Rise Of The Tomb Raider | PC

newtombraider610.jpg

درود
سری Tomb Raider را می‌توان به عنوان یکی از پر فراز و نشیب ترین بازی های ژانر اکشن‌ادونچر نام برد. اولین شماره بازی در سال 1996 منتشر شد. شخصیت اصلی بازی لارا کرافت نام داشت. شخصیتی که از روی شخصیت محبوب ایندیا جونز الهام گرفته شده بود. شماره اول بازی یک عنوان بی‌نقص در زمان خودش بود و استقبال نسبتا خوبی هم از آن شد. همین امر باعث شد تا ادامه های مختلفی برای این بازی در طول سالیان گذشته ساخته شود، اما متاسفانه هر شماره دارای نواقص مختلفی بود و هیچ وقت نتوانست تجربه نسخه اول بازی را تکرار کند تا این که در سال 2011 شرکت Crystal Dynamics نسخه Reboot شده بازی را معرفی کرد. این بار همه چیز فرق کرده بود. لارا کرافت جوان و کم تجربه به سرعت توانست در دل طرفدران ژانر اکشن ادونچر جای باز کند. داستان، گیم پلی و گرافیک بازی به صورت کلی دگر گون شده و از آن حالت خشک و کلاسیک بیرون آمده بود. با محبوبیت نسخه اول استودیو Crystal Dynamics تصمیم گرفت ساخت ادامه این عنوان را هم در دستور کار خود قرار دهد. بازی ابتدا در E3 سال 2014 برای کنسول های نسل هفتم و هشتم و PC معرفی شد. اما این تمام داستان نیست، دو ماه بعد و در طول کنفرانس Games Com شرکت مایکروسافت اعلام کرد که Rise Of Tomb Raider به صورت انحصاری برای کنسول های مایکروسافت منتشر خواهد شد. متاسفانه تا به امروز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده و فقط ما می دانیم بازی ادامه دهنده نسخه قبلی این عنوان است. بعد از آن که لارا کرافت جوان موفق شد از جزیره و وقایع شماره اول جان سالم به در ببرد، در این شماره قسمت جدیدی از ماجراجویی های او را تجربه خواهیم کرد. بر خلاف شماره اول این بار لارا کرافت به یک شخصیت پخته و با تجربه تبدیل شده‌است. به نظر می رسد این بار ماجراجویی های او از جزیره گرمسیر شماره اول به محیط های کوهستانی و برفی انتقال یافته‌است. با توجه به موفقیت شماره اول و همچنین حمایت مایکروسافت از این عنوان، به نظر می رسد باز هم شاهد Tomb Raider بی نقصی خواهیم بود.
ظاهرا بخش تکنیکی و فنی بازی نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده . به طوری که طراحی صورت پیشرفت زیادی داشته همه موارد به صورت کامل واقعی طراحی و ساخته شده از طریقه حرکت کردن بدن تا اب هوا مخصوصا برف که کاملا طبیعی به نظر می رسد
برای مثال وقتی لارا نزدیک یک دیوار باشد، آن را لمس می کند .هنگامی که در برق فرو می روید برای بیرون امدن از ان تلاش می کنید .و این باعث می شود در بازی حس بیشتری داشته باشید
تاریخ عرضه بازی در سال 2016 اعلام شده

تاپیک تصاویر

سایت سازنده بازی

lcgsri3sby2ba32ruxre.png

720P

1. Platforms: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, Microsoft Windows
  2. Publishers: Square Enix, Microsoft Studios

حداقل سیستم مورد نیاز بازی

• Processor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent
    • GPU: NVIDIA GTX 650 2 GB or AMD HD7770 2 GB
    • RAM: 6 GB
    • HD Space: 25 GB
    • DirectX: DirectX 11
    • Input: Mouse + Keyboard

