Rime توسط استودیو Tequila Works (سازنده Deadlight) ساخته شده و برای PlayStation 4 و PlayStation Vita عرضه می شود. یک بازی Open World با گرافیک زیبای Cel-Shade!
بچه ها اینجا دو چیز رو از قبل مشخص کردن :
یکی اینکه نسخه بازی PC احتمالا DRM Free ـه دوم اینکه آشغاله
اولی رو یکم روش فکر کنید سازنده ها قصد خیرات ندارن، قفل دنوو هم آپدیت شده تو فکر کرکی هستید رو اکانت هکی حساب کنید این یک
نمره بازیم با توجه به نمایش اخیرش (خصوصا این 27 دقیقه گیم پلی اولش که اومده و معلومه با چی طرفیم-درحد نمره های 4 و 5 اصلا" نیست) فکر نکنم فاجعه آمیز شه خودم بین 75 تا 85 پیش بینی میکنم، البته امیدوارم بالاتر شه
خب دوستان همونطور که انتظار میرفت به نظر میاد بازی عالی از آب دراومده
مجله Edge به بازی 9/10 داده Edge #307 - Rime review, COD cover
چیزی هم به عرضهی بازی نمونده (کمتر از یه هفته) و شدیدا منتظر یه بازی عالی دیگه از Tequila Works هستم
موسیقی بازی شاهکاره
یه 5-4 ساعتی بازی کردم و خیلی از بازی راضیم تا به اینجا... قدم زدن توی محیط بازی حس فوقالعادهای داره چون کلا بازی از لحاظ گرافیک هنری و رنگبندی یه جورایی میشه گفت بینظیره. داستان هم که از طریق محیط روایت میشه که واسه یه بازی با این گرافیک و سبک هنری دوستداشتی بهترین رویکرد ممکنه... گیمپلی خیلی سادست و تا اینجا اصلا چالش خاصی نداشته و پازلها هم کلا یه جوری طراحی شدن که جلوی پیشروی رو نمیگیرن و بیشتر برای داستانسرایی و نمایش زیباییهای بازی ازشون استفاده شده که به نظرم خیلی بازیو جذاب و لذتبخش کرده...
بازی یه سری نکات جالب هم داره که برای جلوگیری از اسپویل شدن فعلا چیزی ازشون نمیگم
کلا تا اینجا از بازی بشدت لذت بردم و حتما پیشنهاد میکنم قیمت بازی هم 30 دلاره و صد در صد ارزششو داره.
کلا خیلی خوشحالم که بعد از اینهمه تاخیر خوردنا و تغییر ناشر و ...، بالاخره بازی عرضه شد و تونست انتظاراتو برآورده کنه...هنوز منتظرم Tequila Works یه بازی متوسط یا بد بسازه به نظر من اینا هر چی ساختن تا به الان، کمتر از عالی نبوده