Rise of the Tomb Raider : کاور اصلی شماره آینده مجله Game Informer

• Thread starter Thread starter Sina R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sina R

کاربر سایت
نزدیک به دو سال پیش استودیو Crystal Dynamics عنوان Tomb Raider که نوعی ریبوت در این سری بازی بحساب می آمد را منتشر کرد . Tomb Raider 2013 به موفقیت های بسیار ارزشمندی دست پیدا کرد و توانست به پرفروش ترین نسخه در سری بازی مشهور Tomb Raider تبدیل شود .

حال این استودیو در حال ساخت نسخه جدید بازی با عنوان Rise of the Tomb Raider می باشد . داستان این نسخه پس از حوادث نسخه پیشین و در محیط و اتمسفر یخ زده و سرد سیبری روایت می شود که در آن لارا به دنبال یافتن راز جاوانگی است . در این نسخه لارا با چالش های زیادی مانند شکار ، ساخت ابزار جدید برای بقا ، معماهای عمیق تر و یک دشمن جدید و مرگبار رو به رو می شود .

در همین حال بر طبق اطلاع رسانی وبسایت خبری Game Informer ، عنوان Rise of the Tomb Raider بر روی کاور اصلی شماره آینده مجله Game Informer قرار دارد و به نظر می رسد باید در انتظار انتشار اطلاعات جذابی از بازی باشیم .

Rise of the Tomb Raider در تعطیلات سال اینده بر روی پلتفرم های Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد . لازم بذکر است قرارداد مابین Square Enix و Microsoft بصورت زمانی است اما هنوز هیچگونه اظهار نظری مبنی بر مدت زمان انحصاری بودن این عنوان از سوی این دو شرکت و یا استودیو Crystal Dynamics اعلام نشده است .

در ادامه می توانید کاور شماره آینده مجله Game Informer به همراه دیگر تصویر منتشر شده از بازی را مشاهده کنید :

263-cover-reveal-spread-600x355.jpg

rise_of_the_tomb_raider_in_game-600x337.jpg

همچنین ماه گذشته نیز دیگر عنوان اکشن ماجراجویی مهم سال 2015 یعنی Uncharted 4: A Thief's End بر روی کاور اصلی مجله Game Informer قرار داشت که در این تاپیک می توانید اطلاعات منتشر شده از این اثر در شماره قبلی مجله را مشاهده کنید .

VG247

Game Informer

.......................................................................................................................................................

اطلاعات جدید :

Tnx Sɯαsƚikα

Tnx ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
لارا میتونه پارچه های مختلف، گیاهان دارویی و معدنی و البته پوست حیوانات جمع آوری کنه
با استفاده از گیاهای دارویی و پارچه میتونید زخم ها و آسیب هاتون رو بهبود ببخشید
حداقل دو منطقه در جهان بازی وجود داره
jonah از نسخه ی اول بازی حضور خواهد داشت
محیط و شرایط جوی اصلی ترین دشمن شماست
از هر سلاح بیش از یک نوع وجود داره
کمان های مختلف با عملکرد های مختلف
سیستم آب و هوایی که دشمنان و حیوانات طبق وضعیتش به اون واکنش نشون میدن
مناطق اصلی ۲تا ۳ برابر بزرگتر از نسخه ی قبل هستند
لارا میتونه از درخت بالا بره، همچنین بین گیاهان مخفی بشه و البته در این نسخه شنا هم میکنه
وسایل مختلفی برای سردرگم کردن دشمنان و همچنین گول زدنشون وجود خواهد داشت
و همچنین مبارزات بازی شباهت هایی به tlou داره
نسخه ی 360 بازی رو Nixxes میسازه و CD در حال توسعه ی نسخه ی X1 هست بدون اینکه حتی به نسخه ی 360 فکر کنه

اطلاعات جدید 2 :

Tnx
DieDie

قسمتهایی ازمجله

o5d8kcvyizgqteexgm3y.jpg

4wstzawko1v8610gyxrg.jpg

7g1rnen8ngw1dunjx7jt.jpg

zgpm8ex7tkcj151dl2lh.jpg

yp5gsdhdzhadvw79j1sy.jpg

c2uihjbkt4kflybgsvcn.jpg

3du7022iq2qdibn5pdlm.jpg

1m8ifdtmiz3v0m2icy92.jpg

snpo0deul6rc1vczoseo.jpg

لینک کامل:
Rise of the Tomb Raider details (Game Informer March) - Imgur

نسخه 360 رو یه استودیو دیگه میسازه:

http://www.gamespot.com/articles/crystal-dynamics-passes-rise-of-the-tomb-raider-xb/1100-6425077