طبق تایید رسمی ناشر، Rise of the Tomb Raider در تاریخ ۲۸ ژانویه (مصادف با ۸ بهمن) برای ویندوز ۱۰ و استیم به همراه قابلیت پشتیبانی از وضوح تصویر ۴K منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
برای گرفتن کد باید کارت خریدش بین 7 jan 2016 تا 16 feb باشه اگه نباشه دست بیل به جاش می دن:d

در ضمن گیگا هم می ده اما باید 1 عکس از فاکتور خرید بفرستید که هیچ کس نداره چرا که ایران حساب نمی شه
تازه فقط فاکتورهایی رو قبول داره که از کشورهای مورد نظر خودش باشن. اینطور که خوندم میرن به طرف ایمیل میزنن که ایا از شما خریدن یا نه برای همین یه هفته طول میکشه. واقعا مسخره است. وقتی ازت گرافیک خریدن مگه مهمه از کجا خریده باشن. دیگه هیچوقت گیگا نمیخرم. فقط Asus

تازه فقط فاکتورهایی رو قبول داره که از کشورهای مورد نظر خودش باشن. اینطور که خوندم میرن به طرف ایمیل میزنن که ایا از شما خریدن یا نه برای همین یه هفته طول میکشه. واقعا مسخره است. وقتی ازت گرافیک خریدن مگه مهمه از کجا خریده باشن. دیگه هیچوقت گیگا نمیخرم. فقط Asus

ظاهرا asus هم از اطلاعات گرفته شدش می فهمه خرید برای چه زمانی بوده در کل چیزی که nvidia در سایتش زده گفته هر کی جدیدا خرید کرده نه هر کی از قبل خریده اما ممکنه بعضی ها بدن یا اینکه asus از جیب می ده اما من مشاهده کردم بعضی ها تست کردن گفتن asus هم نمی ده می زنه سریال غلطه

خلاصه باندل برای nvidia هست هر کسی که بعد از 7 jan امسال خرید کنه بهش بازی رایگان می ده که تشویق به خرید بشن ماها که خرید کردیم رفته دیگه هیچ ربطی هم به giga یا غیره نداره از هر برندی بخرید فرقی نمی کنه مگر بسته به منطقه که در سایت nvidia زده کجاها تعلق می گیره.

البته اینم دلیلی برای خرید 1 برند نمی شه مهم کارایی کارت هست.(البته من هم با گیگا انچنان که باید حال نمی کنم msi در گرافیک بیشتر قبول دارم.)

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخوان کد اشتراکی بخرن توجه کنن !

1- سعی کنید در مرحله ی اول اگر میتونید کل بازی رو خودتون پرداخت کنید و بدون هیچ مشکلی بازی کنید

2- دوستان سعی کنید که در خرید کد اشتراکی خوب دقت کنید به نوعی از سایتی خریداری میکنید خوب دقت کنید که سایت مورد نظر به شما پشتیبانی خوبی بده !

3- بهترین راه خرید کی اشتراکی که واقعا بسیار به صرفه و خیلی مورد اطمینان هست اینکه خودتون گروهایی 5 الی 10 نفره تشکیل بدید ! و یکی از افراد این گروه ها که مورد تایید جمع هست رو به عنوان مسئول خرید بازی ها انتخاب کنید که این شخص باید یک ایمیل و یک یوزر استیم بسازه که بتونه بازیها رو خرید کنید !

چند مورد مهم در مورد نکته ی 3

1- شخص مورد نظر باید پسورد یوزر استیم رو به همه بده که همه داشته باشن !
2- مثلا بازی 100 تومن قیمت داره این گروه پنج نفری ، نفری 20 تومن به حساب شخص انتخابیه جمع واریز کنند و شخص مورد نظر بازی رو با همون اکانت مشترکی که برای همه ساخته خریداری کنه !
3- هرچه تعداد گروها کمتر باشه امکان بازی کردن آنلاین هم دارید ! میتونید در برنامه های مجازی ( شبکه های اجتماعی با هم هماهنگ و یک گروه مثلا در واتس اپ درست کنید و اعلام هماهنگی کنید !)
4- برای اینکه به کسی توهین و حق کسی ضایع نشه به سرگروه خودتون احترام بذارید و با اون هماهنگ باشید !
5- نکته ی مهم اینه هر کسی بازی رو اجرا کرد باید گزینه ی آفلاین مد رو بزنه که بقیه بتونن راحت بازی رو اجرا کنن ! و هر کسی که خواست آنلاین بشه با سرگروه هماهنگ کنه که مشکلی پیش نیاد !

