نوشته شما که منطقی هم هست نمیدونم چرا تو بازیسنتر خیلیا چیزی به اسم اختلاف سلیغه رو باورندارن.به هر حال هر کسی قرمه سبزی دوست نداره. :D من حتی تو پستمم گفتم که خوشبحال کسایی که تونستن لذت ببرن خوب بازی بیشتر دارن برای بازی.:Dولی به شخصه انقدر گیم تجربه کردم این که یه سلاح برداری بری جلو اتک بدی اصلا من رو ارضا نمیکنه.حتی تو بازی های sword play هم جوری شدم که اگه چندتا stance و parry و deflect نباشه و فقط ازم بخواد یا علی بگم برم جلو فقط یه دکمه رو فشار بدم اصلا لذتی نمیبرم.این که میگید بخاطر نوستالوژی گیم پلی معمولی هم تحمل کردید هم برای من نوستالوژی عاملی نیست که به تنهایی انگیزه ای بده یه بازی که لذت نداره برام رو تموم کنم.بازم میگم خوشا بحال کسایی که لذت میبرن.
داش پلیس اهنی با بازی های دیگه واقعا فرق داره .... به خدا فرق داره ....:D
از زمان فیلم ها در طی این ۳ ۴ دهه واقعا بازی ای که درخور پلیس اهنی باشه توی هیچ نسلی نداشتیم ....
باور کن همه میدونن گیم پلی تکراری میشه .... ولی لامصب کنترل یه سرباز توی کالاف و بتلفیلد رو که دست نگرفتی... :D پلیس اهنی هست ناسلامتی .... قهرمان کودکی مون هست
شنیدن صدای پیتر ولر
AUTO 9 که خودش و ارتقاهاش دنیایی بود توی بازی .... خدایی توی کودکی دوست نداشتی تفنگ پلیس اهنی دستت بگیری؟
اصلا اون صدای شلیک ....
بلند کردن و مشت زدنش به ملت یا هدشات .... اون صدای قدم زدن هاش
...
حالا به همه اینا کات سین های با کیفیت - لوئیس و اداره پلیس و صندلی مخصوص پلیس اهنی رو هم اضافه کن اصلا با دیدن ED209 به وجد نیومدی؟....
برای من یکی همین پلی اهنی با گیم پلی تکراری >>>> تمام کالاف و بتلفید های چند سال اخیر ....
مبارزه با ED209 و ROBOCOP 2 ....
همه میدونن بازی نقص داره
انیمیشن هاش ضعیفه....
چهره ها و مدل ها ضعیفه ....
گیم‌پلی تکراری هست ... باس ها کم هستن و حداقل من انتظار داشتم مبارزه با باس آخر مثل فیلم توی محیط شهر اتفاق بیفته و یه آشوب همه جانبه باشه ‌‌.....ولی بازی رو یه استودیو کوچک و مستقل ساخته ....
باور کن همین هم که ساختن من یکی ۳ بار تمومش کردم با اسکیل پوینت های کامل ... ولی سایبرپانک رو حتی تا نصفه نتونستم تحمل کنم ...یا اساسین کرید ها یا امثال الدن رینگ و حداقل ۹۰ درصد بازی های نسل ۹ رو ...
ولی قضیه روبوکاپ واقعا فرق داره ... این لامصب فقط به عشق طرفدارا ساخته شده ...

پیشنهادم اینه که بشینین فیلم اول و دوم رو دوباره ببینین و بعد بازی رو شروع کنین.
برای من بازی با اینکه AA با داستان نه چندان قوی و پایانی آبکی طور بود ولی باهاش عشق کردم.
RetroMoviesDB_1080p_۲۰۲۵۰۴۲۲_۱۶۵۴۴۱ Video To Gif e61f7575.gif

لینک دانلود فیلم هاشو داری بفرستی؟ ممنون

• Like
Reactions: Love Console
بدون سانسور ببینی من یادمه توی شماره دوم یه خانوم بود با اینکه دامن خیلی بلندی داشت با چند نفر زور گیر طور داشت سروکله میزد روبوکاپ میاد و تیر میزنه از دامن خانوم رد میشو و دامنش سوراخ میشه میخوره به یکی از زورگیر ها .من این فیلمو اون زمان با زیرنویس دیده بودم ولی این قسمتو هم این بندگان از خدا بی خبر حتی سانسور کرده بودند 😑😐

حقیقتش نه ، منم باید گوگل کنم که پیدا کنم.
اما قطعا سایتهایی هستن که رایگان گذاشته باشن.

