RIOT | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    riot
Developer: RIOT Team
Publisher: Steam
Release Date: TBA 2014
Platforms: PC/Mac/Linux, iOS, Android, Ouya
Mode: Single-player, Two-player
Genre: Riot!

شورش در شهر!

08_large_verge_medium_landscape.png

RIOT در واقع یک شبیه ساز شورش بر اساس اتفاقاتیست که در چند سال گذشته در کشورهای غربی بوقوع پیوسته. 4 کشور اصلی که اتفاقات این بازی در آنها روایت می شود عبارتند از ایتالیا, یونان, اسپانیا و مصر.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
image19.jpg

ITALY
NoTAV movement
[/TD]
[TD]
image25.jpg

GREECE
Battle of Keratea
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
image22.jpg

SPAIN
Indignados movement
[/TD]
[TD]
image14.jpg

EGYPT
Tahrir Revolution
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

هر سناریو در این بازی, دارای پیشینه, عناصر, ادوات, یونیفرم پلیس و لباسهای منحصربفرد خودش است.

image02.gif

و هر شخصیتی دارای فلسفه ی مخصوص به خود است و این یعنی اینکه هر شخصیتی بنابر عناصر حقیقی در حال اتفاق در هر شورش, می تواند بازخوردهای غیر قابل پیش بینی از خود نشان دهد.

image26.gif

گرافیک بازی حالتی دو بعدی و کلاسیک دارد با این حال صحنه های بازی بصورت سه بعدیست که باعث می شود که ما شاهد جلو های ویژه, فیزیک و نورپردازی واقع گرایانه در بازی باشیم.

image04.jpg

تمام حرکات شخصیتهای موجود در بازی بر پایه ی فیزیک بنا نهاده شده اند یعنی شخصیتها بجای اینکه در مسیر مشخصی حرکت کنند, تحت تاثیر جمعیت و برخورد فیزیکی با آنها, تغییر مسیر می دهند.

image20.png

و این موضوع اثری واقع گرایانه به بازی می بخشد و تاکتیکهایی را پیشروی گیمرها قرار می دهد که توسط سازنده پیش بینی نشده اند.

image15.png

image23.jpg

همچنین در بازی یه مرحله ساز قرار داده شده تا گیمرها بتوانند مراحل خود را ساخته و با دیگران به اشتراک بگذارند. سایر گیمرها نیز می توانند بر اساس کیفیت و صحت تاریخی آن مرحله به آن امتیاز بدهند.

image17.png

image16.png

هدف ما در این بازی آنست که در برابر دروغ رسانه ها بایستیم و به تمامی مردمی که در راه آزادی بیان مبارزه می کنند, کمک کنیم. RIOT توانایی آنرا دارد که به مردم بگوید که در دنیا چه خبر است...

tahir_small.jpg

وبسایت رسمی همراه با تریلر:

RIOT

تصاویر

آخرین ویرایش:
چه ایده ای !!! چه استایلی !!! واقعا محشره . مثل همیشه از زننده تاپیک جناب raya2 بابت معرفی بازی های ناب سپاسگذاریم.
کاش زودتر عرضه بشه ، بخصوص با توجه به اینکه خودمون هم می تونیم وقایع را درست و به اشتراک بذاریم.

من که از این بازیا خوشم نمیاد دیگه گرافیکش زیادیم کلاسیکه کاملا در حد اتاریه

شاید بخاطر اینه که از آتاری شروع نکردی. ولی خب من خودم از آتاری شروع کردم :p چند وقت پیش داشتم با یکی از دوستان بحث می کردم و نظرش این بود که کسی که با بازیهای پیکسلی قدیمی گیمینگ رو شروع نکرده باشه از این بازیهای پیکسلی جدید احتمالا خوشش نمیاد و فکر کنم حق با اون بود...

جالبه :دی تاحالا یک همچین چیزی ندیده بودم :دی
عکساش مثل این میمونه یک بازی فوق گرافیکی بسازی بعد با نرم افزار 8 بیتیش کنی :دی

image19.jpg

مخصوصا این عکسه دقیقا همینطوریه که گفتم :دی آدم فکر میکنه گرافیکیه ولی 8 بیتیه :دی
به این بازیا خیلی امیدوارم چون بجای اینکه گرافیکش مد نظر باشه ایدش مد نظر هست! آخرین بازی 8 بیتی که بازی کردم و عاشقش شدم hot line miami بود! اگه ایده اینم در حد اون ناب باشه واقعا عالیه!

شاید بخاطر اینه که از آتاری شروع نکردی. ولی خب من خودم از آتاری شروع کردم :p چند وقت پیش داشتم با یکی از دوستان بحث می کردم و نظرش این بود که کسی که با بازیهای پیکسلی قدیمی گیمینگ رو شروع نکرده باشه از این بازیهای پیکسلی جدید احتمالا خوشش نمیاد و فکر کنم حق با اون بود...

اتفاقا من دقیقا از اتاری شروع کردم commodor64 بعد امیگا بعد هم پنتیوم 133

من در پیکسل پیکسل رشد تکنولوژی حضور داشتم اما خیلی این سبک گرافیک رو دوست ندارم سلیقه ی شخصی هست دیگه

در مورد حال چند نفره ای بازی:
در حال حاضر حالت دونفره ی بازی به اینصورته که یک نفر گروه اقتشاشگران رو رهبری میکنه و یک نفر گروه پلیس ضد شورش. همچنین در سوال شخصی که پرسید آیا حالت چند نفره ی همکاری هم قراره به بازی اضافه بشه، گروه سازنده ی بازی احتمال داد این اتفاق بیافته یا اینکه بررسی خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or