بهترین راهی که دیدم یکی از دوستام داره انجام میده و کلی بازی هم دارن ! یک گروه 6 نفری نشکیل دادن که بسیاری از بازیها هم دارن و میتونن لذت ببرن !

شرمنده یک سوال، راه حل این که دقیقا چیکار باید کرد و اینا رو از جایی دارید؟
یعنی یکی باید بازی با استفاده از کارت بخره، بعد باید چی کرد؟
ممنون میشم یا اینجا یا توی پروفایلم توضیح بدید :)

Last edited by a moderator:
شرمنده یک سوال، راه حل این که دقیقا چیکار باید کرد و اینا رو از جایی دارید؟
یعنی یکی باید بازی با استفاده از کارت بخره، بعد باید چی کرد؟
ممنون میشم یا اینجا یا توی پروفایلم توضیح بدید :)

ببین دوست عزیز

مثلا من میام یه گروه 5 نفری با خودم تشکیل میدم این گروه به انتخاب این 5 نفر که اعضای گروه هستن یک سر گروه انتخاب میکنند ! به عنوان مثال سر گروه من هستم و 4 نفر دیگه !

میام یه Email یا Gmail میسازم به همراه یک اکانت استیم که user و pass رو به همه میدم که همه ی اعضای گروه اکانت رو داشته باشن ! در مرحله ی دوم سر گروه میاد یه گروپ حالا در Whats App یا Telegram درست میکنه و اعضای گروه رو وارد میکنه !
حالا در مرحله ی سوم سرگروه که مورد اعتماد اعضا هست به انتخاب جمع مثلا همه بازیه به عنوان مثال Tomb Raider رو میخوان ، حالا بازی قیمتش چنده 150 تومن ! 150 تومن قیمتش تقسیم میشه بین این 5 نفر که میشه نفری 30 تومن ! همگی پول رو واریز میکنید برای سرگروه و سرگروه بازی رو میخره و در اکانت Active میکنه !
حالا در مرحله ی 4 که همه میخوان بازی رو فعال کنن ! توی گروه هایی که در Whats app و Telegram تشکیل دادید با سرگروه هماهنگ کنید و به نوبت بازی رو فعال کنید ( قبل از فعال کردن بازی بک آپ بازی رو تهییه کنید تا زودتر کارتون راه بیوفته بقیه هم بتونن زودتر بازی کنن) و بعد وقتی بازی رو فعال کردید و اجرا شد بر گردید به استیم و گزینه ی Offline Mod رو بزنید و دیگه آنلاین نشید ! و از بازی لذت ببرید !

چند نکته ی مهم داره خوب دقت کنید !

1- سرگروه رو محترم و احترام بدارید بهش و حرفش رو گوش کنید
2- مثلا برای بازی آپدیتی اومده ، همه هم پسورد رو دارن ! و نباید با هم انلاین بشید چون ممکنه بن بشید ! قبل از آنلاین شدن حتما در گروه هایی که ساختید ( Whats App و Telegram ) هماهنگ کنید ! اللخصوص با سرگروه و بعد انلاین بشید
3- مثلا بازی امده که فقط دو نفر از اعضای گروه بازی رو میخوان ، در این صورت بازی تقسیم بر دو بین این دو نفر میشه !
4- گروهایی که برای CD Key اشتراکی نشکیل میدید میتونید 2 الی 20 نفره باشه ! هر چی تعداد بالاتر مدیریت سخت میشه ! ( که بهترین کار کمتر باشید که بهتر و بازیتون دایمی تر هست )
5- هر چی تعداد گروهایی که تشکیل میدید کمتر باشه امکان آنلاین بازی کردن هم دارید ! که برای خودتون خوبه !

