PlayStation Rise of the Ronin

1.jpg
بازی جدید تیم نینجا به صورت انحصاری برای PS5 State of Play معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Team Ninja
ناشر: PlayStation Studios
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024 (دوم فروردین 1403)
پلتفرم: PS5
--------------------​
اطلاعات
  • حوادث بازی در ژاپن و در دوران ادو (1867-1603) اتفاق میافتد.​
  • شما در نقش یک رونین بازی میکنید، جنگجویی که به هیچ کس وفاداری ندارد و خود تصمیم میگیرد.​
  • سلاحهای سرد و گرم، از کاتانا تا Revolver و Musket در دسترس پلیر میباشد.​
  • سبک بازی Open Word Action-RPG عنوان شده.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
اینایی که میگین رو نسخه pcهست
یا تو ps5 هم بود و من اینقدر گیج هستم که متوجه نشدم
من کنسول ندارم ولی اصولا وقتی روی PC هست حتما روی کنسول هم موجوده و با پایین آوردن گرافیک/رزولوشن و... کاورش میکنن.
البته حتما نظر کسی که کنسول داره تو اولویته ولی من در مورد بازیهای اینها تو نسخه PC دارم میگم.

تو این چند وقت کلی بازی نصب کردم و دیدم حال نمی‌دن و پاک کردم. آخر سر اومدم سراغ این بازی و پورت بسیار بسیار خوبش :D
کاش اینقدر داغون نبود. یعنی حس می‌کنم بدترین بهینه‌سازی‌ای داره که تا حالا دیدم. سی‌پی‌یو ۳۰-۴۰ درصد درگیر می‌شه بعد زارت تا می‌ری داخل بازی دما می‌ره روی ۶۵-۷۰. نه یواش یواش، یهو می‌ره بالای ۶۰. در عجب می‌مانم واقعا :دی
ولی گیم‌پلی... وای گیم‌پلی. چقدر خوبه، چقدر جذاب و معتادکننده است. واقعا حال می‌کنم. این فضای ژاپن هم کمتر تجربه کرده بودم که با آمریکایی‌ها و تفنگ و اینجور چیزها مخلوط شده باشه. تا الان که ۱۰-۱۱ ساعتی رفتم خیلی چسبیده.
اگه همون ماموریت‌های فرعی داستان‌دار رو بری و سراغ نوازش کردن گربه‌ها و عکس گرفتن از مناظر تو همه جای نقشه نری، حس می‌کنم حتی جهان‌بازش هم اونقدر که می‌گفتن بد نیست.

تو این چند وقت کلی بازی نصب کردم و دیدم حال نمی‌دن و پاک کردم. آخر سر اومدم سراغ این بازی و پورت بسیار بسیار خوبش :D
کاش اینقدر داغون نبود. یعنی حس می‌کنم بدترین بهینه‌سازی‌ای داره که تا حالا دیدم. سی‌پی‌یو ۳۰-۴۰ درصد درگیر می‌شه بعد زارت تا می‌ری داخل بازی دما می‌ره روی ۶۵-۷۰. نه یواش یواش، یهو می‌ره بالای ۶۰. در عجب می‌مانم واقعا :دی
ولی گیم‌پلی... وای گیم‌پلی. چقدر خوبه، چقدر جذاب و معتادکننده است. واقعا حال می‌کنم. این فضای ژاپن هم کمتر تجربه کرده بودم که با آمریکایی‌ها و تفنگ و اینجور چیزها مخلوط شده باشه. تا الان که ۱۰-۱۱ ساعتی رفتم خیلی چسبیده.
اگه همون ماموریت‌های فرعی داستان‌دار رو بری و سراغ نوازش کردن گربه‌ها و عکس گرفتن از مناظر تو همه جای نقشه نری، حس می‌کنم حتی جهان‌بازش هم اونقدر که می‌گفتن بد نیست.
به شوخی میگیم جفتک ولی انصافا بازی خوبیه.(خیلی ساله که تیم نینجا واقعا بازی بد و ضعیف نداره)
البته تو بخش گیم پلی/طراحی مراحل /نویسندگی/صداگذاری شخصیتها و... طبق روال معمول این بازی هم مشکلات همیشگی رو داره ولی کلا بازی سرگرم کنندست.

