Rise Of The Tomb Raider فاقد بخش چندنفره خواهد بود

Hamid Payne

کاربر سایت
در جدیدترین شماره از مجله Official Xbox اطلاعات جدیدی از عنوان انحصار زمانی کنسول Xbox One یعنی Rise Of The Tomb Raider منتشر شده که مهم ترین آنها عدم وجود بخش چندنفره است.

قسمتی از مجله که به این موضوع اشاره کرده است:
htxn_browse.jpg

"با حذف بخش چندنفره، Crystal Dynamics تمام تلاش خود را صرف ساخت سرگرم کننده ترین بخش تک نفره خواهد کرد."

Tomb Raider 2013 با وجود موفقیت های بسیار، در بخش چندنفره که توسط Eidos Montreal ساخته شده بود بازخوردهای منفی بسیاری دریافت کرده بود.

https://twitter.com/AllGamesBeta/status/639961899912839168

بهتر ... خب مثلا چی میخوان بزارن برای Multiplayer ... همین که تمرکز روی بخش Campaign Single Player باشه بهتره تا تجربه ای بسیار عالی با توجه به خط داستانی رو به ارمغان بیاره .

بهترین کار ممکن رو کردن ، واقعا بخش مولتی نسخه قبلی فاجعه بود ! :|
پ.ن هنوز 2 تا تروفی مولتی مال من مونده حالم ازش بهم میخوره :|

خیلی سخته بخوان تو این سبک بازی یک مولتی جذاب در بیارن و کلی وقتشون رو خواهد گرفت
در کل بخش آنلاین ارزش بازی رو بالاتر میبره البته به شرطی اینکه به کیفیت بازی لطمه نزنه

یه تیم کاملا مستقل و جداگانه باید روی MP کار کنه مثل Kojima Pro LA که مالتی MGS V رو میساخت یا Certain Affinity که همکاری نزدیکی با 343i داره مثلا بخش Forge ـه Halo 4 رو اینا ساختن.

من خودم از بخش مولتی متنفرم ولی با وجود تمرکز سازنده ها روی Single Player بازم مشکلات زیادی داره

از روی تریلر های بازی بنظر میاد که گرافیکش زیاد فرق نکرده و فقط طراحی پوست و مدل لارا پیشرفت کرده. انیمیشن های بازی مخصوصا حالت مردن دشمنها درست مثل قبله و گیم پلی هم مثل همیشه تکراریه و فقط از روی کوه و صخره لیز میخوره

البته تا وقتی که منتشر نشده نمیشه نظر قطعی داد ولی وقتی که بازی برای کنسول های نسل هشت ساخته میشه و انحصاری زمانی هم هست طبیعتا انتظارات هم بالاتر میره

بحث موجودیت multiplayer تو بازی ی بحثه و اینکه انقدر قسمت سینگل بازی رو با محتوی و غنی ساخته باشن که اعتماد بنفس این رو داشته باشن که کلا ی قسمت بزرگ از بازی های امروزی رو حذف کنن بنظرم خیلی باید از قسمت single بازی مطمعن باشن که جرات همچین حرکتی رو داشته باشن:d
بشخصه خودم خیلی بیشتر راغب بازی شدم تو این شرایط:x

دوستان من هنوز نفهمیدم این بازی برای PC هم میاد یانه؟
تو بعضی سایتا زدن بله و بعضی جاها نه.

اره داداش بعده سه ماه برای PC هم میاد. کلا به نظرم از تام رایدر میشه یک انلاین مخفی کاری جذاب در اورد.یک چیزی تو مایه های Hunger games باید رقباتو از پای در بیاری :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or