بهترین روشی که برای CD Key اشتراکی دیدم ! همینه !

بدرود

آخرین ویرایش:
چندتا سوال!
الان بازی عرضه شده؟ دیتاش برا دانلود هست؟
آیا Denuvo کامل 100 درصد براش تایید شده؟ چون هنوز تو ویکی دنوو اسمی از این بازی برده نشده بود.
آیا سایت معتبر تری از نیست که سابقه بهتری داشته باشه؟ چون هماهنگ کردن با بچه ها خیلی سخته و دنگ و فنگ زیاد داره. البته من یک بار از پالکس فقط فیفا 16 خریدم که والا مشکلی نداشت یک بار اول کار نکرد دوباره بهم وقت داد کار کرد اما پشتیبانیش اینقدر فاجعه بود و منم اولین بارم بود میخریدم نمیدونستم چطوریه با کلی سوال از کسایی که خریدن تونستن بنصبمش.
و میگم بنظرم یک بخشی از فروم رو به همین اشتراکی اختصاص بدین که همین قرار ها هماهنگ بشه هر 10 نفر با هم پول بزارن بگیرن تا دیگه محتاج این سایتای در پیت نشیم :|

ببین دوست عزیز

مثلا من میام یه گروه 5 نفری با خودم تشکیل میدم این گروه به انتخاب این 5 نفر که اعضای گروه هستن یک سر گروه انتخاب میکنند ! به عنوان مثال سر گروه من هستم و 4 نفر دیگه !

میام یه Email یا Gmail میسازم به همراه یک اکانت استیم که user و pass رو به همه میدم که همه ی اعضای گروه اکانت رو داشته باشن ! در مرحله ی دوم سر گروه میاد یه گروپ حالا در Whats App یا Telegram درست میکنه و اعضای گروه رو وارد میکنه !
حالا در مرحله ی سوم سرگروه که مورد اعتماد اعضا هست به انتخاب جمع مثلا همه بازیه به عنوان مثال Tomb Raider رو میخوان ، حالا بازی قیمتش چنده 150 تومن ! 150 تومن قیمتش تقسیم میشه بین این 5 نفر که میشه نفری 30 تومن ! همگی پول رو واریز میکنید برای سرگروه و سرگروه بازی رو میخره و در اکانت Active میکنه !
حالا در مرحله ی 4 که همه میخوان بازی رو فعال کنن ! توی گروه هایی که در Whats app و Telegram تشکیل دادید با سرگروه هماهنگ کنید و به نوبت بازی رو فعال کنید ( قبل از فعال کردن بازی بک آپ بازی رو تهییه کنید تا زودتر کارتون راه بیوفته بقیه هم بتونن زودتر بازی کنن) و بعد وقتی بازی رو فعال کردید و اجرا شد بر گردید به استیم و گزینه ی Offline Mod رو بزنید و دیگه آنلاین نشید ! و از بازی لذت ببرید !

چند نکته ی مهم داره خوب دقت کنید !

1- سرگروه رو محترم و احترام بدارید بهش و حرفش رو گوش کنید
2- مثلا برای بازی آپدیتی اومده ، همه هم پسورد رو دارن ! و نباید با هم انلاین بشید چون ممکنه بن بشید ! قبل از آنلاین شدن حتما در گروه هایی که ساختید ( Whats App و Telegram ) هماهنگ کنید ! اللخصوص با سرگروه و بعد انلاین بشید
3- مثلا بازی امده که فقط دو نفر از اعضای گروه بازی رو میخوان ، در این صورت بازی تقسیم بر دو بین این دو نفر میشه !
4- گروهایی که برای CD Key اشتراکی نشکیل میدید میتونید 2 الی 20 نفره باشه ! هر چی تعداد بالاتر مدیریت سخت میشه ! ( که بهترین کار کمتر باشید که بهتر و بازیتون دایمی تر هست )
5- هر چی تعداد گروهایی که تشکیل میدید کمتر باشه امکان آنلاین بازی کردن هم دارید ! که برای خودتون خوبه !

