Multi Platform RoboCop: Rogue City

EGS_RoboCopRogueCity_Teyon_S1_2560x1440-0e2b89ec6e73db0690475fc02db38a50.jpg

سازنده: Teyon
ناشر: Nacon
سبک: شوتر اول شخص, RPG
پلتفرم: PC, Switch, PS5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: 2 نوامبر 2023

"زنده یا مرده, تو بامن میای!"
پس از گذشت سالها, روبوکاپ با Auto-9 محبوب خود به خیابان های شهر Detriot بازگشته تا آن را از جرم و جنایت و فساد کورپوریشن ها پاکسازی کند.
RoboCop: Rogue City عنوانی به سبک شوتر اول شخص با المان های آر پی جی است که توسط Teyon, سازنده های عنوان معمولی اما محبوب Terminator: Resistance توسعه سافته است.

اطلاعات:

"شما این قدرت را دارید که چگونه ماموریت را به روش خود پیش ببرید, اما با گسترش داستان باید با احتیاط پیش بروید چرا که فساد و طمع هیچ محدودیتی نمی شناسد."

1. پیتر ولر, بازیگر فیلم های روبوکاپ به ایفای این نقش بازگشته.
2.داستان بازی بین قسمت دوم و سوم سری فیلم بوده و تیم توسعه قول داده تا جواب هایی که بینندگان قسمت دوم دباره شخصیت الکس مورفی نگرفتند را در این بازی دریافت کنند.
3. بازی بین 20 تا 30 ساعت گیم پلی با پایان های مختلف خواهد داشت.
4. المان های آر پی جی بازی شامل سیستم دیالوگ و آپگریدهایی برای روبوکاپ خواهد بود.
5. انتخاب دیالوگ ها برروی داستان و شرنوشت شخصیت ها تاثیر گذار خواهد بود.
6. بازی شامل محیطی جهان باز شده که ماموریت های فرعی در این محیط وجود دارد.

آخرین ویرایش:
خبری از اومدن بازی‌ روی گیم پس نیست؟ خیلی تخفیف خوبی روی استیم خورده نخریم فرداش بره روی گیم پس :دی
به پلاس که اومد.
احتمال اینکه به گیم پس هم بیاد حتما وجود داره.
اگه تا حالا نخریدی به نظرم کمی صبر کن.

خبری از اومدن بازی‌ روی گیم پس نیست؟ خیلی تخفیف خوبی روی استیم خورده نخریم فرداش بره روی گیم پس :دی
حقیقتش من تاپیک رو دیدم نظر بقیه رو خوندم از تعجب شاخ در آوردم درسته خودمم دهه ۶۰ هستم و حتی بهترین فیلمی دیدم ربوکاپ دو بود ولی این بازی خیلی یکنواخت و تکراری هست نمراتش هم پایین هست موندم برای چی اینقدر تعریف میکنن از این بازی 😅 بازی کامل نسل هفتمی هست سر نوستالژیک فروخته و همینجور قبلا گفتم حتی نتونستن تعقیب گریز با ماشین که توی سری فیلم ها کم نداشت بچپونن توی بازیشون اینقدر تکراری نباشه .من خودم اکانت ظرفیتیشو ۳۸۰ خریدم ۲۷۰ فروختم ولی بنظرم صبر کن شاید اومد هرچند کم پیش اومده بازی ای اومده روی پلاس بعد اومده باشه گیم پس (شایدم من نمیدونم )

• Like
Reactions: AM!R and Isildur
حقیقتش من تاپیک رو دیدم نظر بقیه رو خوندم از تعجب شاخ در آوردم درسته خودمم دهه ۶۰ هستم و حتی بهترین فیلمی دیدم ربوکاپ دو بود ولی این بازی خیلی یکنواخت و تکراری هست نمراتش هم پایین هست موندم برای چی اینقدر تعریف میکنن از این بازی 😅 بازی کامل نسل هفتمی هست سر نوستالژیک فروخته و همینجور قبلا گفتم حتی نتونستن تعقیب گریز با ماشین که توی سری فیلم ها کم نداشت بچپونن توی بازیشون اینقدر تکراری نباشه .من خودم اکانت ظرفیتیشو ۳۸۰ خریدم ۲۷۰ فروختم ولی بنظرم صبر کن شاید اومد هرچند کم پیش اومده بازی ای اومده روی پلاس بعد اومده باشه گیم پس (شایدم من نمیدونم )
دقیقا منم حس شمارو دارم.بخاطر تعریف ها سه بار بازی رو نصب کردم ولی جذبش نشدم با این که بچگی عشق RoboCup داشتم.این که یه اسلحه برداریم هی اتاق هارو پاک سازی کنی ذره ای دوپامین برای من نداره.

