Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری زمانی برای پلتفرم XBox منتشر خواهد شد (آپدیت)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Schürrle

کاربر سایت
rise_of_the_tomb_raider1.jpg

Microsoft امروز اعلام کرد که بازی جدید از سری Tomb Raider انحصاری XBOX خواهد بود.

Darrel Gallagher،رئیس استودیو سازنده ی بازی یعنی Crystal Dynamics،در کنفرانس Microsoft در گیمزکام بر روی صحنه حاضر شد تا اعلام کند که Rise of the Tomb Raider در تعطیلات سال 2015 تنها برای XBOX عرضه خواهد شد.

Rise of the Tomb Raider دنباله ای برای بازی سال قبل که ریبوتی از فرنچایز Tomb Raider بود و برای PS3 و XBOX360 و PC منتشر شد،می باشد.

منبع

========
آپدیت:

رئیس بخش Xbox یعنی فیل اسپنسر تایید کرده است که بازی Rise of The Tomb Raider تنها به صورت زمانی در انحصار پلتفرم Xbox است.
اگر چه او از ذکر این مدت خودداری کرد.
دیشب، در حین کنفرانس مایکروسافت در نمایشگاه گیمز کام، مایکروسافت و Square Enix خبر شکه کننده انحصاری بودن بازی ذکر شده برای پلتفرم Xbox (که طبق سخنان اسپنسر شامل هر دو کنسول این خانواده یعنی Xbox 360 و Xbox One میباشد) و همچنین تاریخ عرضه - تعطیلات 2015- را اعلام کردند.
اما جمله بندی اسپنسر باعث شد که دیگر پلتفرم هایی که امکان انتشار این بازی بر روی آنها وجود دارد با قطعیت مشخص نشود، وی این ماجرا را با بازی هایی مانند Dead Rising و Ryse مقایسه کرد که در راه انتشار بر روی PC هستند.
اسپنسر تاکید کرد که Square Enix-مالک استدیو Crystal Dynamics سازنده بازی های Tomb Raider-میتواند بازی را بر هر پلتفرمی که میخواهد بعد از پایان مدت قرارداد انحصاری منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
آقا هنوز هم ۱۰۰٪ مشخص نیس !
اگه زمانیه پس چرا square enix اومد از pc دارا و PS4 دارا عذرخواهی کرد ؟!
خود SE حرف بزنه مشخص میشه....
کنسول مال مایکروسافته! مدیر بخش ایکس باکس فیل اسپنسر! وقتی فیل اسپنسر بیاد بگه انحصار زمانیه دیگه هیچ کس حرفش بالا تر از اون نیست! حتی سازنده بازی!

مایکرو پول داده به Square Enix گفته یک مدت انحصار نگه دار تا فروش کنسول بره بالا بعدش بده بیرون! Square Enix ـم خواسته طبیعیش کنه که خود فیل اسپنسر اومده لو داده همه چیزو :دی

5 دقیقه نمیشه نسخه اولشو برا بار دوم تموم کردم... چقد عالی و بالانس بود بازی!

^^ اتفاقا منم چند وقت پیش شروع کردم این خبر که اومد بیخیالش شدم‎:|
Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

به جهنم ، ترسوهای انحصاری :d
بابا حالامگه قرار فقط تام رایدار همین یه شماره داشته باشه؟! نه به من بگید؟! :|

انقدر بدم می اد بازی هایی که قبلا پلتیفروم بودن رو انحصاری می کنند.:|

به جهنم ، ترسوهای انحصاری :d
بابا حالامگه قرار فقط تام رایدار همین یه شماره داشته باشه؟! نه به من بگید؟! :|

به جان خودِ عزیزش تا حالا اینجوریشو دیگه ، نه دیده بودم و نه شنیده بودم ! :d

به جان خودِ عزیزش تا حالا اینجوریشو دیگه ، نه دیده بودم و نه شنیده بودم ! :d
مزه fun به این بود که همین جوری بنویسم /:)

من برداشتم اینه که مایکرو سافت میخواد تمامی سعی و تلاشش رو بکنه که بازی TR روی کنسول پلی استیشن 4 نیاد یعنی اگه نتونه این بازی رو انحصاری ایکس باکس وان نگه داره با سازندگان بازی به توافق برسه که بازی بعد از مدتی بر روی پی سی بیاد ولی روی کنسول پلی استیشن 4 این بازی عرضه نشه !

