[Rise of the Tomb Raider] VS [Uncharted 4 a thief's end]

کدام بازی دارای گرافیک طبیعی تر و باور پذیر تری است؟

• Rise of The Tomb Raider

رای‌ها: 34 23.1%
  • Uncharted 4 A Thief's End

رای‌ها: 113 76.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تلفظ صحیح "توم ریدر" هست...ماشالله اکثرا هر چیزی گفتن به جز این:d

در مورد مقایسه این دو هم به نظرم زود هنوز.....از انچارتد تا حالا دو تریلر طولانی اومده که جمعا نزدیک 15...16 دقیقه میشه ولی برای توم فقط یه کوهنوردی دیدیم که اونم خیلی ساده و به زور 2 دقیقه میشد

وایسین یکم بیشتر از توم ریدر تریلر بیاد بهتر میشه نظر داد(البته من در نهایت فکر کنم انچارتد بازخوردهای بهتری می گیره...البته خشونت و ارتقا سلاحهای tr رو من بیشتر دوس دارم)

.

اینایی که میگن مهاجم مقبره بده و فلان و گاری
شک دارم بیشتر از 1 نسخه (نسخه ی2013) رو بازی کرده باشن اصلا
بعید میدونم اصلا دیده باشن

اینایی که میگن مهاجم مقبره بده و فلان و گاری
شک دارم بیشتر از 1 نسخه (نسخه ی2013) رو بازی کرده باشن اصلا
بعید میدونم اصلا دیده باشن
عزیزم اتفاقا ما همه رو بازی کردیم جز اون نسخه اسکی 2013 که 5 دقیقه نتونستم تحملش کنم
در کل ما هدفمون از بازی لذت ولی دیگه مقایسه این دو تا خیلی خنده داره

خب نمیشه که حقیقتو کتمان کرد. آنچارتد بهتره اما من تامب رایدر رو بیشتر دوست دارم شاید به خاطر خاطراتی که از بچگی با اون نسخه های قدیمیش داشتم مخصوصا anniversary و معماهاش :d

داداش تاپیکو زدی بگی تومب ریدر بهتره نه ؟:))

شما هم که گریبان پاره کردی از بس گفتی انچارتد بهتره ....فکر کنم با یه بار گفتن همه فهمیدن و لازم نیست یه پست با ۱۰ بار تغییر افعال بگی

ٔ............

در کل برای بازی که هنوز عرضه نشده نمیشه نظر داد . توم ریدر پیشتاز این سبک ماجراجویی و به نوعی انچارتد مقلد توم ریدر محسوب میشه . به صورت کلی باید منتظر موند و دید.

من که نمیتونم هیچکدوم بازی کنم نه اکیس باکس دارم نه پی اس 4 ولی من توم ریدر تامب رایدر یا حالا هر اسمی بگید بیشتر میپسندم .محیط هاش داستانش جذابیتش کلا بنظرم یکم نسبت بهu4 بیشتره.البته همش از روی دو دقیقه تریلر نمیشه گفت من بیشتر با حساب نسخه 2013 دارم میگم که بی نظیر بود

شما هم که گریبان پاره کردی از بس گفتی انچارتد بهتره ....فکر کنم با یه بار گفتن همه فهمیدن و لازم نیست یه پست با ۱۰ بار تغییر افعال بگی

ٔ............

در کل برای بازی که هنوز عرضه نشده نمیشه نظر داد . توم ریدر پیشتاز این سبک ماجراجویی و به نوعی انچارتد مقلد توم ریدر محسوب میشه . به صورت کلی باید منتظر موند و دید.

من فقط حقیقت رو گفتم :d

من فقط حقیقت رو گفتم :d

میشه یه توضیحی بدی که شما چجوری از روی تریلر ۲ دقیقه ای TR متوجه شدی که UC۴ بهتره ؟!

اینکه شما میای مثلا فکت صادر میکنی که فلان بازی بهتره در حالیکه هیچکدمشون هنوز عرضه نشدن غیر منطقیه و پایه و استدلالی پشتش نیست و کاملا فن بوی گونه هستش.

در ضمن چهره پردازی های آنچارتد را تا به حال فقط در کات سین ها رو دیدیم.... اما چهره ی لارا in game هست...

میشه یه توضیحی بدی که شما چجوری از روی تریلر ۲ دقیقه ای TR متوجه شدی که UC۴ بهتره ؟!

اینکه شما میای مثلا فکت صادر میکنی که فلان بازی بهتره در حالیکه هیچکدمشون هنوز عرضه نشدن غیر منطقیه و پایه و استدلالی پشتش نیست و کاملا فن بوی گونه هستش.

:)) شما هم که اصلا فن نیستی

داداش اول تریلر E3 هم چهره ی نیتن و هم سالی ingame دیگه!

نه منظورم آینه که کیفیت چهره ها در کات سین هاش با بازی ریل تایم زیاد متفاوته... در نسخه های قبل اینطوری بود. اون نمایش e3 هم اولش فکر کنم کات سین بود. دقیقا اگه دقت کنید تو بازی اصلا چهره ها رو از نزدیک نشون نمیده...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or