Multi Platform Rise Of The Tomb Raider

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Crystal Dynamics
تاریخ انتشار
2015
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

lnghh1qe6pkqmsjhf7si.jpg

سازنده: Crystal Dynamix
ناشر: Microsoft Studios
تاریخ انتشار: تعطیلات 2015 میلادی

بازی Rise Of The Tomb Raider ادامه ای بر نسخه reboot بازی Tomb Raider که سال گذشته عرضه شد، خواهد بود.
این بازی در طول کنفرانس شرکت مایکروسافت با یک تریلر معرفی شد.
سری Tomb Raider را می‌توان به عنوان یکی از پر فراز و نشیب ترین بازی های ژانر اکشن‌ادونچر نام برد. اولین شماره بازی در سال 1996 منتشر شد. شخصیت اصلی بازی لارا کرافت نام داشت. شخصیتی که از روی شخصیت محبوب ایندیا جونز الهام گرفته شده بود. شماره اول بازی یک عنوان بی‌نقص در زمان خودش بود و استقبال نسبتا خوبی هم از آن شد. همین امر باعث شد تا ادامه های مختلفی برای این بازی در طول سالیان گذشته ساخته شود، اما متاسفانه هر شماره دارای نواقص مختلفی بود و هیچ وقت نتوانست تجربه نسخه اول بازی را تکرار کند تا این که در سال 2011 شرکت Crystal Dynamics نسخه Reboot شده بازی را معرفی کرد. این بار همه چیز فرق کرده بود. لارا کرافت جوان و کم تجربه به سرعت توانست در دل طرفدران ژانر اکشن ادونچر جای باز کند. داستان، گیم پلی و گرافیک بازی به صورت کلی دگر گون شده و از آن حالت خشک و کلاسیک بیرون آمده بود. با محبوبیت نسخه اول استودیو Crystal Dynamics تصمیم گرفت ساخت ادامه این عنوان را هم در دستور کار خود قرار دهد. بازی ابتدا در E3 سال 2014 برای کنسول های نسل هفتم و هشتم و PC معرفی شد. اما این تمام داستان نیست، دو ماه بعد و در طول کنفرانس Games Com شرکت مایکروسافت اعلام کرد که Rise Of Tomb Raider به صورت انحصاری برای کنسول های مایکروسافت منتشر خواهد شد. متاسفانه تا به امروز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده و فقط ما می دانیم بازی ادامه دهنده نسخه قبلی این عنوان است. بعد از آن که لارا کرافت جوان موفق شد از جزیره و وقایع شماره اول جان سالم به در ببرد، در این شماره قسمت جدیدی از ماجراجویی های او را تجربه خواهیم کرد. بر خلاف شماره اول این بار لارا کرافت به یک شخصیت پخته و با تجربه تبدیل شده‌است. به نظر می رسد این بار ماجراجویی های او از جزیره گرمسیر شماره اول به محیط های کوهستانی و برفی انتقال یافته‌است. با توجه به موفقیت شماره اول و همچنین حمایت مایکروسافت از این عنوان، به نظر می رسد باز هم شاهد Tomb Raider بی نقصی خواهیم بود.
منبع: بازی سنتر

بازی Rise Of The Tomb Raider در تعطیلات سال 2015 میلادی به صورت انحصاری برای Xbox منتشر خواهد شد.

........................

Last edited by a moderator:
خب این اسمش نظر شخصیه :D یه چند تا عکس گذاشتن و اینکه بدون دلیل بگیم این از نظر من بهتره یا چون به نظر من این عکس ها خوشگل تره همش نظر شخصیه :D اگه اطلاعاتی برای مقایسه دارید بفرمایید :D + اینکه توم ریدر نگیم Open-World لااقل Smi Open-World ـه و یه سری محدودیت ها به خاطر عرضه روی 360 داشته و مجبور بودن بازی رو جوری کار کنن که روی 360 (نسل قبل) قابل اجرا باشه ! و گرنه بازی با توجه به ابعاد و پروسه ی ساختش به شدت عالیه ! به همین خاطر نمیشه محیط Outdoor یه بازی اپن ورلد رو با محیط یه بازی خطی مقایسه کرد ! لوکیشن های Indoor هم که به شدت معرکه هستن توی بازی !