دقیقا منم حس شمارو دارم.بخاطر تعریف ها سه بار بازی رو نصب کردم ولی جذبش نشدم با این که بچگی عشق RoboCup داشتم.این که یه اسلحه برداریم هی اتاق هارو پاک سازی کنی ذره ای دوپامین برای من نداره.
بازی کامل یکنواخت و تکراری هست .اون نوستالژیک مال ده دقیقه اول بازیه بعد باید گیم پلی جذبت کنه هی تیر بزنی و با یک شیوه بکشی چه لذتی داره .راستی یادم رفت بگم یه قسمت هست اینقدر افت فریم داره که فریم ها رو میشه شمرد من شیش ماه پیش بازی کردم اپدیت ندادن حتی این قسمتو درست کنن .

• Like
Reactions: Rohshen
بازی کامل یکنواخت و تکراری هست .اون نوستالژیک مال ده دقیقه اول بازیه بعد باید گیم پلی جذبت کنه هی تیر بزنی و با یک شیوه بکشی چه لذتی داره .راستی یادم رفت بگم یه قسمت هست اینقدر افت فریم داره که فریم ها رو میشه شمرد من شیش ماه پیش بازی کردم اپدیت ندادن حتی این قسمتو درست کنن .
بعضی از آدما قابلیت لذت بردن از گیم های ساده رو دارن که بهشون حسودی هم میشه چون اینطوری راحت تر از هر گیمی لذت میبرن.ولی واقعا راه رفتن و تیر زدن اصلا هیچی درونم تکون نمیده.حق داری.

بعضی از آدما قابلیت لذت بردن از گیم های ساده رو دارن که بهشون حسودی هم میشه چون اینطوری راحت تر از هر گیمی لذت میبرن.ولی واقعا راه رفتن و تیر زدن اصلا هیچی درونم تکون نمیده.حق داری.
والا شاید هم جووی در مورد یک بازی درست میشه همه میان تعریف و به به چه چه میکنن طرف ممکنه بگه زشته من تعریف نکنم یا برعکس .والا من همیشه سعی کردم همه جا چه توی نت چه توی واقعیت خودم باشم .حالا کسی از بازی لذت برده نوش جونش من حقیقتا همش دنبال تموم کردنش بودم از بس یکنواخت و نسل هفتمی بود .فک کنن ۸ یا ۶ ساعته هم تموم کردم . میدونی هرچند بازی سلیقه ای هم هست یک سری ممکنه حال کنن .ولی من بخوام با یک بازی نوستالژیک باشه صرفا حال کنم نه. کلا از بازیهای یکنواختی و copy paste طوری یوبی سافتی هم مشکل دارم از راک استار هم برای این خوشم میاد هم کیفیت بازیشون خیلی بالاست هم تنوع زیادی بازیشون داره اصلا یکنواخت نمیشه همین باعث شده واقعا برای بازیهاش هایپ باشم

• Like
Reactions: AM!R and Rohshen
داش پلیس اهنی با بازی های دیگه واقعا فرق داره .... به خدا فرق داره ....:D
از زمان فیلم ها در طی این ۳ ۴ دهه واقعا بازی ای که درخور پلیس اهنی باشه توی هیچ نسلی نداشتیم ....
باور کن همه میدونن گیم پلی تکراری میشه .... ولی لامصب کنترل یه سرباز توی کالاف و بتلفیلد رو که دست نگرفتی... :D پلیس اهنی هست ناسلامتی .... قهرمان کودکی مون هست
شنیدن صدای پیتر ولر
AUTO 9 که خودش و ارتقاهاش دنیایی بود توی بازی .... خدایی توی کودکی دوست نداشتی تفنگ پلیس اهنی دستت بگیری؟
اصلا اون صدای شلیک ....
بلند کردن و مشت زدنش به ملت یا هدشات .... اون صدای قدم زدن هاش
...
حالا به همه اینا کات سین های با کیفیت - لوئیس و اداره پلیس و صندلی مخصوص پلیس اهنی رو هم اضافه کن اصلا با دیدن ED209 به وجد نیومدی؟....
برای من یکی همین پلی اهنی با گیم پلی تکراری >>>> تمام کالاف و بتلفید های چند سال اخیر ....
مبارزه با ED209 و ROBOCOP 2 ....
همه میدونن بازی نقص داره
انیمیشن هاش ضعیفه....
چهره ها و مدل ها ضعیفه ....
گیم‌پلی تکراری هست ... باس ها کم هستن و حداقل من انتظار داشتم مبارزه با باس آخر مثل فیلم توی محیط شهر اتفاق بیفته و یه آشوب همه جانبه باشه ‌‌.....ولی بازی رو یه استودیو کوچک و مستقل ساخته ....
باور کن همین هم که ساختن من یکی ۳ بار تمومش کردم با اسکیل پوینت های کامل ... ولی سایبرپانک رو حتی تا نصفه نتونستم تحمل کنم ...یا اساسین کرید ها یا امثال الدن رینگ و حداقل ۹۰ درصد بازی های نسل ۹ رو ...
ولی قضیه روبوکاپ واقعا فرق داره ... این لامصب فقط به عشق طرفدارا ساخته شده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or