Risen 3: Titan Lords | PC

بار دیگر شماره جدید از سری بازی نسبتا موفق Risen معرفی شد و این بار Risen 3: Titan Lords نام دارد. عنوانی ARPG که دارای محیطی Open World و تمی قرون وسطایی خواهد بود. سازنده بازی همچنان Piranha Bytes و ناشرش Deep Silver خواهد بود. اطلاعات تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Deep Silver[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Piranha Bytes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Risen 3: Titan Lords[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] منتشر شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین خبرهایی بود که منتظرش بودم. کلا Piranha Bytes کارش درسته. حالا که دیگه Gothic رو ادامه نمیدن باید به Risen قانع بود ( 2و1 Gothic منظورمه نه اون اراجیفی که به اسم Arcania ساختن).
Risen1 رو بیشتر دوست داشتم ولی 2 هم با حال و هوای Pirates ی که داشت خیلی خوب بود ، فقط یکم جای Mage و Magic توش خالی بود.
البته پر واضحه هر کسی نمی تونه با RPG خوب ارتباط برقرار کنه ، بلاخره سلیقه ها متفاوته ...

خب زمان انتشارش هم نزدیکه و خوشحال میشم که همینطور زنجیر وار چندین نقش افرینی خفن پشت سر هم بازی کنم!
الان که استارتش با دارک سولز 2 خورده و بعدش نوبت این رایزن میرسه و پاییز هم با ابرشاهکار بایوور سر میکنیم تا اینکه نوبت به ویچر 3 برسه :d
دو شماره ی قبلی هم به نوبه ی خودشون بگی نگی سخت و چالشی بودن و نقش افرینی بازهای قدیمی رو حسابی راضی کرده بود مخصوصا شماره 1
امیدوارم این یکی هم بازی موفقی بشه و کمی بهتر از دونسخه ی قبل!

دارین در مورد Risen 2 صحبت میکنین دیگه نه؟
نسخه دوم بازی فوق العاده بازی ضعیغی بود.دیگه بعد ویچر اصلا جالب نیست که اینقدر انیمیشن حرکات شخصیت اصلی مسخره و تکراری و پیش پا افتاده باشه.من انیمیشن حرکات ویچر 1 رو ترجیح میدم به Risen 2.
یه دستی به بازی بکشن،احتمال اینکه بازی خوبی از آب در بیاد هست.

lol
فکر نکنم کسی RPG رو بخاطر حرکات و انیمیشن کاراکترها بخواد بازی کنه. همینطور بدون شک همه فن های قدیمی Piranha Bytes این سبک gameplay رو بسیار دوست دارن و باهاش راحتن.
البته بدون شک مشکلاتی هم داشته که امیدواریم توی بعدی حلش کنن :d

آخرین ویرایش:
lol
پس اگه این انیمیشن حرکات و فایتینگ بازی مهم نیست، چکاریه برن کلا بازیو متنی کنن.نیاز به طراحیهای پیچیده هم نداره.
بازی پر باگ هست.عدم طراحی هنری تو بازی موج میزنه.کوئستها آبکی و کلا گیم پلی رو اون چیزی که من باهاش سروکله زدم ،نتونست یذره منو جذب کنه.
من نمیدونم بچه ها واقعا این بازیو بازی کردن یا همینطوری آرزوهاشون رو از بازی تایپ میکنن.
ان شاءالله نسخه سوم بازی همرو راضی کنه،چون کاملا ظرفیت بازی بالاست.

lol
پس اگه این انیمیشن حرکات و فایتینگ بازی مهم نیست، چکاریه برن کلا بازیو متنی کنن.نیاز به طراحیهای پیچیده هم نداره.
بازی پر باگ هست.عدم طراحی هنری تو بازی موج میزنه.کوئستها آبکی و کلا گیم پلی رو اون چیزی که من باهاش سروکله زدم ،نتونست یذره منو جذب کنه.
من نمیدونم بچه ها واقعا این بازیو بازی کردن یا همینطوری آرزوهاشون رو از بازی تایپ میکنن.
ان شاءالله نسخه سوم بازی همرو راضی کنه،چون کاملا ظرفیت بازی بالاست.
اگر کسی بازی رو نرفته باشه دلیلی نداره بی جهت از بازی طرفداری کنه. لذت بردن یا نبردن از یک بازی یه مسئله ی کاملا شخصی هست. مثل ذائقه میمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or