از شایعات و صحبت های افراد مختلف و گمانی زنی ها واقعا این طوری میشه برداشت کرد که مایکرو داره تمامی سعی و تلاشش رو برای این کار میکنه !

به طور مثال بازی تایتانفال که مایکروسافت هر کاری کرد که حداقل این نسخه بر روی پلی استشن 4 عرضه نشه که موفق هم شد اگه یادتون باشه تایتانفال از اول قرار بود برای کنسول پلی استشن 4 هم عرضه بشه که مایکرو سافت تونست سازندگان بازی رو راضی کنه که بازی برای پلی استیشن 4 عرضه نشه .........

حالا ببینیم مایکرو موفق به انجام این کار میشه یا نه !!! :d

من برداشتم اینه که مایکرو سافت میخواد تمامی سعی و تلاشش رو بکنه که بازی TR روی کنسول پلی استیشن 4 نیاد یعنی اگه نتونه این بازی رو انحصاری ایکس باکس وان نگه داره با سازندگان بازی به توافق برسه که بازی بعد از مدتی بر روی پی سی بیاد ولی روی کنسول پلی استیشن 4 این بازی عرضه نشه !
خسته نباشی, اینو که خود اسپنسر تایید کرده:d
Throughout our conversation, Phil draws parallels to games like Dead Rising, Titanfall and Ryse - games that Microsoft has invested in and supported, but which have appeared on other platforms.
Xbox's Phil Spencer Responds to Tomb Raider "Exclusivity" Questions | Kotaku UK

از شایعات و صحبت های افراد مختلف و گمانی زنی ها واقعا این طوری میشه برداشت کرد که مایکرو داره تمامی سعی و تلاشش رو برای این کار میکنه !

به طور مثال بازی تایتانفال که مایکروسافت هر کاری کرد که حداقل این نسخه بر روی پلی استشن 4 عرضه نشه که موفق هم شد اگه یادتون باشه تایتانفال از اول قرار بود برای کنسول پلی استشن 4 هم عرضه بشه که مایکرو سافت تونست سازندگان بازی رو راضی کنه که بازی برای پلی استیشن 4 عرضه نشه .........

حالا ببینیم مایکرو موفق به انجام این کار میشه یا نه !!! :d
دیگه چه بیکار هست مایکروسافت! بیاد یا نیاد ما انحصاری شاخ زیاد داریم!:p به همین سادگی!:d

http://www.eurogamer.net/articles/2...r-makes-case-for-tomb-raider-exclusivity-deal

مصاحبه مفصل اسپنسر با یوروگیمر در مورد Rise of the Tomb Raider

لامصب فقط طفره رفته و همه چیزو انداخته گردن اسکویر . حتی میگه اونا اومدن به ما گفتن که بیاین بازی رو انحصاری کنیم :| :دی

پرسیدن رک و پوس کنده بگو قراردادت با اسکویر چیه اونم گفت من tomb raider رو تعطیلات سال بعد واسه Xbox شیپ میکنم مابقیش به من مربوط نیست برید با اسکویر صحبت کنید :دی

بعد گفته رو این بازی سرمایه گذاری کردیم مثل Dead Rising3 و....

ظاهرا بدجور توپیدن بهش هی لابلای صحبتاش اشاره میکنه که مردم سوالای و نظرات چنینی از من میپرسن و ...

پرسیدن: این حرکت واسه مقابله با U4 هم بود ظاهرا: میگه صد در صد من از فن های آنچارتد هستم و خیلی دوست داشتم یه بازی ادونچر در این کیفیت داشتم ولی خوب ندارم و TR موقعیت مناسبی هست واسه تعطیلات 2015 :دی

پ.ن: بعد از این مصاحبه یوروگیمر به پلتفورمای بازی PS4 و PC و 360 رو هم اضافه کرده ;) :دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or