Rise Of The Tomb Raider فاقد بخش چندنفره خواهد بود

Hamid Payne

کاربر سایت
در جدیدترین شماره از مجله Official Xbox اطلاعات جدیدی از عنوان انحصار زمانی کنسول Xbox One یعنی Rise Of The Tomb Raider منتشر شده که مهم ترین آنها عدم وجود بخش چندنفره است.

قسمتی از مجله که به این موضوع اشاره کرده است:
htxn_browse.jpg

"با حذف بخش چندنفره، Crystal Dynamics تمام تلاش خود را صرف ساخت سرگرم کننده ترین بخش تک نفره خواهد کرد."

Tomb Raider 2013 با وجود موفقیت های بسیار، در بخش چندنفره که توسط Eidos Montreal ساخته شده بود بازخوردهای منفی بسیاری دریافت کرده بود.

https://twitter.com/AllGamesBeta/status/639961899912839168

هنوزم که یادش میفتم موهای تنم سیخ میشه . با یه بدبختی ای پلات شد . پلات همه ی بازیهای سخت آخرش لذت داره ولی بعد پلاتش جای لذت با شکوفه زدن عوض شد :-& . تا چند روزم اجسام بی جانو جاندار میدیدم انگار همه چی داره بالائو پایین میپره :d

مولتی TR

7p5lqm053whl5yrmz4uh.gif

بابا هر بازی ای که نباید بخش مولتی داشته باشه اصلا بعضی از سبک ها شدنی نیست 1 چیز جذاب ازش دربیارید اگرم کسی دنبال مولتی باشه خیلی بازی های دیگه هستن

سر همین مالتی پلیر مسخره من نتونستم این بازی رو پلت کنم :دی اونم حالا نسخه Definitive Edition. اما خاطره خوبی موند برام. هر روز 3 دفعه مختلف توی روز میرفتم چک میکردم، یه بابایی بود، اونم همیشه تو لابی بود. تو لابی میشستیم با هم خوش و بش میکردیم :)) هیچ وقت هم 2 نفر دیگه پیدا نشدن که بریم تروفی بگیریم :))

سر همین مالتی پلیر مسخره من نتونستم این بازی رو پلت کنم :دی اونم حالا نسخه Definitive Edition. اما خاطره خوبی موند برام. هر روز 3 دفعه مختلف توی روز میرفتم چک میکردم، یه بابایی بود، اونم همیشه تو لابی بود. تو لابی میشستیم با هم خوش و بش میکردیم :)) هیچ وقت هم 2 نفر دیگه پیدا نشدن که بریم تروفی بگیریم :))
پایه بودی هستم برا تروفی :|

نمیدونم چرا همه از بخش مولتی تامب بدشون میاد :\‌قول میدم اکثرشون زیر 3 ساعت مولتیشو تست کردن .شما اینو در نظر بگیرید اولین نسخه ای بوده که مولتی اوردن طبیعتا اشکالاتی داره ولی توصیفی که شما میکنید از بازی انگار فاجعه بوده ! به نظر من مولتی این بازی 2 حسن بزرگ داشت یکی تله گذاری جالب و یکی تیر کمون عالی :x
معرفی مولتی پلیر تامب رایدر

دیگه تو نسل جدید مولتی پلیر به یه استاندارد تبدیل شده بازیی که نداشته باشه ناقص به نظر میاد (البته به غیر از بازی های RPG که خب بحثش جداس)
این خبر خیلی نا امید کننده بود

دیگه تو نسل جدید مولتی پلیر به یه استاندارد تبدیل شده بازیی که نداشته باشه ناقص به نظر میاد (البته به غیر از بازی های RPG که خب بحثش جداس)
این خبر خیلی نا امید کننده بود

نمیدونم چرا همه از بخش مولتی تامب بدشون میاد :\‌قول میدم اکثرشون زیر 3 ساعت مولتیشو تست کردن .شما اینو در نظر بگیرید اولین نسخه ای بوده که مولتی اوردن طبیعتا اشکالاتی داره ولی توصیفی که شما میکنید از بازی انگار فاجعه بوده ! به نظر من مولتی این بازی 2 حسن بزرگ داشت یکی تله گذاری جالب و یکی تیر کمون عالی :x

یکی از ایراداتی که در اکثر نقدها به نسخه ریبوت گرفتن وجود بخش multiplayer ضعیف بود و اگر اون بخش رو نداشت میانگین نمرات بازی به مراتب بالاتر میرفت و بازخورد بهتری می گرفت. همونطور که اگر BioShock Infinite یه multiplayer ضعیف ارائه میداد در نقدها مطمئنا تاثیر منفی میذاشت.

اینکار همون پاک کردن صورت مسئله هست ...
خوب یک تیم قوی جور می کردن ، مولتی پلیر می دادن اونها بسازن ...

هر بازی صرفا نیاز به multiplayer نداره. مثل چپوندن بخش آنلاین در Dead Space II

آخرین ویرایش:
انگار چه مولتی خوبی داشت که الآن نداره بعضی ها نارحتن
اگه قرار بود یه چیز مثل نسخه ی قبلش باشه که باعث کم شدن نمره ها بشه همون بهتر که نیست

اقا به نظرت کسی که خودشو تا لول 38 میرسونه زیر 3 ساعت بازی کرده ؟! خود مولتی که هیچی ، سرور ها هم که کلا تعطیل !!!!!
20 دقیقه نیم ساعت باید صبر میکردی تا یه نفر میومد تو Ranked Match نیم ساعتم صبر میکردی که 2 نفر دیگه هم بیان ، اون یه نفر هم که اومده بود Left میکرد :|

اقا به نظرت کسی که خودشو تا لول 38 میرسونه زیر 3 ساعت بازی کرده ؟! خود مولتی که هیچی ، سرور ها هم که کلا تعطیل !!!!!
20 دقیقه نیم ساعت باید صبر میکردی تا یه نفر میومد تو Ranked Match نیم ساعتم صبر میکردی که 2 نفر دیگه هم بیان ، اون یه نفر هم که اومده بود Left میکرد :|

اگر اوايلي كه بازي امد بازي ميگرفتيد مطمدن باشيد پلير خودشو داشت ! در ضمن شما خيلي راحت ميتونستيد با چند تا دوستانتون بازي كنيد و لول اب شيد
در مورد حرف زير 3 ساعتم گفتم اكثرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or