دقیقا اگه مشکلات پورت و این انجین بدقلق استودیو نبود خیلی بیشتر از این روی PC تحویل گرفته میشد و میفروخت.
من نسخه رایگانش رو چند ساعت تست کردم ولی با وجود همون بخش مبارزات جذاب همیشگی بازیهاشون اما نتونست قانعم کنه که روی استیم بگیرمش.

بدبختی اینکه هیچ امیدی هم نمیره که برای Nioh 3 هم این مورد رو فیکس کنن.
عملا همه بازیهاشون که روی PC اومده این مشکل رو دارن مخصوصا این دوتا آخری(رونین/وولانگ)

میگن بازیهاشون روی کنسولها اینطور نیستن که جای تاسف داره که استودیو نمیتونه همون تجربه رو به pc هم بیاره اونهم تو سبکی به این پرطرفداری که روی PC خیلی بفروشه.

نمی‌دونم نسخه رایگانش کجای نقشه بوده، اولش بوده یا نه، ولی به شهر یوکوهاما که می‌رسی، تازه از اونجا به بعد ماموریت‌های باحال باز می‌شه. شخصیت‌های باحال‌تر. فکشن‌طور هم هست، می‌تونی طرفداری شوگان رو بری یا ضد شوگان. منم قلبم ضعیفه، به خاطر یه بانویی فعلا طرفدار شوگان رفتم :دی
منظورم نسخه کرکی بود:دی

آخرین ویرایش:
من نسخه رایگانش رو چند ساعت تست کردم ولی با وجود همون بخش مبارزات جذاب همیشگی بازیهاشون اما نتونست قانعم کنه که روی استیم بگیرمش.

بدبختی اینکه هیچ امیدی هم نمیره که برای Nioh 3 هم این مورد رو فیکس کنن.
عملا همه بازیهاشون که روی PC اومده این مشکل رو دارن مخصوصا این دوتا آخری(رونین/وولانگ)

میگن بازیهاشون روی کنسولها اینطور نیستن که جای تاسف داره که استودیو نمیتونه همون تجربه رو به pc هم بیاره اونهم تو سبکی به این پرطرفداری که روی PC خیلی بفروشه.
نمی‌دونم نسخه رایگانش کجای نقشه بوده، اولش بوده یا نه، ولی به شهر یوکوهاما که می‌رسی، تازه از اونجا به بعد ماموریت‌های باحال باز می‌شه. شخصیت‌های باحال‌تر. فکشن‌طور هم هست، می‌تونی طرفداری شوگان رو بری یا ضد شوگان. منم قلبم ضعیفه، به خاطر یه بانویی فعلا طرفدار شوگان رفتم :دی

ولی آره. دموی نیوه ۳ رو رفتم روی کنسول. لعنتی همون انجین عهد بوقی :)) همچنان فوق جذاب ولی همچنان از لحاظ بصری تکراری. خیلی شبیه قسمت دومی بود، فقط مثل این رونین جهان‌باز شده بود. تازه این رایز آو رونین فکر کنم به خاطر سونی، یه خرده گرافیکش بهتره. مخصوصا شب‌ها یا وقتی بارونی چیزی میاد. توی دامن دشت و طبیعت خیلی قشنگه.
بازی‌های سافتور هم انجین عهد بوقی داره ولی اون کارگردانی هنری و طراحی هنری قشنگ جبران می‌کنه. این تیم نینجا تنبل یه خرده بیشتر روی زمینه کار کنه، از اینی که هست بهتر بشه، من راضیم به شخصه. خیلی وقت‌ها فراموش می‌کنم اصلا وضعیت گرافیکی چیه و مشغول stance عوض کردن و لت و پار کردن می‌شم :D

خیلی نظرها راجب بازی متفاوت هست.
موندم بخرم یا نه.

بازی درجه سختی داره؟ و اگه اره سختی درجه نرمالش در چه حدی هست؟
اصلا و ابدا سولز دوست ندارم به نسبت اونا منظورمه.

خیلی نظرها راجب بازی متفاوت هست.
موندم بخرم یا نه.

بازی درجه سختی داره؟ و اگه اره سختی درجه نرمالش در چه حدی هست؟
اصلا و ابدا سولز دوست ندارم به نسبت اونا منظورمه.

اره درجه سختى داره.
كلا نرمالش كه اصلا سخت نيست.
بازى تركيب اپن وربد اساسينز كريدى و كامب nioh ولى ساده تر هست.
من كه خيلى حال كردم باهاش و داستان و دنيا و شخصيتاى دوس داشتنى هم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or