Rising بر روی PC؟ امکان دارد!

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
20676045389132853936.jpg

شکی نیست که تصویر اصلی و اولیه Metal Gear Rising Revengeance بسیار پر زرق و برق به نظر می رسید. بله، این عنوان هم اکنون یک بازی Hack n Slash به حساب می آید، چیزی شبیه به Bayonetta و جذابیت اولیه خود را از دست داده است.
اما عالی خواهد بود که بتوان این عنوان را بر روی PC بازی کرد، نه؟ خب به نظر می سد Kojima Productions ممکن است است عنوان را بعد از عرضه نسخه کنسولی بر روی این پلتفرم دوست داشتی عرضه کند یا در واقع چیزی که آقای Yuji Korekado از Kojima Productions به Eurogamer گفته است.
وقتی که از او در مورد کور سوی امیدی به عرضه این عنوان بر روی PC سوال شد، Korekado در جواب گفت که آن ها این گزینه را بعد از عرضه نسخه کنسولی بر روی میز خواهند داشت:
حقیقتا، ما هم اکنون در حال تلاش برای کامل کردن این عنوان بر روی X360 و PS3 هستیم. ما در مورد ساخت این نسخه بعد از تکمیل نسخه کنسولی آن مشورت خواهیم کرد.
Korekado پس از این سوالی از Eurogamer در مورد اینکه آیا گیمر های اروپایی خواستار نسخه PC این عنوان هستند یا نه، پرسید:
یک سوال که از جانب ما مطرح است این است که بازیکنان زیادی، خصوصا در اروپا، خواستار نسخه PC این عنوان هستند. آیا واقعا چنین تقاضایی در بازار اروپا وجود دارد؟
و در جواب، Eurogamer قاطعانه گفت بله. عناوین زیادی هستند که بر روی پلتفرم دیجیتالی چون Steam به خوبی فروش می کنند.
و در نهایت Korekado گفت:
با در نظر گرفتن این، ما نیز سعی می کنیم که به این مورد توجه داشته باشیم.
همانجور که حدس زدید، نسخه PC به این زودی ها در دستور کار نخواهد بود اما همچنان امیدی وجود دارد. فقط امیدوار باشیم که تیمی که قرار است این عنوان را بر روی PC پورت کنند، با این پلتفرم آشنا باشند و یک پورت عالی و قابل توجه عرضه کنند.

Eurogamer
DSOgaming

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم دوستان دقیقا مشکل چیه که این بازیا برا PC بیان؟ :دی

خب باز اومدنشون بهتر از نیومدنه که. حداقل 4 نفر که کنسول ندارن و از این بازیا خوششون میاد میتونن بازیش کنن. اونایی که نمیخوان بازم قضیه همون "خنجر که زیر گلوت نذاشتن"ــه دیگه :دی
حالا یا طرف میتونه با موس و کیبرد بازی کنه یا نمیتونه میره 5 تومن میده یه گیم پد میخره :دی یا اگه خیلی حال کرد همونطوری که میره 300 تومن پول موس و کیبرد و هدست گیم میده 50-60 تومن هم پول یه گیم پد درست حسابی میده.
من همین الان دارم با کنترلر PS3 دارک سایدرز 2 رو PC بازی میکنم عین هلو :دی از هر بازی مولتی پلتفرمی هم که برا PC عرضه بشه استقبال میکنم حتی اگه خودم از اون بازی خوشم نیاد.

من هم از اون دسته pc بازهایی هستم که نه از بازی سبک استراتژی خوشم میاد.

اصلا با کیبورد و موس نمیتونم بازی کنم.برای همین یه دسته سیم دار 360 گرفتم مخصوص بازی روی pc .

تمام سبکها هم باید برای pc بیاد.حتی بازیهایی مثل wwe و ufc
چرا؟

چون:
pc خیلی بهتر بازیها رو اجرا میکنه فریم و رزلوشن خیلی بالاتره .گرافیک بالاتر .سرعت load بازی بسیار کمتره.

کپی خورش حرف نداره:d این موضوع مخصوصا برای نسل بعد مهمه که برای هر بازی مجبور نشید صد وخورده ایی هزار تومن پول بازی بدید.خیلی از بازی خوشتون اومد برید از استیم پول بازی رو بدید برای تشکر که خیلی کمتر از خرید دیسک براتون می افته و دلال بازی هم دیگه در کار نیست.

سخت افزار براحتی میتونید اپگرید کنید.برای گرافیک بالاتر و فریم بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or