Risen 3: Titan Lords | PC

بار دیگر شماره جدید از سری بازی نسبتا موفق Risen معرفی شد و این بار Risen 3: Titan Lords نام دارد. عنوانی ARPG که دارای محیطی Open World و تمی قرون وسطایی خواهد بود. سازنده بازی همچنان Piranha Bytes و ناشرش Deep Silver خواهد بود. اطلاعات تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Deep Silver[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Piranha Bytes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Risen 3: Titan Lords[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] منتشر شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
زرشک ، من فکر میکردم تاپیک نداره :))
از ویدیوهایی که توی یو تیوب دیدم وضعیت بازی خیلی بد نیست
محیط هم خوشگل شده
اما دانلودش نمیکنم .
اگر کسی بازی کرد و خوب بود بگه ماهم بازی کنیم

گرافیک، گیمپلی، انیمیشن ها، طراحی دشمنان و شخصیت ها از فاجعه گذشته و در حد یه جنایت انسانیه ... طریقه مبارزات و طراحی دشمنان اولیه بازی روی کشتی اینقدر بد بود که به شعور گیمری من تو سال 2014 توهین کرد . افتضاحیه که دومی نداره . طرفشم نرین.

وقتی بازی رو اجرا کردم همینجوری هنگ کرده بودم که این چیه اینا ساختند!!!!
من شماره اول رو تموم کردم . اون زمان بازیه قابل قبولی بود هرچند یه سری مشکلات داشت ولی این بازی واقعا برام قابل تحمل نبود ( خیلی ضعیف بود)

من بار اولمه سری رایزن بازی میکنم.از گرافیک و انیمشن جرکات که کلا میگذرم...صداگذاری شخصیت اصلی فاحعس:d ولی بقیه خوبن.موزیک بازی خوبه،گیم پلی و مبارزات بعد از 3-4 ساعت خسته کننده میشه و بعد از یه مدت هم اونقدر قوی میشید که همه جلوتون سوسک میشن.ولی بازی یه حس ادونچر و ماجراجویی فوق العاده خفنی داره که من تو اسکایریم هم ای حسو نداشتم:d!من همه کوئست ها رو ول کردم دارم تو محیط بازی میچرخم اتا اشغال جمع می کنم.:d
همون 7 بسشه.

من بار اولمه سری رایزن بازی میکنم.از گرافیک و انیمشن جرکات که کلا میگذرم...صداگذاری شخصیت اصلی فاحعس:d ولی بقیه خوبن.موزیک بازی خوبه،گیم پلی و مبارزات بعد از 3-4 ساعت خسته کننده میشه و بعد از یه مدت هم اونقدر قوی میشید که همه جلوتون سوسک میشن.ولی بازی یه حس ادونچر و ماجراجویی فوق العاده خفنی داره که من تو اسکایریم هم ای حسو نداشتم:d!من همه کوئست ها رو ول کردم دارم تو محیط بازی میچرخم اتا اشغال جمع می کنم.:d
همون 7 بسشه.

تا قبل خوندن این یه تیکه فکر میکردم فقط من این مدلیم :دی

خب منم امروز بازی رو نصب و یکی دو ساعتی بازی کردم و باید بگم همه چیزش تقریبا همونی هست که انتظار می رفت! یک بازی کاملا متوسط!:d
گرافیک در بالاترین تنظیمات خیلی زیباست هر چند که از لحاظ فنی آنچنان تعریفی نیست! داستان وشخصیت پردازی هم چیزی نیست که شما رو راضی کنه یا بازی رو با اون هدف انجامش بدی! صدا و موسیقی هم که کاملا معمولیه!
گیم پلی هم که در بخش مبارزات بعد یک مدت تکراری و خسته کننده میشه و اندک جذابیت هایی هم تو گشت و گذار تو محیط های بازی هست که به لطف گرافیک زیبا بازی رو کمی بهتر می کنه!
هنوز زیاد بازی نکردم که در مورد لول آپ ها و بالانس بودن بازی و امکانات مختلف یک بازی Rpg مثل آیتم ها و... نظر دقیق رو بدم ولی احتمالا این بخش هم معمولیه
در کل این بازی مناسب طرفداران نقش آفرینی هست که سعی می کنن تمامی یا اکثر بازی های این سبک رو از دست ندن! ما هم که عشق آر پی جی هستیم پس تا آخر بازی می کنیمش هر چند که با تمام ضعف هایی که گفتم و یک بازی معمولی هست با این حال دارم لذت می برم:d

من حدود یه هفته پیش بازی تموم کردم فقط میخوام بگم به خاطر سکانس یا فیلم پایان بازی،بازی نکنید که چنین چیزی وجود خارجی نداره:d
بعد از باس پایانی،بازی تموم میشه و دیگه حتی نمیشه تو محیط چرخید.باید از سیو قبلی بازی کنید.

من حدود یه هفته پیش بازی تموم کردم فقط میخوام بگم به خاطر سکانس یا فیلم پایان بازی،بازی نکنید که چنین چیزی وجود خارجی نداره:d
بعد از باس پایانی،بازی تموم میشه و دیگه حتی نمیشه تو محیط چرخید.باید از سیو قبلی بازی کنید.

واقعا ممنون که اسپویلر کردینو داستانه بازیو ب ف......ک دادین!!!!!:|

نسخه Enhanced Edition که قرار بود فقط برای PS4 عرضه بشه, امروز بصورت رایگان برای کسانی که نسخه PC را خریده بودند هم عرضه شد.
این نسخه 64 بیت هست و این هم لیست تغییراتش:

- Improved texture resolution for items, objects, foliage, terrain, particle effects, characters, monsters and other in-game models
- Improved draw distance & viewing ranges
- Larger caches leading to smoother frame-rates & less LOD streaming
- The introduction of new state of the art post-process effects such as bokeh depth of field and HDR bloom
- Addition of a new physically based, more visually realistic cloud rendering technique that adds even more spectacular skies and sunsets to the dynamic day-night cycles

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or