گفتم که این نظر شخصی شماس نه FACT :D
این semi ow و ow و اینا بحثش نشه بهتره.
چون محیطای uc4 اگه از Tr بزرگتر نبوده باشن کوچیکتر نبودن :D
من TR رو روی Ps4 بازی نکردم منتها بعید میدونم تفاوت آنچنانی ام داشته باشه با نسخه xb1
بنظر من uncharted 4 تو خیلی زمینه ها مخصوصا فیزیک کلا توی یه دنیای دیگه سیر میکنه.
در مورد مدل دوتا کرکتر هم بنظرم شبیه هم بودن تقریبا
اما خوب از لحاظ جزییات محیط بازم آنچارتد قوی تر بود.

@Metal Gear
@ArianAwesome
@amirone
نمی دونم الان سیستم سایت چه جوریه از یه طرف اینجا قفله ، از یه طرف معلوم نیست همینجا میشه بحث کرد یا نه :D کلاً جالبه سایت هیچ جایی واسه بحث نداره یا قفل میشه یا امکان پاک شدن پست ها هست :D
والا چی بگم. دیگه خداروشکر هردو بازی روی ps عرضه شدند. نمیدونم چرا نباید بحثی باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only sony
خب این اسمش نظر شخصیه :D یه چند تا عکس گذاشتن و اینکه بدون دلیل بگیم این از نظر من بهتره یا چون به نظر من این عکس ها خوشگل تره همش نظر شخصیه :D اگه اطلاعاتی برای مقایسه دارید بفرمایید :D + اینکه توم ریدر نگیم Open-World لااقل Smi Open-World ـه و یه سری محدودیت ها به خاطر عرضه روی 360 داشته و مجبور بودن بازی رو جوری کار کنن که روی 360 (نسل قبل) قابل اجرا باشه ! و گرنه بازی با توجه به ابعاد و پروسه ی ساختش به شدت عالیه ! به همین خاطر نمیشه محیط Outdoor یه بازی اپن ورلد رو با محیط یه بازی خطی مقایسه کرد ! لوکیشن های Indoor هم که به شدت معرکه هستن توی بازی !

گفتم که این نظر شخصی شماس نه FACT :D
گرافیک عالیه از هر نظر نسبت به نسخه قبلی ، ولی اینکه بیایم مقایسه گرافیکی با UC راه بندازیم واقعا جوکه و خیلی تفاوتها رو شاهدیم ، جزییات و طراحی همه چیز در UCفراتر از یک بازی بی نقصه ، از فیزیکی که روی همه چیز تاثیر داره بگیر تا حس سنگینی کارکتر در تعامل با محیطو پویاییش قشنگ قالب میشه بهت ، میدونی که هر دوشو بازی کردم و طرفدار پروپا قرص نیتو لارام ، از نظر من هیچ بازی ای رو نباید با ناتی یا سانتا از لحاظ داستان ، گرافیک ، گیم پلی و و و مقایسه کرد ، نه به این خاطر که قابل مقایسه نباشن ولی در پایان اتفاقی میفته که اون بازیِ خیلی خوب جلوی این دو استودیو که توی دنیای دیگه ای سیر میکنن کوچیک بنظر بیاد . یه بازی با OW بودنش معیار خوب بودن براش تعیین نمیکنن دیگه خودت گیمری خیلی مقایسه ی چیپیه ، یه بازی خوب خیلی معیارها رو باید رعایت کنه با همون دنیایی که براش طراحی شده ، UC با اون محیط سند باکسو بزرگش چشمها رو با گرافیک هنریو تکنیکی هر چپتر خیره میکرد از بس که متنوع بود لامصب :D، ولی TR چی ؟ ولی UC رو حتما بازی کن :D

@Metal Gear
@ArianAwesome
@amirone
نمی دونم الان سیستم سایت چه جوریه از یه طرف اینجا قفله ، از یه طرف معلوم نیست همینجا میشه بحث کرد یا نه :D کلاً جالبه سایت هیچ جایی واسه بحث نداره یا قفل میشه یا امکان پاک شدن پست ها هست :دی

نميدونم چرا این تامب رایدری که گرافیکش تو ps4 عالیه و تو x1 خیلی خوب بود تو سال 2015 جزو برترین های گرافیکی شد ولی چجوری؟ از 10 تا گرافیک برتر معمولا رتبه هفت تا دهم رو داشت منبع هم بررسی های گرافیکی در چیز توب برید ببینید تو همون پارسال معمولا ویچر و بتمن رتبه های یک تا سه از لحاظ گرافیکی داشتن. بحثم اصلا مقایسه گرافیکی نیست فقط از این طرف طرفداران آنچارتد جوری متعصبانه از گرافیک بازی تعریف میکنند که انگار گرافیک بازیهای دیگر رو نمیبینن!

