Multi Platform Rise Of The Tomb Raider

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Crystal Dynamics
تاریخ انتشار
2015
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

lnghh1qe6pkqmsjhf7si.jpg

سازنده: Crystal Dynamix
ناشر: Microsoft Studios
تاریخ انتشار: تعطیلات 2015 میلادی

بازی Rise Of The Tomb Raider ادامه ای بر نسخه reboot بازی Tomb Raider که سال گذشته عرضه شد، خواهد بود.
این بازی در طول کنفرانس شرکت مایکروسافت با یک تریلر معرفی شد.
سری Tomb Raider را می‌توان به عنوان یکی از پر فراز و نشیب ترین بازی های ژانر اکشن‌ادونچر نام برد. اولین شماره بازی در سال 1996 منتشر شد. شخصیت اصلی بازی لارا کرافت نام داشت. شخصیتی که از روی شخصیت محبوب ایندیا جونز الهام گرفته شده بود. شماره اول بازی یک عنوان بی‌نقص در زمان خودش بود و استقبال نسبتا خوبی هم از آن شد. همین امر باعث شد تا ادامه های مختلفی برای این بازی در طول سالیان گذشته ساخته شود، اما متاسفانه هر شماره دارای نواقص مختلفی بود و هیچ وقت نتوانست تجربه نسخه اول بازی را تکرار کند تا این که در سال 2011 شرکت Crystal Dynamics نسخه Reboot شده بازی را معرفی کرد. این بار همه چیز فرق کرده بود. لارا کرافت جوان و کم تجربه به سرعت توانست در دل طرفدران ژانر اکشن ادونچر جای باز کند. داستان، گیم پلی و گرافیک بازی به صورت کلی دگر گون شده و از آن حالت خشک و کلاسیک بیرون آمده بود. با محبوبیت نسخه اول استودیو Crystal Dynamics تصمیم گرفت ساخت ادامه این عنوان را هم در دستور کار خود قرار دهد. بازی ابتدا در E3 سال 2014 برای کنسول های نسل هفتم و هشتم و PC معرفی شد. اما این تمام داستان نیست، دو ماه بعد و در طول کنفرانس Games Com شرکت مایکروسافت اعلام کرد که Rise Of Tomb Raider به صورت انحصاری برای کنسول های مایکروسافت منتشر خواهد شد. متاسفانه تا به امروز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده و فقط ما می دانیم بازی ادامه دهنده نسخه قبلی این عنوان است. بعد از آن که لارا کرافت جوان موفق شد از جزیره و وقایع شماره اول جان سالم به در ببرد، در این شماره قسمت جدیدی از ماجراجویی های او را تجربه خواهیم کرد. بر خلاف شماره اول این بار لارا کرافت به یک شخصیت پخته و با تجربه تبدیل شده‌است. به نظر می رسد این بار ماجراجویی های او از جزیره گرمسیر شماره اول به محیط های کوهستانی و برفی انتقال یافته‌است. با توجه به موفقیت شماره اول و همچنین حمایت مایکروسافت از این عنوان، به نظر می رسد باز هم شاهد Tomb Raider بی نقصی خواهیم بود.
منبع: بازی سنتر

بازی Rise Of The Tomb Raider در تعطیلات سال 2015 میلادی به صورت انحصاری برای Xbox منتشر خواهد شد.

........................

Last edited by a moderator:
باید بری تو غار خرسه خودش میاد سراغت

همون تو غار میرم خرسی نیست.
نکنه باید صبر کنم تا بیاد؟؟؟؟

پ.ن : آقا ما خیلی صبر کردیم انگار نه انگار
راه حلی اگه کسی سراغ داره بذاره تا ما بتونیم یه خرس شکار کنیم :)