بهترین روشی که برای CD Key اشتراکی دیدم ! همینه !

بدرود
دوست گرامی یه مشکل دیگه هم هست.با اپدیتهای استیم چیکار کنیم.من خودم سر بازی بتمن بعد از خریداریش حدود 2یا 3 روز گیر دانلود اپدیتش بودم که نزدیک 20 گیگابایت بود و نزدیک 50 تومن فقط پول دادم برای خرید ترافیک و تا این اپدیتها دانلود نمیشد بازی ready to play نمیشد تا من اجرا کنم و سریع برم تو حالت افلاین.کاشکی سایتی چیزی بود اپدیتها رو اماده دانلود داشت تا دیگه این همه معطلی نداشتیم.
بعد سی دی کی اگر هر روز دست یک نفر باشه و مثلا گروه 8 نفر باشه نفر اخر روز هشتم میتونه بازی رو فعال کنه.{البته خیلی از انتظار برای کرک بهتره}
همه باید دیتای بازی رو اماده داشته باشن.
کلا این قضیه یه تاپیک جدا میطلبه و بهتره خود بچها گروه گروه بشن و یک کانال داخل تلگرام یا واتس اپ بسازن و با هم در تماس باشن و نوبتی کار کنن.
فعلا با این وضعیت که هر کدوممون نزدیک 5 میلیون به بالا سیستم بستیم برای بازی این بهترین راه حل هست.
گروه ها هم بنظرم 10 نفره باشه تا زیاد به کسی فشار نیاد.
واقعا حیفه این بازیها رو با این گرافیک رو کنسول بازی کرد بنظرم اگر سیستم قویی دارید.

دوست گرامی یه مشکل دیگه هم هست.با اپدیتهای استیم چیکار کنیم.من خودم سر بازی بتمن بعد از خریداریش حدود 2یا 3 روز گیر دانلود اپدیتش بودم که نزدیک 20 گیگابایت بود و نزدیک 50 تومن فقط پول دادم برای خرید ترافیک و تا این اپدیتها دانلود نمیشد بازی ready to play نمیشد تا من اجرا کنم و سریع برم تو حالت افلاین.کاشکی سایتی چیزی بود اپدیتها رو اماده دانلود داشت تا دیگه این همه معطلی نداشتیم.
بعد سی دی کی اگر هر روز دست یک نفر باشه و مثلا گروه 8 نفر باشه نفر اخر روز هشتم میتونه بازی رو فعال کنه.{البته خیلی از انتظار برای کرک بهتره}
همه باید دیتای بازی رو اماده داشته باشن.
کلا این قضیه یه تاپیک جدا میطلبه و بهتره خود بچها گروه گروه بشن و یک کانال داخل تلگرام یا واتس اپ بسازن و با هم در تماس باشن و نوبتی کار کنن.
فعلا با این وضعیت که هر کدوممون نزدیک 5 میلیون به بالا سیستم بستیم برای بازی این بهترین راه حل هست.
گروه ها هم بنظرم 10 نفره باشه تا زیاد به کسی فشار نیاد.
واقعا حیفه این بازیها رو با این گرافیک رو کنسول بازی کرد بنظرم اگر سیستم قویی دارید.

دوست عزیز این بحث رو دیگه اینجا ادامه ندید !