• Like
Reactions: Paradise Lost
نميدونم چرا این تامب رایدری که گرافیکش تو ps4 عالیه و تو x1 خیلی خوب بود تو سال 2015 جزو برترین های گرافیکی شد ولی چجوری؟ از 10 تا گرافیک برتر معمولا رتبه هفت تا دهم رو داشت منبع هم بررسی های گرافیکی در چیز توب برید ببینید تو همون پارسال معمولا ویچر و بتمن رتبه های یک تا سه از لحاظ گرافیکی داشتن. بحثم اصلا مقایسه گرافیکی نیست فقط از این طرف طرفداران آنچارتد جوری متعصبانه از گرافیک بازی تعریف میکنند که انگار گرافیک بازیهای دیگر رو نمیبینن!

کسی نگفت گرافیک بازی پایینه
فقط میگیم با U4 نمیتونه رقابت کنه، که واقعاً همینطوره

• Like
Reactions: only sony
*تصاویر داخل پست دارای اسپویل از لوکیشن های بازیه اگر بازی رو تموم نکردید اصلاً طرفش نرید*

والا چی بگم. دیگه خداروشکر هردو بازی روی ps عرضه شدند. نمیدونم چرا نباید بحثی باشه.

من که حرفی ندارم ، فقط می ترسم بحث شروع بشه بعد چند دقیقه دیگش بیایم ببینیم جا تَر ـه و بچه نیست :D
جهت فتح الباب :D چیزی که قرار بود توی U4 باشه ولی کلاً نبود :

افکت آب اصن یه چیز عجیب و غریب ! اصن عمراً کسی مشابه این صحنه رو توی این نسل دیده باشه :D

در باب نورپردازی :

الان از این عکس ها کیفیت داره چکه میکنه :D یعنی همه چی (با وجود OW بودن بازی) توی بالاترین سطحه :D

تصاویر همه از داخل گیم پلی بازیه و فتومود و این بند و بساطها هم نیست :D به نظرم همین برای اثبات فوق العاده بودن بازی کفایت میکنه :D
دوتا بازی لوکیشن و فضاسازی مشابه هم ندارن که بشه مستقیم مقایسه کرد (آنچارتد رنگ های شاد و بیش از حد بولد شده داره ولی توم ریدر رنگهای مرده و خاکستری. U4 به خاطر خطی بودن لوکیشن هاش جاهای مختلفیه ولی خب توم ریدر بیشترش برف :D) ولی بازم :

بعد این در حالی هم هست که آنچارتد محیط هاش عموماً خیلی کوچیکه :D بازم بگید بازی ده نسل عقبه :D گیم پلی و باقی جزییات هم بماند که آنچارتد یه کپی پیست از توم ریدره :D

آخرین ویرایش:
همین مونده که انچارتد زیر تومب رایدر باشه:|
فقط یه همچین چیزهایی در بازی سنتر اتفاق میوفتد:|
یعنی موندم چی بگم تفاوت شوتینگ این دوتا مثل تفاوت یه ماشین معمولی با یه ماشین سوپر اسپورته خدا به همه شفا بده:|
اقایی که داری کیفیت اب این دوتا رو مقایشه میکنی اصلا افکت اب انچارتد رو دیدی؟ فیریک اب رو دیدی؟ تو تومب رایدر وقتی داری تو اب شنا میکنی یاد خاطرات تومب راید اندر ورلد میوفتی حالا برو فیزیک اب و شنایه انچارتد رو ببین بابا یه چیزی بگین با عقل جور در بیاد:|
درسته تومب رایدر وافعا از لحاظ گرافیکی تو این نسل زیباست و بازی بسیار سرگرم کننده ای هست اما دیگه با یک بازی انحصاری وشرکتی که همه میشناسنش مقایسه نکنید

یعنی موندم چی بگم تفاوت شوتینگ این دوتا مثل تفاوت یه ماشین معمولی با یه ماشین سوپر اسپورته خدا به همه شفا بده:|
اقایی که داری کیفیت اب این دوتا رو مقایشه میکنی اصلا افکت اب انچارتد رو دیدی؟ فیریک اب رو دیدی؟ تو تومب رایدر وقتی داری تو اب شنا میکنی یاد خاطرات تموب راید اندر ورلد میوفتی حالا برو فیزیک اب و شنایه انچارتد رو ببین بابا یه چیزی بگین با عقل جور در بیاد:|
درسته تومب رایدر وافها از لحاظ گرافیکی تو این نسل زیباست اما دیگه با یک بازی انحصاری وشرکتی که همه میشناسنش مقایسه نکنید

من یاد دوران ps1 میوفتم:-? یا شایدم بازیای 32 بیتی بهتر از این بودن؟:-?

