Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری زمانی برای پلتفرم XBox منتشر خواهد شد (آپدیت)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Schürrle

کاربر سایت
rise_of_the_tomb_raider1.jpg

Microsoft امروز اعلام کرد که بازی جدید از سری Tomb Raider انحصاری XBOX خواهد بود.

Darrel Gallagher،رئیس استودیو سازنده ی بازی یعنی Crystal Dynamics،در کنفرانس Microsoft در گیمزکام بر روی صحنه حاضر شد تا اعلام کند که Rise of the Tomb Raider در تعطیلات سال 2015 تنها برای XBOX عرضه خواهد شد.

Rise of the Tomb Raider دنباله ای برای بازی سال قبل که ریبوتی از فرنچایز Tomb Raider بود و برای PS3 و XBOX360 و PC منتشر شد،می باشد.

منبع

========
آپدیت:

رئیس بخش Xbox یعنی فیل اسپنسر تایید کرده است که بازی Rise of The Tomb Raider تنها به صورت زمانی در انحصار پلتفرم Xbox است.
اگر چه او از ذکر این مدت خودداری کرد.
دیشب، در حین کنفرانس مایکروسافت در نمایشگاه گیمز کام، مایکروسافت و Square Enix خبر شکه کننده انحصاری بودن بازی ذکر شده برای پلتفرم Xbox (که طبق سخنان اسپنسر شامل هر دو کنسول این خانواده یعنی Xbox 360 و Xbox One میباشد) و همچنین تاریخ عرضه - تعطیلات 2015- را اعلام کردند.
اما جمله بندی اسپنسر باعث شد که دیگر پلتفرم هایی که امکان انتشار این بازی بر روی آنها وجود دارد با قطعیت مشخص نشود، وی این ماجرا را با بازی هایی مانند Dead Rising و Ryse مقایسه کرد که در راه انتشار بر روی PC هستند.
اسپنسر تاکید کرد که Square Enix-مالک استدیو Crystal Dynamics سازنده بازی های Tomb Raider-میتواند بازی را بر هر پلتفرمی که میخواهد بعد از پایان مدت قرارداد انحصاری منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
اگه بازی قراره چهار پنج ماه دیگه منتشر بشه و انحصاری بودنش الان اعلام میشه. مطمئنا رو هر سه پلتفورم ساخته شده پس یه جورایی صد در صد انحصاری زمانی هست.
اگه تعطیلات 2015 بیاد که نمیشه 4 ماه دیگه، میشه حداقل 14-13 ماه دیگه :دی

حالا من کاری به این ندارم که بعداً برای پلتفرم های دیگه هم میاد یا نه (ممکنه بیاد ممکنه نیاد) ولی خیلی جالبید شماها حداقال یه راه دررو بزارید برای فردا پس فرداتون:d
TR هم با نسخه ی قبلیشس نشون داد کم IPـی نیست متای 87 و فروش 6-7 ملیونی گواه بر ماجراست.از موقعی که یادم میاد روند نزولی نداشته این سری بازی ها ، از اونطرف مایکرو تازه داره میاد مشکلات قبل رو رفع و رجوع میکنه الان جای ریسک نداره که بیاد پول بده یه نفر براش یه انحصاری بسازه تو همین سبک که اصلاً از موفقیت و عدم موفقیتش خبر نداره ، بهترین کاری که مایکرو میتونست بکنه رو کرد الانم طرفداراش راضی هستن و فکر میکنم اگر قرار باشه انحصاری بمونه و کیفیت ساختش بهتر از قبل باشه (یه چیز واقعاً کم نقص) به فروش خوبش روی حتی یه پلتفرم هم میتونه ادامه میده.از یه طرف از خبر به شدت خوش حالم چون به شدت منتظر یه اکشن ادونچر انحصاری برای X1 بودم از یه طرف ناراحت که نمیدونم Eden Falls این وسط چی میشه.:(

پ.ن1: خارج از این که مایکروسافت تو این تاپیک به آشغال و زباله و ناچیز بودن تبدیل شد ولی وظیفش رو انجام داد اونم چی بود راضی بودن طرفدارای مایکرو کسایی هم که از این خبر ناراحتن خوب مشخصه کیا هستن.
پ.ن2: تو آمازون هم مثل این که مایکروسافت به عنوان ناشر خورده :d

اگه تعطیلات 2015 بیاد که نمیشه 4 ماه دیگه، میشه حداقل 14-13 ماه دیگه :دی
holiday 2015 مگه نمیشه همون کریسمس 2015 که میشه آخر 2014 دیگه :دی

===
VG247 با خونسردی کامل تو تموم خبراش مینویسه بازی واسه holiday 2015 انحصاری هست فقط :دی

با اون دوتا شاهکاری که SE امسال عرضه کرد(Thief , Soul Suspect ) و فروش ابر افتضاحشون ، عمرا همچین بازی که نسخه قبلش بسیار خوب فروش رفته ، رو انحصار کنسولی که از رقیبش کمتر فروخته نمیکنه! فوقش یه انحصار زمانی چندماهه.

holiday 2015 مگه نمیشه همون کریسمس 2015 که میشه آخر 2014 دیگه :دی

===
VG247 با خونسردی کامل تو تموم خبراش مینویسه بازی واسه holiday 2015 انحصاری هست فقط :دی
Holiday 2015 یعنی ایام منتهی به کریسمس 2016 که میشه پاییز 1394:d

با اون دوتا شاهکاری که SE امسال عرضه کرد(Thief , Soul Suspect ) و فروش ابر افتضاحشون ، عمرا همچین بازی که نسخه قبلش بسیار خوب فروش رفته ، رو انحصار کنسولی که از رقیبش کمتر فروخته نمیکنه! فوقش یه انحصار زمانی چندماهه.

ناشرش اگه مایکروسافت باشه امکان انحصار زمانیش صفره.
احتمالا اول روی 360 و one میاد بعدا میتونن واسه pc بزنن .
فروشش رو سه تا عملا راضی کننده میشه واسه دو طرف ، اگه کیفیت بازی مثل ریبوت باشه .

یعنی رو 360 هم میاد؟ :d
اگه فقط رو One میومد همین الآن همینجا خودمو حلق آویز میکردم

جالبیش اینه که کلن نمیان یه توضیحی چیزی بدن فقط گفتن انحصاری کامله و زمانی نیست ولی نگفتن واسه 360 هم میاد یا نه .
الان نصف سایتا میگن میاد نصفشون میگن نه !!:d

بابا ماکرو یک کار بسیار استراتژیک کرده و کارش خیلی محکم و قوی بوده! ایول بهش.
البته من مجبورم با انچارتد بسازم و انتخابم انچارتده ولی لله بتونم اینو هم تجربه کنم.
با این که واقعا خبر اینگه احتمالا نتونم تجربش کنم واقعا بد بود ولی ماکرو با این کارش بسیار قدم بزرگی برداشت. افرین

هرچقدر این چند روز بابت رایز ناراحت شدم این خبر منو بسیار خوشحال کرد :d ایول داری مایکروسافت

Xbox.com lists Rise of the Tomb Raider for Xbox One and Xbox 360, coming holiday 2015.

joystiq الان خبرش رو آپدیت کرد. گویا بازی بر روی 360 هم ارائه میشه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or