نگران سانسورش نباش کلا چیز خاصی نداره.
فقط هم نسخه اول و دوم رو ببین ، باقیش زبالست.

RoboCop: Rogue City
بازی رو تموم و پلت کردم
و بسیار لذت بردم، بازی معلومه با عشق ساخته شده، اینو یه استدیوی بازی سازی نساخته، یه استدیوی طرفدار پلیس آهنی ساخته
به عنوان یه گیمر معمولی بازی خوبی هست ولی به عنوان یه طرفدار پلیس آهنی بازی عاشقانه هست

+ گرافیک بازی بسیار عالیه
+ بازسازی وفادارانه فضای نوستالژیک فیلمهای دهه ۸۰ ( بهترین ویژگی بازی بود برام)
+ گیمپلی بازی عالیه ( سیستم حرکت و شوتینگ با همه ی اول شخص ها فرق داره )
+ طراحی مراحل و مپ ها عالیه ( مپ ها جمع و جور هستن، حتی اون محیط شهری هم بزرگ نیست و کاملا عالیه)
+ نوستالژیک خالص ( اگه فن robocop باشین، از لحظه به لحظه بازی لذت می‌بریم و عشق میکنین
+ کامل حس یه پلیس آهنی و سوپر سولجر رو داشت ( فقط تو دووم و این بازی این حس شکست ناپذیری رو داشتم)
+ بازی کوتاهه و تا میخواد تکراری بشه تموم میشه برام کل بازی تا پلت کردن ۱۵ ساعت طول کشید
- برام دو بار بازی به شدت افت فریم پیدا کرد در حد 10 فریم و تا چند دقیقه ادامه داشت و هر دو بار، با ریست چکپوینت کردن درست شد و همون بخش ها بدون افت فریم سپری شد ( باگ بود یا چی نمی‌دونم)
- نکته منفی دیگه این بود که از هیچ سکو یا چیزی نمیشد بالا رفت، جامپ هم نداشت ، یعنی برا رفتن رو یه سکوی نیم متری باید حتما از رو پله ها می‌رفتی بالا و نمیشد از هر جایی رفت ( به خاطر ماهیت پلیس آهنی ایراد نیست، ولی آنقدر تو بازی های اول شخص یه چیز پیش پا افتادست که ، اذیت کننده بود برام)
- لاکپشتی راه رفتن مورفی ( البته بعد باز کردن اسکیل dash خیلی اوضاع خوب میشد)
نمره بخوام بدم به عنوان یه بازی ویدئویی 8/10
ولی به عنوان یه فن پلیس آهنی که قهرمان بچگیمون بود 10/10

حقیقتش نه ، منم باید گوگل کنم که پیدا کنم.
اما قطعا سایتهایی هستن که رایگان گذاشته باشن.

نگران سانسورش نباش کلا چیز خاصی نداره.
فقط هم نسخه اول و دوم رو ببین ، باقیش زبالست.
سه هم بنظرم خوب بود آقای ماکان

• Like
Reactions: Love Console
به نظرم آدم باید بدونه از بازی چه انتظاری داشته باشه. روبوکاپ قرار نبود شق‌القمر کنه. مهمترین وظیفش این بود که حس و حال فیلم رو بیاره در قالب بازی که کاملا موفق هم بودن. بازی ایرادای ریز و درشت کم نداره اما در نهایت خیلی حال خوب کن و فان بود.

بدون سانسور ببینی من یادمه توی شماره دوم یه خانوم بود با اینکه دامن خیلی بلندی داشت با چند نفر زور گیر طور داشت سروکله میزد روبوکاپ میاد و تیر میزنه از دامن خانوم رد میشو و دامنش سوراخ میشه میخوره به یکی از زورگیر ها .من این فیلمو اون زمان با زیرنویس دیده بودم ولی این قسمتو هم این بندگان از خدا بی خبر حتی سانسور کرده بودند 😑😐
داش این نسخه اول بود ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or