هر کسی سوالی چیزی داره بیاد به چروفایل من بهش جواب میدم

و میگم بنظرم یک بخشی از فروم رو به همین اشتراکی اختصاص بدین که همین قرار ها هماهنگ بشه هر 10 نفر با هم پول بزارن بگیرن تا دیگه محتاج این سایتای در پیت نشیم :|
ایده خوبی هست... یه بخشی کلوبی بلاگی چیزی اگه با هاهنگی مدیریت سایت ایجاد بشه می تونه به کاربران سایت بازیسنتر لطف و کمک بزرگی کنه...
فرض کنید یه بخش ایجاد بشه و چند نفر که با تجربه و مورد اعتماد هستند مسئول و سر گروه انتخاب بشه... هر بازی ای که اومد هر کس خواست درخواست بده و در صورت تائید و موافقت سر گروه بره تو اون گروه... اگه گروه پر شد سر گروه بعدی بیاد و گروه بعدی رو تشکیل بده و به همین صورت ادامه پیدا کنه...

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من بازی GTA رو روی استیم اورجینال دارم
حالا اگه بخوام CD KEY بخرم مثلا اشتراکی برای این بازی
مشکلی برای اکانت اصلی خودم پیش نمیاد؟

چون یادمه چند وقت پیش یکی نوشته بود این روش اشتراکی به درد کسانی که نسخه های اورجینال بازی های دیگه رو خودشون دارن به درد نمیخوره و برای اکانت خودشون بد میشه و از این حرفا

میخواستم ببینم این حرفی که زده بود درسته یا اصلا ربطی نداره
و اینکه برای این بازی هایی که CD KEY اشتراکی میخریم باید استیم جدا نصب کنیم؟

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من بازی GTA رو روی استیم اورجینال دارم
حالا اگه بخوام CD KEY بخرم مثلا اشتراکی برای این بازی
مشکلی برای اکانت اصلی خودم پیش نمیاد؟

چون یادمه چند وقت پیش یکی نوشته بود این روش اشتراکی به درد کسانی که نسخه های اورجینال بازی های دیگه رو خودشون دارن به درد نمیخوره و برای اکانت خودشون بد میشه و از این حرفا

میخواستم ببینم این حرفی که زده بود درسته یا اصلا ربطی نداره
و اینکه برای این بازی هایی که CD KEY اشتراکی میخریم باید استیم جدا نصب کنیم؟

برای هر اشتراکی باید یه اکانت جدا ساخت

اینکه با اکانت های مختلف وارد استیم بشیم
مشکلی بوجود نمیاد برای اکانت اصلی مون؟

خیر هیچ ارتباطی با هم نداره !
هر اکانت استیم که روی سیستم شما فعال میشه یک id مشخص دریافت می کنه که با اکانت قبلی یا بعدی متفاوته
به همین دلیلِ که وقتی شما اکانتت رو برای اولین بار روی یک سیستم تازه ران کنی استیم اخطار میده که این سیستم اون سیستم اصلی نیست !

منتظر کرک باشید شاید کرک شد .

خیر هیچ ارتباطی با هم نداره !
هر اکانت استیم که روی سیستم شما فعال میشه یک id مشخص دریافت می کنه که با اکانت قبلی یا بعدی متفاوته
به همین دلیلِ که وقتی شما اکانتت رو برای اولین بار روی یک سیستم تازه ران کنی استیم اخطار میده که این سیستم اون سیستم اصلی نیست !

منتظر کرک باشید شاید کرک شد .

البته اگر روزانه با چندین اکانت سروکار داشته باشید . استیم شک میکنه و احتمال بن هست . برای یکی از دوستان من اتفاق افتاد اما اگر اکانتهای اشتراکی رو خود بچه ها بخرن فکر نمیکنم مشکل خاصی بوجود بیاد

البته اگر روزانه با چندین اکانت سروکار داشته باشید . استیم شک میکنه و احتمال بن هست . برای یکی از دوستان من اتفاق افتاد اما اگر اکانتهای اشتراکی رو خود بچه ها بخرن فکر نمیکنم مشکل خاصی بوجود بیاد

والا من مثلا از یه جایی CD KEY اشتراکی
بخرم فعال کنم یعنی خریدش اصولا با کسی دیگه هست

چندین اکانت هم ندارم اصولا
اگه برای این بازی بخرم 2 تا اکانت میشه
یکی که اکانت اصلی خودم هست یکی هم این بازی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or