Rise Of The Argonauts

به نام خدا
سلام

من چند ساعت پیش بازی رو دانلود کردم متاسفانه هنوز اون رو وقت نشده بازی کنم
هرکسی اطلاعاتی در مورد این بازی داره در این تایپیک مطرح کنه
فردا انشالله اون رو بازی می کنم و اطلاعاتی از آن را در اختیار شما عزیزان قرار می دهم:love:

مثل اینکه کسی هنوز این بازی خفن را انجام نداده!!!!!!!!!!!
من امشب وقت کردم اون را بازی کنم واقعا در این یک ساعتی که بازی کردم خیلی لذت بردم ویاد بازیهای چون god of war افتادم

مشخصات این بازی:
1- گرافیکی بسیار خوب
2- اکشن - سو شخص
3- استفاده از موتور گرافیکی آنریل (اصلا فکر نمی کردم اینقدر میشه این موتور را تغییر داد!!!) تمام فضاها روشن ودلباز
3- شرکت سازنده خوش نام Codemasters
4- استفاده از سلاح های متنوع
و.......
من فقط چند مرحله اول بازی کردم واقعا این بازی ( در کمبود چنین بازیهایی در pc) توصیه می شود
کسانی هم که اطلاعاتی بیشتری از این بازی دارند ما را بی نصیب نگذارند;)

چندین عکس از بازی:

rise-of-the-argonauts-24.jpg

rise-of-the-argonauts.jpg

بچه ها من نمیخوام ازش بد بگم ولی *@!#!@ محزه !!!!
اصلا باهاش حال نکردم چون هیچ نوع اوری نداره دقیقا مثل بازی های ایرانی که ایرانی ها میخوان تو 2 3 سال اینده بسازن خودتو حدس بزنید دیگه !!!!

2 تا حرکت بیشتر نداره اومدن شاخش کنن Heavy Attack ترفو نصف میکنه !:sick:
ببین اصلا ارزش خریدن نداره وقتی پرینس هست و بازی های دیگه ی هست که میشه بازی کرد من ترجیح میدوم حسنی با لوبیای سحر امیز رو بازی کنم اینو نه !!

در یک کلام افتضاح:sick:
RotA از هیچ جنبه ای خوب محسوب نمیشه.یکی از بدترین استفاده ها از UE 3. نبود هیچ تنوع در مبارزات. نابود کردن المان های RPG با استفاده سطحی که ازشون شده. پیشنهاد میکنم کلا سراغ این بازی نرید.

من بازی رو خیلی وقته گرفتم اما یه ذرشو رفتم خوشم نیومد...
امروز حوصلم سر رفته بود گفتم یه ذره دیگه برم...
نظرم عوض شد...
بازی اونقدرها هم که می گن بد نیست و ارزش بازی کردنو داره...
تنوع اسلحه ها و کمبو هم خوب شد:biggrin1:
داستان بازی هم قشنگه ( همون جیسون و هرکولو و زن جیسونو و زئوسو ایناو اینا ! )

ببخشید دوستان من فکر کنم بازی ماله من یک مشکلی داره اونم اینه که هر کاری می کنم نمی تونم از Power God ها استفاده کنم؟!ماله من ماله Reloaded هستش.

ببخشید دوستان من فکر کنم بازی ماله من یک مشکلی داره اونم اینه که هر کاری می کنم نمی تونم از Power God ها استفاده کنم؟!ماله من ماله Reloaded هستش.
برای بدست آوردن قدرت هر خدا باید از او Aspect Point داشته باشی، که با انتخاب دیالوگهای وابسته به او و پیشروی مراحل به سبک خوشایندش بدست میاد
در یک کلام افتضاح:sick:
RotA از هیچ جنبه ای خوب محسوب نمیشه.یکی از بدترین استفاده ها از UE 3. نبود هیچ تنوع در مبارزات. نابود کردن المان های RPG با استفاده سطحی که ازشون شده. پیشنهاد میکنم کلا سراغ این بازی نرید.
RoA حدود 100 skill داره که در آخر نزدیک به نیمی از اونا رو میتونیم داشته باشیم، سیستم انتخاب دیالوگش تا حالا توی هیچ نقش آفرینی نبوده،(از این لحاظ جز 5 بازی برتر تاریخه به نظر من)
از نظر تکنیکی 5 هم حقش نیست ولی به عنوان یه RPG براحتی 8 رو میاره به نظر من

ویرایش
هر 2 تاشون 2رست گفتن :دی

بعنوان یه بازی: Graphic Option دکوره، Camera Zoom نداره، Custom Key براش نمیشه تعریف کرد، save slot قشنگ هم بیشتر از 20 تا نمیده، بدون هیچ دلیلی افت frame داره
بعنوان یه RPG: برای شروع Character creation نداره، item loot & trading نداره، Ex point نمیده، trait تعریف شده نداره، potion و کلا هیچ boost itemـی نداره، resistance ، health bar رو نشون نمیده (خودت باید حدس بزنی :دی) ، انتخاب کلاس مبارزه فقط محدود به نوع سلاح میشه
ولی با اینحال نو آوری های جالبی داشت مثلا با وجود انتخاب دیالوگهای زیاد سیستم آنتیک good vs evil هیچ جایی در بازی نداره، هر انتخاب مشخص میکنه که به شخصیت کدام یک از خدایان چهارگانه بیشتر تمایل داری برای من که قبلا میدونستم این خدایان سمبل چه چیزایی هستند خیلی جالب بود، محبوبیت نزد هر خدا باعث میشه قسمتی از قدرتش رو بدست بیاریم حدود 100 skill در بازی وجود داره که در نهایت چون میشه favor دو خدا رو max کرد بنابراین فقط نصف اونا رو میتونیم بگیریم
از نظر من 7.5 میگیره، نوآوری هاش در حدی هست که حتی ارزش چندبار تمام کردن داشته باشه ولی با این وضع بدون patch بهیچوجه در حدی نیست که این ترم منو مشروط کنه
45.gif

آخرین ویرایش:
من اين بازي رو تموم كردم:biggrin1: البته روي 360
به نظر من كه بازي بدي نبود البته كل بازي داريد مي دويد يا حرف مي زنيد اما اخراش حسابي جنگي ميشه خيلي حال ميده گرافيكشم خيلي بهتر ميشه
در كل از اونجايي كه در نقشه تمامي مسيرها رو نشون ميده زياد توي بازي الاف نمي شيد و اين خيلي عالي هست

من اين بازي رو تموم كردم:biggrin1: البته روي 360
به نظر من كه بازي بدي نبود البته كل بازي داريد مي دويد يا حرف مي زنيد اما اخراش حسابي جنگي ميشه خيلي حال ميده گرافيكشم خيلي بهتر ميشه
در كل از اونجايي كه در نقشه تمامي مسيرها رو نشون ميده زياد توي بازي الاف نمي شيد و اين خيلي عالي هست
نمونه کامل یک آدم علاف :دی نوژن این چیه آخه تو تمومش کردی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or