آخرین ویرایش:
بازی انحصاری زمانی برای X1‌ـه، هر چند هیچ وقت هم اعلام نشد که به چه مدت زمان هست و یا بعدش برای کدوم پلتفرم میاد. در کل صاحب بازی اسکوار هستش و بعد از تموم شدن قرارداد میتونه بازی رو روی پلتفرمای دیگه بیاره
.
دقیقا میدونم کریستال چی گفته :دی گفتم این احتمال هم وجود داره که بعد از تموم شدن مدت زمان، بازی رو برای پلتفرم های دیگه هم عرضه بشه ولی مشخص نیست که چه پلتفرم هایی .... البته با توجه به بازی ای مثل رایز که شرایط مشابه داره، میشه گفت که بعد از تموم شدن قرار داد، بازی برای هر پلتفرمی که مالک اصلی (اسکوئر) دلش بخواد عرضه میشه :دی البته از جرئیات قرار داد چیزی گفته نشده، این در صورتیه که قرار داد به همین duration ختم بشه....

دوستان دلواپس من خودم اینجا بهتون قول میدم بازی بعد از یک مدت که روی One منتشر بشه برای بقیه پلتفروم ها هم خواهد اومد:دی
دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره :> الکی نگران نباشید :)

- - -ویرایش - - -

خبر خوبی بود ولی از نظر گرافیکی انگاری چیزه زیادی نداره
هنوز هیچ عکس درست و حسابیی از بازی نیومده دقیقا از کجاش فهمیدی؟ :دی اگه اون عکس بالا رو میگی که اون هیچ چیز خاصی رو نشون نمیده و همینطور نسخه قبلی از نظر گرافیکی خیلی خوب بود و مخصوصا همون تکنیک TressFX مو به تن آدم سیخ میکرد :x این نسخه هم احتمالا با ورژن دوم این تکنیک وارد میشه :>

نسخه ی قبلی چند تا مشکل اساسی داشت که باعث شد نتونم خیلی از بازی لذت ببرم
یکی انیمیشن های بازی بود که بنظرم خیلی بد بود و مشکل بعدی طراحی شخصیت های بازی بود که انگار از پلاستیک درست شده بودن
گرافیک بازی هم تو دیوار بود حتی با تنظیمات Ultra
ولی از این عکسها بنظر میاد اکثر این مشکلات حل شده :d

تو همین مجله GI گفته یا جای دیگه اعلام کردن؟ :دی
Phil Spencer compared Tomb Raider exclusivity with Dead Rising 3
"I get the reaction I see. If I'm a PlayStation person all of a sudden I feel like, the franchise has gone. I didn't buy the IP. I didn't buy the studio. It's not mine. Where this thing will go over time, just like Dead Rising or Ryse, we'll see what happens with the game. I don't own every iteration of Tomb Raider.
نوشته ام بسیار اندک است.حداقل 15 کاراکتر.

دوستان دلواپس من خودم اینجا بهتون قول میدم بازی بعد از یک مدت که روی One منتشر بشه برای بقیه پلتفروم ها هم خواهد اومد:دی
دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره :> الکی نگران نباشید :)

- - -ویرایش - - -

هنوز هیچ عکس درست و حسابیی از بازی نیومده دقیقا از کجاش فهمیدی؟ :دی اگه اون عکس بالا رو میگی که اون هیچ چیز خاصی رو نشون نمیده و همینطور نسخه قبلی از نظر گرافیکی خیلی خوب بود و مخصوصا همون تکنیک TressFX مو به تن آدم سیخ میکرد :x این نسخه هم احتمالا با ورژن دوم این تکنیک وارد میشه :>

من از روی همون عکسها که تز گیمپلی بودن گفتم!
شاید هم خوب بشه ولی گیم پلیش رو خیلی دوست دارم

- - -ویرایش - - -

من از روی همون عکسها که تز گیمپلی بودن گفتم!
شاید هم خوب بشه ولی گیم پلیش رو خیلی دوست دارم[/

آخه توی عکسهای بالا کیفیت تکسچرها خیلی بده همشون هم اسکسیل شدن! کش اومدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or