آخرین ویرایش:
خب بالاخره منم بازی رو تموم کردم.در کل خوده لارا یکطرف کل بازی یک طرف دیگه چه از نظره شخصیت پردازی و چه از نظره انیمیشن ها کلا خیلی چیزه پرفکتی بود. ادم میخواست باهاش صحبت کنه.اساس گیمپلی که همون نسخه قبل بود ولی با اضافه شدن کلی امکانات و ویژگی های رنگاوارنگ که بازی رو جذابتر از قبل کرده بود.فقط نکته ای که خیلی منو خوشحال کرد برگشتن مقبره ها و معما ها البته چیزای خیلی پیچیدهاینبودن که بخوای کلی فکر کنی کلنجار بری ولی بازهمین حس که تو محیط ازاد نقشه بگردی یک جای مخفی پیدا کنی بری توش رازش رو هویدا کنی خیلی حس اپیکی بود. از هزارتا صحنه انفجار بزن بکش برای من لذت بخش تر بود.در کل این بخش اکشن سینمایی بازی در کناره اکتشافات بالانس بود.
البته داستان بازی جدا از کلیشه ای بودنش هم جذاب بود یعنی دوست داشتی ادامه اش رو ببینی یکمم روی شخصیت های فرعی بیشتر کار کنند. همین رفیق سیاه پوست لارا خیلی تک بعدی بود یا سوفیا و جیکوب کلا شخصیت های بازی خیلی تک بعدی بودند.ولی به هر حال روایت جذابی داشت جوری بود که تا اخره بازی کشش داشته باشه.
در کل تجربه خیلی لذت بخشی بود در کناره بتمن و متال واقعا لایق لقب بهترین اکشن ماجراجویی هست.عطش برای dlc های بازی به شدت بالاست!!!

همون تو غار میرم خرسی نیست.
نکنه باید صبر کنم تا بیاد؟؟؟؟

پ.ن : آقا ما خیلی صبر کردیم انگار نه انگار
راه حلی اگه کسی سراغ داره بذاره تا ما بتونیم یه خرس شکار کنیم :)

اگه تو یکی از غارها خرس رو بکشی بعدا دوباره به همون غار برگردی دیگه خرسی نخواهد بود.

بازم غار خرس هست خوب برو یکی دیگه
میدونم اینارو وگرنه سوال نمیکردم :)

اگه خرس همه غار ها رو که کشته باشی تو بازی یه سری جعبه های فلزی هست که با گیره یا چنگه کوه نوردی باز میشه که توش چیزای مختلفی از جمله پوست خرس بهت میده.
درست ولی پوست خرسی به من نداده تابحال.
جالب اینجاست که تو option بازی تعداد خرسهاییکه میتونی جمع کنیو 20 تا زده ولی من بیشتر از 4 تا خرس تو بازی ندیدم :)

بازی خیلی باگ داره و متاسفانه با title update هم مشکل برطرف نشده.
یکی از مشکلات دیگه ای که برام پیش اومده اینه که یه ماموریت فرعیو نمیتونم تمومش کنم.یعنی همه ی مراحلشو انجام دادم موقعی که میخوام برگردم و به طرف بگم ماموریت تموم شده(با زدن دکمه ی X ) متاسفانه دکمه ی X و 100 بارم که زدم جواب نمیده و ماموریت انجام نمیشه :(

همچین مشکلاتی آیا برای شماها هم پیش اومده؟؟؟؟

جالب اینجاست که تو option بازی تعداد خرسهاییکه میتونی جمع کنیو 20 تا زده ولی من بیشتر از 4 تا خرس تو بازی ندیدم :)

یکی از مشکلات دیگه ای که برام پیش اومده اینه که یه ماموریت فرعیو نمیتونم تمومش کنم.یعنی همه ی مراحلشو انجام دادم موقعی که میخوام برگردم و به طرف بگم ماموریت تموم شده(با زدن دکمه ی X ) متاسفانه دکمه ی X و 100 بارم که زدم جواب نمیده و ماموریت انجام نمیشه :(

برای من بعضی وقتا کنسول فریز میکنه و دور فن میره بالا ریست میشه !

خدا رو شکر من هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم.همه چیزا رو هم کامل آپدیت کردم و بازی رو 100 درصد کردم و با مشکل کمبود منابع هم مواجه نشدم. توی همه اون جعبه ها پوست خرس نیست ولی توی بعضیا پیدا میشه سعی کن همه جعبه ها رو پیدا کنی تا مشکل کمبود منابع نداشته باشی. اون ماموریت جانبی که به مشکل برخوردی اسمش چیه و کدون ناحیه نقشه هست شاید بتونم کمکی کنم.