اقایی که داری کیفیت اب این دوتا رو مقایشه میکنی اصلا افکت اب انچارتد رو دیدی؟ فیریک اب رو دیدی؟ تو تومب رایدر وقتی داری تو اب شنا میکنی یاد خاطرات تومب راید اندر ورلد میوفتی حالا برو فیزیک اب و شنایه انچارتد رو ببین بابا یه چیزی بگین با عقل جور در بیاد:|
درسته تومب رایدر وافعا از لحاظ گرافیکی تو این نسل زیباست و بازی بسیار سرگرم کننده ای هست اما دیگه با یک بازی انحصاری وشرکتی که همه میشناسنش مقایسه نکنید
ویرایش: همین الان دیدم اقا احسان این حرف رو زده:جهت فتح الباب :D چیزی که قرار بود توی U4 باشه ولی کلاً نبود
با تمام احترام فهمیدم شما حتما نیاز به عینک شماره 10 داری عزیز

*تصاویر داخل پست دارای اسپویل از لوکیشن های بازیه اگر بازی رو تموم نکردید اصلاً طرفش نرید*

من که حرفی ندارم ، فقط می ترسم بحث شروع بشه بعد چند دقیقه دیگش بیایم ببینیم جا تَر ـه و بچه نیست :D
جهت فتح الباب :D چیزی که قرار بود توی U4 باشه ولی کلاً نبود :

افکت آب اصن یه چیز عجیب و غریب ! اصن عمراً کسی مشابه این صحنه رو توی این نسل دیده باشه :D

در باب نورپردازی :

الان از این عکس ها کیفیت داره چکه میکنه :D یعنی همه چی (با وجود OW بودن بازی) توی بالاترین سطحه :D

تصاویر همه از داخل گیم پلی بازیه و فتومود و این بند و بساطها هم نیست :D به نظرم همین برای اثبات فوق العاده بودن بازی کفایت میکنه :D
دوتا بازی لوکیشن و فضاسازی مشابه هم ندارن که بشه مستقیم مقایسه کرد (آنچارتد رنگ های شاد و بیش از حد بولد شده داره ولی توم ریدر رنگهای مرده و خاکستری. U4 به خاطر خطی بودن لوکیشن هاش جاهای مختلفیه ولی خب توم ریدر بیشترش برف :D) ولی بازم :

بعد این در حالی هم هست که آنچارتد محیط هاش عموماً خیلی کوچیکه :D بازم بگید بازی ده نسل عقبه :D گیم پلی و باقی جزییات هم بماند که آنچارتد یه کپی پیست از توم ریدره :D
اوضاع رو وخیمتر نکن :D ، کلا زدی جاده خاکی برا اثبات اینکه مرغ فقط یه پا داره :D ، واقعا نمیدونستم گیمو با این دید هم میشه بهش نگاه کرد:D ، اگه جات بودم احسان الان از لوستر خونمون خودمو حلق آویز میکردم :D

تو تومب رایدر وقتی داری تو اب شنا میکنی یاد خاطرات تومب راید اندر ورلد میوفتی
با تمام احترام فهمیدم شما حتما نیاز به عینک شماره 10 داری عزیز

بابا یه چیزی بگین با عقل جور در بیاد:|

بابا آنچارتد 4 هر چقدر هم که به نوعی افت کرده باشه ( البته من کاملا مخالفم ولی خب بعضی از کاربرای نوب و منتقد های نوب تر میگن ( البته بازم باید بگم که تعدادشون بسیار کمه و قطعا فن ماکروسافت هستن ) ) بازم با بیش از 110 Reviews متاش 93 است و Rise of Tomb Raider با نصف این تعداد Reviews متاش 88 فکر می کنم که 5 نمره اختلاف اونم تو این نسل و اونم تو متا واقعا اختلاف فاحشی رو نشون میده.

حالا باز طرف میاد میگه افکت:))=)) بند کفش لارا بهتر از نیتن است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or