خدا رو شکر من هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم.همه چیزا رو هم کامل آپدیت کردم و بازی رو 100 درصد کردم و با مشکل کمبود منابع هم مواجه نشدم. توی همه اون جعبه ها پوست خرس نیست ولی توی بعضیا پیدا میشه سعی کن همه جعبه ها رو پیدا کنی تا مشکل کمبود منابع نداشته باشی. اون ماموریت جانبی که به مشکل برخوردی اسمش چیه و کدون ناحیه نقشه هست شاید بتونم کمکی کنم.

دقیقا آخرین ماموریت جانبی که میگه همه ی Tomb هارو کامل کن.من کامل کردم ولی موقع برگشت اون دکمه ی X کار نمیکنه.
return to the remnant woman.
ancient secret
اگه دکمه ی X کار کنه بازی 100% میشه ولی الان رو 99% مونده :دی

rottr.jpg

بخاطر همینم اچیومنت مربوط بهشو نمیتونم بگیرم
تو فروم انور آبی ها هم برای توضیح اچیومنت بازی اینو نوشته که مشکل منه
This is no solution, more a warning. This achievement glitched for me. I played offline while playing through the campaign to avoid the patch. I was able to complete missions just fine during the campaign.

I did not complete all missions and when I beat the story (and did the last section again for the difficulty achievement) I installed the patch and wanted to do the final missions. Now that's what happens now:

I can accept new missions. I can complete mission objectives just fine. But when I am done and want to get my reward froh the quest giver I am no longer able to talk to them. The X prompt is shown on screen but nothing happens when I press X.

This happened with BOTH missions I am missing.

No idea why this happened and if this has something to do with the patch or with completing the story

آخرین ویرایش:
برا من که خداروشکر هیچ باگی نداشته کلا یکی از کم باگ ترین بازیای این سبک رو تجربه کردم تا حالا چون تو این سبک بازی باگ زیاده به صورت عمومی از خود استور خریدم و دانلود کردم

دقیقا آخرین ماموریت جانبی که میگه همه ی Tomb هارو کامل کن.من کامل کردم ولی موقع برگشت اون دکمه ی X کار نمیکنه.
return to the remnant woman.
ancient secret
اگه دکمه ی X کار کنه بازی 100% میشه ولی الان رو 99% مونده :دی

rottr.jpg

بخاطر همینم اچیومنت مربوط بهشو نمیتونم بگیرم
تو فروم انور آبی ها هم برای توضیح اچیومنت بازی اینو نوشته که مشکل منه
This is no solution, more a warning. This achievement glitched for me. I played offline while playing through the campaign to avoid the patch. I was able to complete missions just fine during the campaign.

I did not complete all missions and when I beat the story (and did the last section again for the difficulty achievement) I installed the patch and wanted to do the final missions. Now that's what happens now:

I can accept new missions. I can complete mission objectives just fine. But when I am done and want to get my reward froh the quest giver I am no longer able to talk to them. The X prompt is shown on screen but nothing happens when I press X.

This happened with BOTH missions I am missing.

No idea why this happened and if this has something to do with the patch or with completing the story

بازی من هیچ وقت 99 درصد نشد بلکه 98 درصد بود بعد از اینکه نوشه های آخر بازی تموم شد یه فیلمی پخش شد که آنا رو با اسنایپر کشتن ولی لارا رو نمی کشتن و بعد فیلم ادامه پیدا کرد و بازی به همین دهکده اومد و لارا و سوفیا با هم صحبت میکردن بعد اینکه صحبتاشون تموم شد بازی نوشت که 100 درصد شده. وقتی هم که همه مقبره ها رو تموم کردم یه اچیومنت داد که همه مقبره ها رو تو یه دور تموم کردم و وقتی پیش همین خانومی که عکسشو گذاشتی برگشتم دوباره یه اچیومنت دیگه داد که همه ماموریت های جانبی رو کامل کردم. یه پیشنهاد برو تو نقشه و بعد دکمه Y رو بزن ببین تو لیست چلنج هات چی صد در صد نشده. من فکر کنم هنوز همه مقبره ها رو کامل نکردی.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or